Şimdi Ara

99K ₺ telefon mu olur kardeşim, apple alınmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Param olsa bile iphone kullanmam gider Samsung amiral gemisi modellerinden alırım Türkiye pazarından çekilmeseydi Sony xperia amiral gemiral modellerinden alabilirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatınız maddiyat olmuş. Çıkın bir kedi sevin.

• gereksiz gerçekten. telefonda neler yapıyorsunuz da o kadar para veriyorsunuz anlamıyorum. bak zengin adam alır ona koymaz. borçla harçla alanlar neyin kafasında. gösteriş için alan falan varsa arkadaşlar gerçekten şahsım adına konuşuyorum zerre umurumda değil. gerçekten o kafayla aldıysanız sizin yanınızada sizin gibi bir tip gelir.

wp,instagram vb,youtube gibi uygulamalar harici ve bir kaç oyun harici telefonu bambaşka bir olay için kullanan var mı bilmek istiyorum.

ios a uygulama geliştirenler için lazım tabi.

• Sırf etiket için alanlar haricinde ekosistem için alanlar da var. Macbook alternetifi yok şuan 15 saat fansız performanslı çalışan laptop bulamazsın.insanlar alıyor apple telefon da olunca dosya transferi laptop ile uyumlu çalışması benzeri pek çok özellik mantıklı geliyor.yakında arm tabanlı şarjı uzun giden windows laptoplar çıkınca apple almaya gerek kalmaz.orta üst segment samsung yeterli olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

hocam ben realme c55 aldım

• samsung tr'ye özel fiyat politikasından vazgeçtiğinde görün siz asıl cümbüşü

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Vergi indiriminden mi aldın hocam? Nasıl memnun musun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.