Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D TV'm yok. Sadece R6B modeli benim işimi görecek ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Problem nedir?
  • 2 yıl önce ki bir model oldugundan sıfır olarak bulmanız çok zor,
    2.el falan bakin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Peki güncelde ne model önerirsiniz? Dark ve Ezcool var HB 'de ama çok problemli markalar gibi yorumlar var.
  • Aynen bende bu iki cihaz arasında kaldım. Sanırım ezcool alacağım. Dark çok sesli çalışıyormuş. Farklı önerisi olan varsa lütfen yazsın.

Aradıklarım 3d half sbs ve diğer video Formatlarını altyazı destek sıkıntısı olmadan açsın.

Ağ bağlantısı olmasın.

• souldarkorn kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerini Egreat R6S yapıyor diye biliyorum
    Konusu var bir incele istersen
  • Egreat R6B cihazım var. Hangi videoyu oynatmaya çalışırsam çalışayım görüntü ses uyumsuzluğu oluyor. Ses geriden geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@Sancak Bilgisayar @SULZER
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Egreat R6B cihazım var. Hangi videoyu oynatmaya çalışırsam çalışayım görüntü ses uyumsuzluğu oluyor. Ses geriden geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

birkaç mesj yukarıda yazılım linki verdim.

oradaki yazılımı kürdan yöntemi ile yükleyin.
    donanımsal sorun yoksa sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Egreat R6B cihazım var. Hangi videoyu oynatmaya çalışırsam çalışayım görüntü ses uyumsuzluğu oluyor. Ses geriden geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hocam .17 li versiyon ile alakalı okuduklarımdan aklımda kalan sorunlu bir versiyon olduğu idi. .11 li versiyonun ona göre daha sorunsuz olduğu söylenmişti.

Siz .17 li versiyonu mu kullanıyorsunuz? Herhangi bir sorun var mı? Memnunsanız bende yükleyeceğim.

Cevaplarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Valla uzun zaman oldu kullanmayı bırakalı unuttum kusura bakma arkadaşlar yardımcı olur.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam .17 li versiyon ile alakalı okuduklarımdan aklımda kalan sorunlu bir versiyon olduğu idi. .11 li versiyonun ona göre daha sorunsuz olduğu söylenmişti.

Siz .17 li versiyonu mu kullanıyorsunuz? Herhangi bir sorun var mı? Memnunsanız bende yükleyeceğim.

açıkçası testedip sattığım cihazlardan biri r6b.
    test işlemlerimin sonunda .17 versiyon çıkmıştı.
    hatta onuda hemen yükleyip test etmiştim altyazı ayarlarını hafızada tutma olayı gelmişmi diye amagelmemişti.

başka bir sorun hatırlamıyorum.

• Orijinalden alıntı: SULZER

Valla uzun zaman oldu kullanmayı bırakalı unuttum kusura bakma arkadaşlar yardımcı olur.

Cevabınız için teşekkürler. Sağolsun Sn. Rfve gayet ilgili ve yardımsever.

açıkçası testedip sattığım cihazlardan biri r6b.
    test işlemlerimin sonunda .17 versiyon çıkmıştı.
    hatta onuda hemen yükleyip test etmiştim altyazı ayarlarını hafızada tutma olayı gelmişmi diye amagelmemişti.

başka bir sorun hatırlamıyorum.

Hocam dediğini yaptım ama düzelme olmadı. Video sesin yaklaşık 1 sn önünde gidiyor. Buna başka nasıl bir çözüm bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 14 Eylül 2014; 23:25:18 >

• tüm videolarda mı böyle yoksa sadece 1 -2 videodamı ?

videoyu başka bir yerde denedinizmi mesela bilgisayarda?
    denediyeniz orada normal mi ?
  • quote:

tüm videolarda mı böyle yoksa sadece 1 -2 videodamı ?

videoyu başka bir yerde denedinizmi mesela bilgisayarda?
    denediyeniz orada normal mi ?

Tüm videolarda böyle hocam. Ayrıca aynı videoyu televizyonum ve bilgisayarım sorunsuz oynatıyor. Aklınıza gelen başka çözüm var mı hocam? Çok saçma bir sorun.
  • başka bir fikrim yok açıkçası.
    Firmware yi kürdan yöntemi ile kurduysanız sistemin tamamen sıfırlanmış olması gerek.
    aynı sorunu devam ettirmesi ilginç.
    bir önceki fw i bulup yüklemeyi deneyin.

birde ses sistemi kullanıyorsanız belki ayarlarında sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

başka bir fikrim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Görüntü çıkışını 1080i yapın sorununuz çözülür.
    Başka çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Başka çözümü yok.

Hocam çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde çözüldü. 1080i 60 hz yaptım. 50 hz de vardı ama doğrusu 60 hz galiba? Birde zahmet olacak ama sizde o bölümün tüm ayarları nasıl, paylaşırmısınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Başka çözümü yok.

Hocam çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde çözüldü. 1080i 60 hz yaptım. 50 hz de vardı ama doğrusu 60 hz galiba? Birde zahmet olacak ama sizde o bölümün tüm ayarları nasıl, paylaşırmısınız?

Rica ederim. Uzun zaman önce cihazı bir arkadaşıma vermiştim dolayısıyla ayarlar hakkında yardımcı olamayacağım.
  • R6b yi artik pek kullanmadigim icin satiyorum bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

R6b yi artik pek kullanmadigim icin satiyorum bilginize

99 liranın altındamı satıyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.