Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egrear r6b ve egreat r6a(bittorent destekli) nın güncel fiyatı kaç liradır?sadece electroworld de satışa sunuldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

Sayın, denixex

arkadaşım ben pm atamıyorum konuya yazdım buraya yazarak arkadaştan daha çok fırça yemek istemem, buyrun konuda okuyunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_45058388/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50555311

quote:

Orijinalden alıntı: aefe48

Satarken, tanıtımlarıyla bir sürü vaatte bulanan Akortek firması 1 yıl sonra bu cihazın eski teknoloji olduğunu iddia edebiliyor.

Media player alacak arkadaşlara tavsiyem alacakları markanın firmware desteğinin iyi olup olmadığını iyice araştırmaları, çünkü bu tarz cihazlarda en önemli konu firmware güncellemeleri. Film sıkıştırma codec' leri sürekli gelişiyor ve bu noktada üretici firmanın değişen codec' lere adaptasyon için yaptığı firmware güncellemeleri büyük önem kazanıyor.
    Asus, Novatron, Egrat, Popcorn, Western Digital gibi daha tanınmış markaların ürünlerini tercih edin. Bu markalar kendi cihazlarını üretiyorlar ve sorunsuz firmware desteği sunuyorlar. Akortek firmasının yaptığı gibi sağdan soldan toplanmış düşük kaliteli ve eski teknolojiye sahip parçaların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş cihazları Türkiye'ye getirip bir de donanımsal olarak birbirinden farklı olan cihazları bundan habersiz olan müşteriye aynı modelmiş gibi satmıyorlar, bunun en güzel kanıtı en son yayınladıkları firmware'in bootcode'u belli bir sürümün altındaki cihazlarda çalışmaması. Bu cihazın aynısı (herşeyiyle bire bir aynı) olan cihazlar yurtdışında farklı marka adları altında satılmakta ve satan firmalar 128 Mb cihazlar için firware desteği vermeye devam etmekte. Tahminimce bu cihazlar Çin'de no name üretiliyor ve çeşitli firmalar bu cihazları satın alınıp farklı isimler altında ülkelerinde pazarlıyor.

Bu yazıyı media player alacak arkadaşlara rehber olabilmek için yazıyorum ve bildiğim bütün teknoloji ile ilgili forum sitelerine göndereceğim. Umarım site yöneticileri yazımı yayınlarlar, başkalarının da benim gibi kandırılmasını istemem.

Gökdoğan , madem konuyu açmışsın bahsettiğin topicten bunları da alıntı yapayım , izin verirsen.
    Ama kızmaca , darılmaca yok

• quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

egrear r6b ve egreat r6a(bittorent destekli) nın güncel fiyatı kaç liradır?sadece electroworld de satışa sunuldu?

Electroworld'te sadece Egreat R6B var ve şimdilik network ( torrent ) desteği yok.
  • fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

bende eskiden egreat m34a vardı, 4+1 ses sistemimden çok iyi ses alıyordum filmlerde, bu egreat r6b nin ses performansı nasıl , eskiden m34a kullanmış ve bu ürünle karşılaştıran varsa yaza bilirmi ,teşekkürler..

Egreat R6B hem daha hızlı hem de HD Sesleri destekliyor , sorun olacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Temmuz 2011; 10:21:49 >
  • quote:

fiyat?

Mağzdan mağzaya fiyatlar değişebilir ancak 110 lira olma ihtimali var.
    En garantisi telefonla soracaksınız.

http://www.electroworld.com.tr/magazalar/Tumu.aspx
    Tel : 444 87 39
  • bu konu başlığında bir şey dikkatimi çekti "3D" diye yazıyor bu ürün üç boyutlu filmleri destekliyor mu ?
    realtek 1055 cipset te bu özelliğin olmadığını okudum
    nasıl bu cihaz 3d destekliyor bir bilen varsa bizi aydınlatsın lütfen
    sanırım kasıt yok hata var
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/forex-r6a-1080p-71-youtubemkvdtsdolbytorrentinternet-tv-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-/ProductDetails.aspx?productId=bd20001&categoryId=112123
    ((
    bu ürün hakkında bilgin var mı? kasa ve özellikler tamamen egreat r6a ile aynı hatta sanırım daha iyi bir işlemci (rtt1073dd+) ve daha yüksek rom(256mb nand flash rom) ile sunuluyor.üstelik torrent ve network desteği olduğunu söylüyor.sizce bu ürün nasıl? egreat ın çakma versiyonu mu yoksa iş görebilir bir media oynatıcısı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

Sayın, denixex

arkadaşım ben pm atamıyorum konuya yazdım buraya yazarak arkadaştan daha çok fırça yemek istemem, buyrun konuda okuyunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_45058388/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50555311

quote:

Orijinalden alıntı: aefe48

Satarken, tanıtımlarıyla bir sürü vaatte bulanan Akortek firması 1 yıl sonra bu cihazın eski teknoloji olduğunu iddia edebiliyor.

