Şimdi Ara

9Dragon Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9Dragonu Bilen Bilmeyen herkezi bekliyorum, gerçekten kaliteli ve eğlenceli bir MMORPG arayanlara

9Dragon online

9Dragon Online

• bulunduğun ülke bloke edilmiştir diyodu aralığın başında nasıl halletcez onu
  • Bende şimdi üyelik almaya çalıştım ama register diyince öylece bos bos bekliyor... bir türlü üye olamadım.
  • aRKADASLAR ben acc aldım ve su an download yapıyorum umarım guzel bır oyun cıkar ... su an oynayan varsa yazabılırmı bırseyler ?
  • Onceden hakikaten de cok zevkli gelmisti bana. Sonradan oyuna devam edeyim diye girdim tekrar, ekranin neredeyse 1/4'unu kaplayan bir banner koymuslar oyun icinde. Sordum sorusturdum oyun icinde, premium almak gerekiyormus banner'i kaldirabilmek icin. O da soguttu oyundan acikcasi. Ha baska bir yolu var midir o banner'i kaldirmanin, onu bilemem. Ama bu sekilde oynamak hos gelmedi bana pek. Tabi "oynanmiyor" demiyorum ama önceki halinde oynayip da son halini görünce hevesim kacti biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 26 Aralık 2008; 14:42:00 >
  • güzel oyun ama sıakr , PvP yönü zayıf(level düşükse zayıf CS olamdan girilmio malesef pvpye), ama sürekli event oluyor

birde fazalaca bug var oyunda,sürekli item fiyatları düşüyo (genelde haftasonları %30, %50 )item mall itemlerinin premyumlarda dahil olmak üzere, yani cash varsa 4000 coin verip pre alcagınıza sabredin %30 ayda %50 oldugunda alın yarı fiyatına alırsınız.

bu yönden sarıyor yun ve yeni gelen patchle yeni skiller ve 2nci classlar açıldı...
  • Evet oyun daha 2 saat te baydı sılkroad cabal warhammer gıbı oyun yok guzel oynayabılırlık olarak hersehy acık.. ARTIK Aion a kaldık yıne :D
  • hocam sizi bayan şey martial arts içerdigi için olmasın bu oyun dövüş sanatları içerdigi için bir cok kişi oynuyor bende yeni basladım ama internet hatası alıyorum...
  • Valla sen yenı baslamısın bı kas bıraz ondan sonra soyle bana bende bır cok mmorg oynadıgım ıcın ve eskı gozetmen oldugum ıcın soyledım boyle oyunlar turkiyede iş yapmaz Bırde online kısı sayısı 80-12 arası cok komık bır rakam S4 te bıle online sayısı 500-750 arası oyle bır oyun cok ıyı bence
  • Türkiye bloke olmuşsa yuh onlara. Ben bu oyunu oynarken felaket şekilde kasmış Türk oyuncular görmüştüm. O kadar emekleri boşa gitmişse çok yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.