Şimdi Ara

9Dragons'a Başlıyacaklar Burada Toplanalım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 9Dragons oyununu deniyecekler ve daha onceden veya suan oynuyo olanlar tum
    9Dragoncular burada toplanalım diye bi topic actım inş kotu olmamıştır burada bilenler Rehber
    koysun bilmeyenlerde buradan bilgi edinsin diye açtım inş guzel bi topic olur oyunu Şuan indiriyorum
    %23 inince eger kimse Rehber koymassa 1-2 gun oynayıp ben Rehberimi koyarım !!

İnş guzel bi topic olur 9DRAGON

• Karakter Yaratma

Büyücü veya İyileştirici (healer) oynamak isteseniz bile Essence ve Wisdom'a puan vermeyin. Sınıfınızı seçtiğinizde bütün değerler sıfırlanacak. En iyi yöntem sınıfınızı seçtiğiniz level olan Opening Chi 1 (level 25) e ulaşmanızı sağlayacak şekilde puanları dağıtmanız. 3 farklı yoldan gidebilirsiniz: str/dex/con dengeli gitme, yüksek str veya yüksek dex. Str (strength-güç) daha kuvvetli vurmanızı sağlayacaktır fakat dex'iniz düşükse sık sık ıskalayabilirsiniz. Defans str'ye bağlı fakat Dodge (yapılan saldırılardan kurtulma, yana çekilme vs) dex'e bağlı. Kritik bir darbe vurma da dex e bağlı. Con (Constitution-bünye,yapı) size daha çok can (hp) sağlar ve daha hızlı iyileşmeye yarar.
    9 Dragons'daki level'ler alt-level'lere bölünmmüştür. Herbirinini 12 alt level'i olan 18 level vardır. İlk 3 level: Loosing Self (LS), Gathering Chi (GC) ve Opening Chi (OC). Bu rehberde kısaltma olarak level ler alt-level ler ile birlikte kullanılacaktır. Yani Loosing Self alt level'i 3 , LS3 olarak gösterilecek. LS12 için exp toplamayı bitirdiğinizde Chi Breathing (nefes alma) adında bir işaret göreceksiniz. Bu alt level olarak 13. leveldir. Güvenli bir yere gidin ve işarete tıklayın. Ekrandaki açıklamalara bakarak adımları gerçekleştirin ve GC1 levelina geçeceksiniz. Wu-Tang GC8'de acemi/çırak ve OC1 de öğrenci olacaksınız.

Bildiğim bazı levellerin isimleri:

1- Losing Self (LS)
    2- Gathering Chi (GC)
    3- Opening Chi (OC)
    4- Revolving Chakra (RC)
    5- Raising Light (RL)
    6- Five Dragons (FD or 5D)
    7- Sun and Moon (SM or SnM)
    8- Golden Blossom (GB)
    9- Elemental Crown (EC)

Level atlama rehberi

LS0 dan LS4 e (25 dakika)
    Oyun başladığında Xu Sanzhao'dan alacağınız görevi yapın çünkü meditasyon skill'i açılıyor. Bu skill hayat enerjinizin (power/mana) daha hızlı kazanılmasını sağlar. Bundan sonra gidip level 1 olana ve 20 altın kazanana kadar tilki kesin. Yakın Dövüş eğitmeninin (martial arts trainer) yanına gidin ve yumruk atma (basic fist) çalışın. Yumruk ile LS4 olana kadar tekrar tilki kesin. Görevlere şu an için bakmıyoruz.

LS4 den LS6 ya (15 dakika)
    Scamp, Wolf veya Rascal kesin.

LS6 dan LS8 e (35 dakika)
    LS6 olduğunuzda gidip Xu Sanzhao ile konuşun ve verdiği bütün görevleri yapın (sadece onun verdiklerini). Son görevde sizi Rascal kesmeye gönderecek: LS8 olana kadar kesin. Xu'nun verdiği görev ilk Wu-Tang skill'inizi kazanmanızı sağlayacaktır: Basic Wu-Tang Fists (Temel Wu_tang Yumruk Skill'i). Kılıç kullanmak istesenizde bu skill'i level 2 yapmanız gerekiyor.
    Even if you want to go the sword way, you MUST get this skill to level 2.

