Şimdi Ara

99K ₺ telefon mu olur kardeşim, apple alınmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam bizim alım gücü düşük de, iPhone 14 bile 48k olmuş açıp özelliklere baksan ne düzgün ekran yineleme hızı var, ne uzun bataryası var, ne de düzgün hızlı şarj var. Bırakın 48k vermeyi gider 20k'ya Realme 11 Pro, Honor 90, S22 alırım üstüne saat kulaklık vs alır ekosistem kurarım en az 5 yıl kullanırım.

Ama bakınca kampüste metroda falan herkes iPhone kullanıyor, ya okulda işte ya da önceden gelen ekosistemleri var (o durumda mantıklı ama kaç kişi vardır böyle) ya da sırf etiket ismi için alıyorlar. 2. Durumda sırf zenginlik göstergesi gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Aralık 2023; 14:9:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hangi telefonu kullanıyorsun şuan?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Redmi note 12pro ama geçici olarak, vergi indiriminden Realme C55 alacam. Bunlardan önce 4 yıl A7 2018 kullandım.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Senin de görebileceğin gibi Apple'ın hedef kitlesi değilsin. Boşver o yüzden, takma kafana kim ne kullanıyor.

• Alt orta segment androidler bile 4 5 yıl dahanıyor günümüzde
    İphonuda dayanacağı 6 7 sene Max
    iPhone o kadar para vermenin mantığı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersene yeniliyorsan mecbur ayfon , diger turlu ne alsan is gorur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone balon 15te adam akıllı yenilik bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayfon bir zenginlik göstergesi deeldir. nadiren görülen, az bulunan, herkeşte olmayan, sayılı kimselerde bulunan mallar zenginlik göstergesidir.. bunu öğrenin artık...

• bende ip14 var şarjı gayet iyi gidiyor. Ekranı da gayet iyi. Şarj olma konusunda da %80e kadar aşırı hızlı oluyor çok memnunum. Eskiden A50 kullanıyrdım ondan da memnundum hatta ilk ip14e geçtiğimde pişman olmuştum bu kadar para verdim enayiyim diye. Ama şimdi androidlere bakınca bana çok basit oyuncak telefon gibi geliyorlar. İphone kullanmadıysan anlayamazsın bu insanların neden bu kadar para verdiklerini.

• Zaten insanların çoğunluğu iPhonenin üst modellerine özellikleri uygun diye para vermiyor

Bir ürün satarken eğer o ürünü kişiye ego mastürbasyonu + sürü psikolojisi kombosuyla yedirirsen talebi feci artar iPhonedeki durum bu yani millet telefon olsun diye almıyor

Eğer reklamın iyiyse osuruğunu bile kavanozlayıp satabilirsin

• en son 1,5k bir telefon almıştım 2018'de falan

bir daha da almayı düşünmüyorum

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Yani iPhone normal ben mi fakirim

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Ama sonuçta Android var Android var sıradan bir vivo telefona bakınca bana da premium hissi vermiyor ama S22 ultra alsam o hissi yine yaşıyorum. Şu anki telefonumu bile 1 saatten az şarjla 1.5 gün kullanabiliyorum. Yani o 'premium' olayı bence sadece marka ile ilgili, ki zaten öğrenciyim telefonda max yapacağım şey mesaj atmak instagramda dolaşmak, ya da hayatı f/p yaşayan biri olarak ucuza daha güçlü alternatif bulmak da hoşuma gidiyor

Ama tabi herkesin kendi parası ben bugünkü zam haberin görünce öyle içimden geldi bu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Aralık 2023; 19:33:13 >
  • Zenginlik göstergesi olan marka, gitgide cahillik göstergesi olmaya başlıyor sanki

fakat soykırım boykotu listesinin üstlerinde olması çok güzel.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

haklısın hocam parasına değmez zaten iphone. Ben de s22 ultrayı çok beğendim çok arada kalmıştım. biraz popüler kültüre uydum herhalde

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    İyi yanından bak hocam elindeki cihaz seni en az diyorum 7 yıl götürecek, ya da satsan bile kârdasın, konuyu açarken ben fakir kafasında düşünmüş olabilirim üstte dendiği gibi bana hitap etmiyor apple

• Iphone'lar bana göre son derece işlevsiz geliyor.

Android cihazlarda root atmadan birçok programa erişebiliyorsunuz, çoğu android telefonda SD kart bölmesi var, kablo girişi TYPE-C, dayanıklılık açısından ve çok fonksiyonellik açısından gayet iyiler.

Ancak burada her android telefon iyidir demiyorum mesela Android alınacaksa Samsung'tan şaşılmamalı. Nedeni ise Redmi, Xiaomi, Pocco gibi telefonlara güvenlik yamaları gelse bile 1-2 sene içinde daha gelmiyor, daha kötüsü bunların kullandığı android sürümlerine sürekli virüs bulaşıyor. Samsunglarda virüs bulaşma sorunu şu ana kadar çok nadir gördüm. Performans konusunda da Samsung açık ara çoğu android telefondan önde.

Bana göre Iphone almanın pek bir espirisi yok zaten param olsa da almam. Iphone'u bozduğum zaman tüm veriler gidiyor, SD kart yuvası yok, ben verilerimi Icloud'a kaydetmek istemiyorum yanımda taşımak istiyorum belki? Apple her türlü seçenği kesiyor, programların çoğu ücretli, hadi ücretli olmasını geçtim, APK özgürlüğü yok IOS'ta. Jailbreak yapman lazım bazı işler için.

Hayır şunu da anlamıyorum en son çıkan Iphone'a PRO MAX dışında diğer alt segmentlere hala neden lightining'i dayatıyorsun ki? Type C kullanmak için bile bilmem kaç kat para ödüyorsun. Steve jobs öldükten sonra Apple sadece yerinde saymaya devam etti, aynı coca cola gibi bir şirket oldu.

• Up

• adamların hedefi türkiye değil ki zaten türkiyede çok fazla satmıyorlar genelde avrupa amerika odaklı aynı steam gibi düşün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.