Media player alacak arkadaşlara tavsiyem alacakları markanın firmware desteğinin iyi olup olmadığını iyice araştırmaları, çünkü bu tarz cihazlarda en önemli konu firmware güncellemeleri. Film sıkıştırma codec' leri sürekli gelişiyor ve bu noktada üretici firmanın değişen codec' lere adaptasyon için yaptığı firmware güncellemeleri büyük önem kazanıyor.
    Asus, Novatron, Egrat, Popcorn, Western Digital gibi daha tanınmış markaların ürünlerini tercih edin. Bu markalar kendi cihazlarını üretiyorlar ve sorunsuz firmware desteği sunuyorlar. Akortek firmasının yaptığı gibi sağdan soldan toplanmış düşük kaliteli ve eski teknolojiye sahip parçaların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş cihazları Türkiye'ye getirip bir de donanımsal olarak birbirinden farklı olan cihazları bundan habersiz olan müşteriye aynı modelmiş gibi satmıyorlar, bunun en güzel kanıtı en son yayınladıkları firmware'in bootcode'u belli bir sürümün altındaki cihazlarda çalışmaması. Bu cihazın aynısı (herşeyiyle bire bir aynı) olan cihazlar yurtdışında farklı marka adları altında satılmakta ve satan firmalar 128 Mb cihazlar için firware desteği vermeye devam etmekte. Tahminimce bu cihazlar Çin'de no name üretiliyor ve çeşitli firmalar bu cihazları satın alınıp farklı isimler altında ülkelerinde pazarlıyor.

Bu yazıyı media player alacak arkadaşlara rehber olabilmek için yazıyorum ve bildiğim bütün teknoloji ile ilgili forum sitelerine göndereceğim. Umarım site yöneticileri yazımı yayınlarlar, başkalarının da benim gibi kandırılmasını istemem.

Gökdoğan , madem konuyu açmışsın bahsettiğin topicten bunları da alıntı yapayım , izin verirsen.
    Ama kızmaca , darılmaca yok

Yahu oraya bende aynı tarzda mesajlar yazdım konu açtım sizde anlama sorunlarımı var benim marka takıntım sıkıntım yok, neden darılayımki, evimde her kaliteli marka var, bunuda aldım (dark) hiç bir sıkıntı yok film izleme konusunda manyak dersiniz bana, 50 senedir film izlerim (anakucagından beri) işim gücüm film, belgesel, dizi izlemek vede ben benim kadar bu cihazları yıpratan olacagını sanmıyorum, ama tek ısınma, takılma, oynatamama gibi sorunla karşılaşmadım, neden yalan söyleyim neden buradan atayım tutatım evime buyur diyorum, bir çıkarım yokki, ben eger aldıgım mal iyi değilse her yere yazarım aldıgım malı saftirikçe övecek biri değilim,

ariston çamaşır makinesi aldım evimde 2,5 sene kaldı ama malımı övmedim mümkünse kimseye aldırmamaya gayret ettim, yani klasik Türk gibi ben yandım sende yan yapmadım, mahkeme kanalı ile kurtuldum
    ama ben dahil iki arkadaşıma aldıgım bu bendeki modelde tek sorun yok, ve adamlar son isteklerimize kadar karşıladılar yazıya siyah çerçeve, 80 yazı boyutu, gibi, siz bunu anlamıyorsunuz eger cihazımda tek arıza olurda firma karşılamazsa mahkemeye kadar giderimki sık sık gider hepte kazanıyorım, tüketici dernegi izmir üyesiyim, şikayet var siyesi üyesiyim, bu tüketici mahkemelerine sık sık giderim, bende daha kurtulan olmadı kanunlar dogrultusunda, af yok

siz şunu anlayınız, ben dark formunada sıkıntı oldugunu yazdım ama bendeki cihazda yok sadece 80 yzı boyutunda 4 satır olunca üsteki yarım görünüyor dedim adamlarda bizden bu kadar dediki, hiçte önemli değil 80 boyutundada film izlenmez ekranı kaplıyor,

anlaşamayacagımız bir sıkıntı yok ha sizdeki cihzı bana 100 tl gönderin test edeyim ( parası ile ) buradan dogrularım yazarım ama inanmazsınız bana size göre ben yanlıi birisiyim hatta satıcıyım, bak parası ile diyorum gönder karşı ödemeli ama begenmezsem geri göderirim parayıda geri isterim malına güveniyorsan adres vereyim karşı ödemeli gönder bakalım bendeki bütün videoları açacakmı, bunada hodri meydan,

ama bunuda yapmazsın sen ne bana nede malına güvenmiyorsun, en ufacık ekeştiriye hakaret ederek yanıt veriyorsunuz (satıcı bana göre hakaret, çünkü değilim)

• quote:

Orijinalden alıntı: kim o

bu konu başlığında bir şey dikkatimi çekti "3D" diye yazıyor bu ürün üç boyutlu filmleri destekliyor mu ?

