Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline ve emeğine sağlık hocam,denemeler ve sonuçları için teşekkürler.Allah (c.c.) razı olsun..Artık bu bilgilere göre karar vermek daha da kolaylaştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

eline ve emeğine sağlık hocam,denemeler ve sonuçları için teşekkürler.Allah (c.c.) razı olsun..Artık bu bilgilere göre karar vermek daha da kolaylaştı..

Amin... Ne demek. Nasıl biz açıpda bir forumu okuyoruz isteklerimizi karşılarmı diye, burayı okuyanada inşallah faydası olur. Bu arada bende baya yol katettim bu 3d ve format olayları konusunda.

Bu arada sabah baktım benim gerçek bluray.iso formatlı 3D filmin ( Alice harikalar diyarında ) indirmesi bitmiş. 41.5 GB boyutunda. Tabi bilgisayar açmıyor. İşin ilginci hemen diske kopyala operasyonu başlıyor. Tabi benim bilgisayarda bluray sürücü yok. Şimdi hard diske yükleyip akşam hem tv de hemde R6B de denicem. Pek umudum ama olsun en azından denenmiş olur. Artık bundan sonrada alırsak R6S alır 3D izleriz.

Bu arada bir kaç not daha. Dün yine altyazısı olmayan bir kaç filme altyazı indir sitesinden bulup normal altyazıları indirdim. Bunları yine 3D subtitle programını kullanarak 3D ye çevirdim ki bu arada programıda kullanmayı öğrendim. Ve tv de denedim güzel gösteriyor sorun yok. Ama tabi yukarıdada yazdığım gibi r6b altyazıyı 3d gösteremiyor.

Şimdilik böyle kullanmaya devam. Ama benim kararımı soracak olursan yüzde 80 egreat R6S olacak görünüyor. 3D player olayınıda sony playstation 3 slim alırsam çözmeyi düşünüyorum. Hem oyun hemde yeni modelleri hdmı 1.4 desteklediğinden 3D bluray filmleride oynatabiliyor. Hem optik çıkışı var ve dts falan destekliyor. Yani hem oyun hem 3D player olarak işimi göreceğini düşünüyorum. İkinci el temiz orjinal 500 liralarada bulabiliyorsun içinde oyun yüklü halde. Ayrıca sony nin çok güzel 3D oyunlarıda var. Yani bir alışkanlık yaparsa yandık.

• 3D iso ları, bilgisayarı HDMI ile tv ye bağlayarak oynatabilirsin aslında. Power DVD 12 veya steroskobik player ile..Ama görüntü kaybı olur sanırım..
  • Egreat r6b de 2:35 olan filmlerin boyutlarını 16:9 a çeviren düğme var mı kumandasında vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

3D iso ları, bilgisayarı HDMI ile tv ye bağlayarak oynatabilirsin aslında. Power DVD 12 veya steroskobik player ile..Ama görüntü kaybı olur sanırım..

Bedava power dvd yok. Ben yükledim deneme sürümü gidin satın alın dedi bende uğraşmaktan vazgeçtim. Bakalım bende uygun temiz bulursam r6s almayı düşünüyorum.
  • r6b cihazım ile doyalar(klasörler)bölümüne girdiğimde usb çıkıyor okey dediğimde klasörler görünür görünmez ekran kararıyor ve cihaz kilitleniyor kürdan yöntemi ile yazılım yüklenmiyor menüden yüklesemde değişen bir şey yok servis dışında çaresi varmı.
  • elimde sancak bilgisayardan alınma çift kumandalı r6b mevcut. sorunsuz çalışıyor. garantisi ne durumdadır bilmiyorum. (ikinci kumanda büyük olan)

ilgilenen varsa 60tl gibi bir rakama bırakabilirim.
  • Network destekli Forex R6A sahibiyim. R6B ile takas edebilirim.
  • merhaba arkadaşlar,
    televizyonum dts sesleri çalmadığı için bundan almayı düşünüyorum bu alet 3d bluray iso dosyalarını açabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm linkinden yazılımı indirin , zipten çıkarın ve flashdiskin root'una kopyalayın.
    Flash diski cihaza bağlayın.
    Ayarlar => Diğer => Usb Yazılım Yükseltme
    İşlem bitince cihaz kapanıp açılacak , işlem tamam.

bu link çökmüş bu yazılımı nereden bulabilirim.
  • merhaba arkadaşlar,
    çok memnum olduğum R6B cihazın geçen gün kilitlendi.
    gri ekranda "Egreat Loading..." yazısı takılı kalıyor bir türlü açılmıyor.
    haftasonu forumda anlatılan "kürdan" yöntemi ile reset atacağım.
    ama elimde yazılım yok.
    yazılım linkini paylaşabilirseniz çok sevinirim.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theodret

merhaba arkadaşlar,
    çok memnum olduğum R6B cihazın geçen gün kilitlendi.
    gri ekranda "Egreat Loading..." yazısı takılı kalıyor bir türlü açılmıyor.
    haftasonu forumda anlatılan "kürdan" yöntemi ile reset atacağım.
    ama elimde yazılım yok.
    yazılım linkini paylaşabilirseniz çok sevinirim.

teşekkürler

http://www.mediafire.com/download/vw91tpak46etad4/R6B_1.0.1.17.rar

1.0.1.17 yazılımının yedeği.

• çok teşekkürler
  • Merhabalar,

2 Adet Egreat R6B kullanıyorum evde, ikisinde de usb portlarında sıkıntı yaşıyorum, external usb disk veya usb dock ile disk taktığımda en az 1-2 kez usb portunu değiştirmem gerekiyor diskleri görebilmesi için, hele bir tanesi çok daha sancılı 10-20 de anca oluyor, dün 2 cihazında son fw upgradelerini yapacaktım (17). az sorunlu olanın upgrade'i oldu ama hala aynı durumda. diğeri ise upgrade sırasında sürekli usb'yi disconnect ettiğinden ötürü bir türlü upgrade işlemi sonlanamadı. Varmıdır bu tip bir sorunu tecrübe eden veya yol gösterebilecek bir arkadaş varmıdır ?
  • Butun takılı olan ne varsa cıkar (usb olarak) factory reset yap.son surum yuklu heralde.calismadımı fisten cek tak işlem tamam.olmaz ise B planını denıcez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır R6B kullanıyordum , bir gün açtığımda görüntü siyah beyaz ve ses seviyesini +1 den fazla ayarlayamaz halde buldum.

Ayarlardan NTSC yi PAL yapıyorum ama kaydetmiyor, reset atıp tekrar yazılım yükledim yine aynı.

Fikri olan var mı ?
  • Cihazın son fw (17) update'ini de yaptım ama hala aynı.

Daha önce bu durumla karşılaşan yok sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmer

Uzun zamandır R6B kullanıyordum , bir gün açtığımda görüntü siyah beyaz ve ses seviyesini +1 den fazla ayarlayamaz halde buldum.

Ayarlardan NTSC yi PAL yapıyorum ama kaydetmiyor, reset atıp tekrar yazılım yükledim yine aynı.

Fikri olan var mı ?

Hocam ses ayarı nerden yapılıyor ben çok kurcaladım bulamadım öyle bir ayar.
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Kumanda üzerinde ki ses ayarından bahsediyordum
  • Bu media player'ı almak istiyorum ama nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Piyasadan mı çekildi, problem nedir? Bulabileceğim bir adres gösterebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.