LS8 den LS10 a (20-25 dakika)
    Rascals, Thief ve Wolf kesin

LS10 dan GC1 e (45-50 dakika)
    LS10 olduğunuzda Xu'nun verdiği görevleri yapın. Size Basic Wu-Tang Sword (Temel Wu-Tang Kılıç) skill'ini verecektir. Ve tekrar, hangi silahı kullanmak isterseniz isteyin, bu skill'i level 2 ye getirmelisiniz yoksa Wu-Tang a öğrenci olarak kabul edilmezsiniz. 13 olana kadar Thief ve küçük viper kesin ve sonrasında Chi Breathing yapıp GC1 olun. GC1 de Xu ya geri gidin. Size Lightfoot skill'ini kazandıracak görevi verecek.Bu skill normal yürüme hızından çok daha hızlı seyahat etmenizi sağlayacağı için çok önemli (KO daki swift ve SRO daki Grass Walk gibi). Bu skill'in levelini atlattıkça daha da hızlı koşacaksınız.

Şu ana kadar oyunda 2.5 saatinizi en verimli şekilde kullandınız. Silah alacak kadar paranız olmuş olmalı. Daha giysilerle uğraşmayın, paranız dursun, sadece silahlara harcayın.

GC1 den GC4 e (45 dakika)
    Viper kesin...

GC4 den GC6 ya (40 dakika)
    Xu dan ve Inn Keeper dan görevleri alın ve GC6 olana kadar Bloodwolf kesin.

GC6 dan GC8 e (45 dakika)
    Xu dan ve Tavern keeper dan görevleri alın ve Zhengzhou ya gidin. Oradayken ilk şehirdeki Clinic den Revival Pill alın. Daha sonra lazı olacak. GC8 olana kadar Bandit kesin. Köprüde bandit ler var fakat yoldan devam ederseniz tepenin orada daha da fazlasını bulacaksınız.

GC8 (20 dakika)
    Wu-Tang Shan a dönün ve apprentice (çırak) olmak için görevi yapın. Wu-Tang alanında eğitmenleri ziyaret edin ve Temel Wu-Tang Meditasyon skill'ini öğrenin. Başlangıç şehrine dönün ve tavern keeper'a gidin. Alacağınız item'ler: White Liquor, Bamboo Liquor, Baby Girl Liquor ve Fried Pork. storyteller'a gidin ve verdiği bütün görevleri (5 adet) yapın. İhtiyacınız olan herşey üzerinizde olacak. C ye basıp karakter ekranınızı açın ve Epithet e tıklayın. Wu-Tang Student a tıklayarak isminizin üstünde çıkmasını sağlayın.

GC8 den GC10 a (45 dakika)
    Zhengzhou ya geri dönün ve Baoyang köyü yakınlarında bandit kesin. GC9 olduğunuzda kasabaya gidin. Smith ve Drapery NPC lerinden görevleri alın. Sonra GC10 olana kadar tekrar bandit kesin.

GC10 dan OC1 e (1 saat 30 dakika)
    Yeşil olsalar da bandit kesmeye devam edin. GC11 olmanız 25 dakikanızı alacaktır. Kasabaya gidin ve Tavern keeper dan görevi alın. Sonra köprüye gidin ve ordan geçen şüpheli kadına saldırın. Disciple of Black Shadow a dönüşeceklerdir. level 13 olana kadar onları kesin ve Chi Breathing dersini yaparak OC1 olun. Başlangıçyerine gidin ve Wu-Tang öğrencisi olarak davet edilmenizi sağlayacak görevi yapın. Görevden sonra (15 dakika maksimum) başvurunuz kabul edilecek ve sınıf seçimi yapabileceksiniz. Aynı zamanda stat ve mastery leriniz seçtiğiniz sınıf için sıfırlanacak.

resmi site:http://9dragons.acclaim.com

download:http://9dragons.acclaim.com/download.html

( NOT = ALINTIDIR ) Herkese iyi oyunlar dilerim !!

• Sen tek başına oynayacaksın sanırım
    Merak etme çabuk sıkılırsın ben de oynamıştım bir zamanlar.
  • Bi deneriz artık ne yapalım
  • bende oynamıştım. ozamanlar yni çıkmıştı. galba 15 lvl bi adamım vardı. tabi sistemimin kaynaklarını aşırı zorladığından bırakmıştım. güzel gelmişti. şimdi sistemi yeniledim. last chaos oynamayı düşünüyorum ama 9dragonsa sıkıcı diyorlar.
  • Oynadım sıkıldım RL4 'de arkadaşa verdim charı ne istiyorsan yap diye.
  • baba ben oynuorum OC12im bi BE bulmusum onu satamıom gıcık oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben bu oyunu indirdim hiç bişe anlamadım ya oyun güzel bişe ama acayip acayip görevler veriyolar hiç birini anlamadım adamlar güzel güzel hareketler yapıyo canavarlara fln benimki sopayla girişiyo bu gğn 3 lwl oldu actıgım char bikac görevi yapabildim şu meditasyonu aldım görevlerde altın+acayip bi japon yazısı var onlar skill heralde bazılarını yaptım bende meditasyondan başka bişe yok hala oyuna devam ediyosam biraz yardımcı olabilirmisin rehberin güzelde cok karışık bişe anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 13 Ocak 2010; 16:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk0011