Kasıt ta yok , hata da ...
    3D olayı şöyle.
    Bu cihaz SBS 3D (native) ve Analygraph 3D video dosyaları ( mkv , ts , mpeg vbb... ) destekliyor ve çalıştırabiliyor.
    3D ISO ve 3D Blurayleri ne bu cihaz ne de başka bir medya player şu an için desteklemiyor.
    Bu cihazın 3D performansı 1073 serisi realtek işlemcilere göre daha iyi , sebebi de sahip olduğu 500Mhz'lik hızlı işlemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Temmuz 2011; 11:16:56 >
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/forex-r6a-1080p-71-youtubemkvdtsdolbytorrentinternet-tv-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-/ProductDetails.aspx?productId=bd20001&categoryId=112123
    ((
    bu ürün hakkında bilgin var mı? kasa ve özellikler tamamen egreat r6a ile aynı hatta sanırım daha iyi bir işlemci (rtt1073dd+) ve daha yüksek rom(256mb nand flash rom) ile sunuluyor.üstelik torrent ve network desteği olduğunu söylüyor.sizce bu ürün nasıl? egreat ın çakma versiyonu mu yoksa iş görebilir bir media oynatıcısı mı?

1055DD+ işlemciler , 1073DD+ lara göre daha yeni teknolojiye sahiptir hem de daha hızlıdırlar ve daha az ısınırlar.
    Oradaki yüksek rom network olayı içindir ve R6B bu bahstettiğin roma ihtiyaç duymaz.
    1073'lerin tek artısı network destekleridir.
    Malesef 1073'lerin network (torrent) destekleri sigma'lar kadar stabil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Temmuz 2011; 11:16:20 >

• Gökdoğan , Allah'tan bizim ürünlerden almamışsın
    O eski konulara artık girmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Temmuz 2011; 11:19:59 >
  • yani linkteki ürün sizce gerek mkv bluray filmler için gerekse torrent için yeterli midir? benim için önemli olan ne fazla 15mbps bitrate(10-15 gb boyutlu) li 1080p film oynatabilen ve gerektiğinde torrentden dowload etmek.true hd veya ona benzer çok yüksek bitrate film zaten yok.piyasada genelde sayısı da az.bunun için linkteki de yeterli olur mu?egreat r6a yı bulmak biraz zor gibi.üstelik bulunduğum şehirde electroworld de yok.
  • quote:

yani linkteki ürün sizce gerek mkv bluray filmler için gerekse torrent için yeterli midir? benim için önemli olan ne fazla 15mbps bitrate(10-15 gb boyutlu) li 1080p film oynatabilen ve gerektiğinde torrentden dowload etmek.true hd veya ona benzer çok yüksek bitrate film zaten yok.piyasada genelde sayısı da az.bunun için linkteki de yeterli olur mu?egreat r6a yı bulmak biraz zor gibi.üstelik bulunduğum şehirde electroworld de yok.

yeterlidir.
  • quote:

quote:

bu konu başlığında bir şey dikkatimi çekti "3D" diye yazıyor bu ürün üç boyutlu filmleri destekliyor mu ?

3D olayı şöyle.
    Bu cihaz SBS 3D (native) ve Analygraph 3D video dosyaları ( mkv , ts , mpeg vbb... ) destekliyor ve çalıştırabiliyor.
    3D ISO ve 3D Blurayleri ne bu cihaz ne de başka bir medya player şu an için desteklemiyor.
    Bu cihazın 3D performansı 1073 serisi realtek işlemcilere göre daha iyi , sebebi de sahip olduğu 500Mhz'lik hızlı işlemci.

SBS 3D (native) ve Analygraph 3D nedir?

örnek videolar nereden indirebilirim ?

• quote:

quote:

quote:

3D olayı şöyle.

SBS 3D (native) ve Analygraph 3D nedir?

örnek videolar nereden indirebilirim ?

Analygraph 3D = Eski tip olan yani bulanık gibi gösteren 3D'ler ( mavi - kırmızı gözlüklerle seyrettiğimiz )
    SideBySide 3D = Yan yana veya üstüste olan yeni tip 3D'ler. ( Bunun için ayrıca TV'nizin 3D desteği olması lazım )

http://www.demo-world.eu

• Analygraph 3D film bulmalıyım hemen denemeliyim merak ediyorum nasıl olacak diye ?
  • quote:

Gökdoğan , Allah'tan bizim ürünlerden almamışsın
    O eski konulara artık girmeyeceğim.

yahuuu göndersene bana karşı ödemeli bekliyorum tel ver adres vereyim gönder ama dandikse geri gönderirim paramı isterim, bana bunu daha yapamıyorsun demekki malına güvenmiyorsun,
    çevir çevir aynı laflar, 100 tl derdinde eleman ya, korkma paran kalmaz
  • Gökdoğan , sen hala burdamısın ?
    Anahtarı sana vereyim olmassa topiği sabah sen açıp akşam kapatırsın ben de bi tatile çıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Temmuz 2011; 16:43:02 >
  • yanyana 3D'leri çatır çatır oynatıyor
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.