Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmer

Uzun zamandır R6B kullanıyordum , bir gün açtığımda görüntü siyah beyaz ve ses seviyesini +1 den fazla ayarlayamaz halde buldum.

Ayarlardan NTSC yi PAL yapıyorum ama kaydetmiyor, reset atıp tekrar yazılım yükledim yine aynı.

Fikri olan var mı ?

Merhaba dostum,aynı sorunu bende yaşıyorum.Çözebildin mi sorunu?

• AlboSaxo A kullanıcısına yanıt
    Maalesef aynı şekilde duruyor.
  • Teşekkür ederim,çöpe atmakta istemiyorum ama öyle olacak sanırım.Neyse araştırmaya devam.

• r6b ile playvision decoder ile 5.1 dts ses alabiliyorum optic ses çıkışıyla.
    Dts-hdma vb bluray ses dosyaları çok kısık geliyor.

Baska bir media player ile dts-hdma sesi iyi bir şekilde optic sesten alabilme şansızmız varmı?
  • 2.5 inc usb 3 bir harici disk alsak egreat r6b okur mu acaba.deneyen oldumu
  • bu cihazın kumandasını ankara'da nerede bulabilirim ? orjinali dışında başka kumandalar da çalıştırıyor mu?
  • Bende de r6b var bayadır gün yüzüne çıkartmıyorum ancak şimdi yeni bi ev yaptım ve yeni bir tv aldım 4K. Sorum ise şu elimde half sbs 3D mkv formatında filmler var, tv hem 4K hem 3D destekliyor. R6b 3D filmlerimi çalıştırır mı ve altyazı Nasıl olur acaba bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba ?

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

Bende de r6b var bayadır gün yüzüne çıkartmıyorum ancak şimdi yeni bi ev yaptım ve yeni bir tv aldım 4K. Sorum ise şu elimde half sbs 3D mkv formatında filmler var, tv hem 4K hem 3D destekliyor. R6b 3D filmlerimi çalıştırır mı ve altyazı Nasıl olur acaba bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba ?

Teşekkürler

Half SBS 3D leri oynatırsın. işlemci yapısı olarak büyük dosyalarda da sorun olacağını zannetmiyorum.
    yanlız altyazı olayı o nesil işlemcili cihazlarda 2D olarak gösterdiğini duymuştum.

Cihaz bendeyken 3D tv im olmadığından bu kısmı test edememiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.