arkadaşım ben bu oyunu indirdim hiç bişe anlamadım ya oyun güzel bişe ama acayip acayip görevler veriyolar hiç birini anlamadım adamlar güzel güzel hareketler yapıyo canavarlara fln benimki sopayla girişiyo bu gğn 3 lwl oldu actıgım char bikac görevi yapabildim şu meditasyonu aldım görevlerde altın+acayip bi japon yazısı var onlar skill heralde bazılarını yaptım bende meditasyondan başka bişe yok hala oyuna devam ediyosam biraz yardımcı olabilirmisin rehberin güzelde cok karışık bişe anlamadım

oyunu anlamam biraz uzun sürmüştü ama anlayınca oyun çok kolay

• Bir yerden sonra sıkıyo, bende 40 levelde fln bırakmıştım.
  • ben oynuyorum ^^
  • öncelikle şu oc 12 yi satmaya çalışan arkadaşım bedava versen kimse almaz çünkü oyunda bu aralar event var adamlar iki günde lwl 35 filan olur zaten.oyun çok güzel ben oyunun ilk yayınlandıgı zamanı biliyorum.oyunun testerlarından biri seçilmiştim kimse yoktu bi biz testerlar oynuyoduk oyunu o zamanlar şimdi bi sürü kişi var tabiki türkler yok çünkü oyun ingilizcenizin iyi olmasını istiyo yoksa görevleri anlayamassınız ben bile bazen anlamıyorum.ege avrupada oynayan varsa klan kuralım yaparız bişiler
  • falone bak bakalım o elemanın 2008 den beri oc zımbırtısı kalmış mıdır. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

falone bak bakalım o elemanın 2008 den beri oc zımbırtısı kalmış mıdır. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

falone bak bakalım o elemanın 2008 den beri oc zımbırtısı kalmış mıdır. ?

SÜper hort, 10 üzerinden 10 veriyorum Falone'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: falone

öncelikle şu oc 12 yi satmaya çalışan arkadaşım bedava versen kimse almaz çünkü oyunda bu aralar event var adamlar iki günde lwl 35 filan olur zaten.oyun çok güzel ben oyunun ilk yayınlandıgı zamanı biliyorum.oyunun testerlarından biri seçilmiştim kimse yoktu bi biz testerlar oynuyoduk oyunu o zamanlar şimdi bi sürü kişi var tabiki türkler yok çünkü oyun ingilizcenizin iyi olmasını istiyo yoksa görevleri anlayamassınız ben bile bazen anlamıyorum.ege avrupada oynayan varsa klan kuralım yaparız bişiler

o karakterini satmaya çalışmamış ki. blood essence bulmuş onu satmaya çalışmış fiyatı 17 mil civarındadır.

büdüt: nerde o günler, 30'a zor bulunur oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isim bul bana -- 3 Ağustos 2010; 13:52:13 >
  • be yi görmemeişim .2008 deki bi konuyu hortlattıysanız da o benim suçum degil artık ben 2010 dur die baktım
  • sakin ol şampiyon.
  • arkadaslar sız bence balamadan bırakmıssınız oyunu ya oc rc rl fd car paramı eder ya en asa160 ve uzerı para eder oyun sıkıcı deyıl aslında dusuk lvl olunca sıkıcı yukseldıkce lvl zevkalmay abaslıyo ınsan bılgınıze benım carın lvl i 180 bordo serverdayım bence baslayın tekrar black clan demon wıırror [simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya0101

arkadaslar sız bence balamadan bırakmıssınız oyunu ya oc rc rl fd car paramı eder ya en asa160 ve uzerı para eder oyun sıkıcı deyıl aslında dusuk lvl olunca sıkıcı yukseldıkce lvl zevkalmay abaslıyo ınsan bılgınıze benım carın lvl i 180 bordo serverdayım bence baslayın tekrar black clan demon wıırror [simage][/simage]

ah bir de konuşmayı öğrensen,neler anlatıcaksın neler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.