Şimdi Ara

9Dragons'a Başlıyacaklar Burada Toplanalım !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Suspect.TWT

quote:

Orijinalden alıntı: kaya0101

arkadaslar sız bence balamadan bırakmıssınız oyunu ya oc rc rl fd car paramı eder ya en asa160 ve uzerı para eder oyun sıkıcı deyıl aslında dusuk lvl olunca sıkıcı yukseldıkce lvl zevkalmay abaslıyo ınsan bılgınıze benım carın lvl i 180 bordo serverdayım bence baslayın tekrar black clan demon wıırror [simage][/simage]

ah bir de konuşmayı öğrensen,neler anlatıcaksın neler..

Dediğin gibi normal bir şekilde okuduğunda hiç bir halt anlaşılmıyor. Ne derdi var çocukcağızın oturup çözmek gerek. Ortalarda çırpınıyor yazık. :)
    Bu arada en son oynamayı bıraktığımda oyun içinde ekranın neredeyse 1/5'i reklamlarla dolu bir alan ile kaplıydı. O yüzden bırakmıştım oynamayı. Hala aynı şekilde duruyor mu bu alanlar?

• oyun içinde reklam yoktu en son. zaten ağustosun sonunda acclaim bütün oyunlarını kapattı, 9dragons gamersfirst'ün şu anda, haftaya tekrar açılacak. database alma sorunu var şu anda, eski sahip vermek istemiyo; oyuncular da karakterlerini, eşyalarını, paralarını vs. kaybetmek istemiyo. karakterleri doğruluyoruz şu an. bekliyoruz.
  • Yokmu oynuyan?
  • ya kardeşim acclaim daki accountlarımızı burada yani gamer1. 'de kullanamıyormuyuz biliyormusunuz .ya nasıl insan bunlar kardeşim salak gibi GB6 çar kastık gitti al ha olurmu böle yavvv valla çok sinirliyim kusura bakmayın üstünden 8 ay geçti daha sindiremedim kardeşimmmmmmm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaza38

ya kardeşim acclaim daki accountlarımızı burada yani gamer1. 'de kullanamıyormuyuz biliyormusunuz .ya nasıl insan bunlar kardeşim salak gibi GB6 çar kastık gitti al ha olurmu böle yavvv valla çok sinirliyim kusura bakmayın üstünden 8 ay geçti daha sindiremedim kardeşimmmmmmm..

vermiyorlar sanırım artık başlamak isteyen olursada biraz fıtık bir oyundur demir gibi sinirleriniz yoksa başlamayın
  • Ulan yeniden başlıyayım dedim oyun değişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Pato]

Ulan yeniden başlıyayım dedim oyun değişmiş

Bende yeni keşfettim oyunu,başlasammı acaba indirdim kurdum duruyor öylece.
  • arkadaşlar 9 dragons oynuyan herkesi bekliyorum beggar clanındanım şimdi kendim clan kurucam baslayacak veya baslamak isteyen arkadaşlar varsa bildigim kadarı ile yardımcı olucam oyunda hep beraberiz yanlız bırakmak yok suanda 5d seviyesindeyim nuker charım var yeni baslayacaklar varsa buffer kasıcam yine beggar olucak isteyenler pm atarsa sevinirim kolay gelsin..!
  • Türk var mı oyunda senden başka ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.