Şimdi Ara

Neverwinter'ı bırakıyorum WoW'a başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neverwinter'ı yaklaşık ilk çıktığından beri oynuyorum belkide şu ana kadar en çok emek verdiğim oyun bu oyundur her yeni gelen modülde itemleri için yeniden uğraştım eğlendim masraf yaptım fakat bu en son çıkan modül 6 dan sonra oyunu bırakmaya karar verdim,ben öyle pvp şöyle olsun böyle olsun diyen biri değilim genelde pve takılırım zindanlara girmeyi itemler için uğraşmayı severim ama oyun uzun zamandan beri piyasada yeniden başlamak ne kadar doğru olur oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• herkes 100 level oldu wowda. biraz geç kaldın haliyle, diğerlerine yetişmen bu saatten sonra zor diyecek değilim tabiki, wowda nezaman başladığının bi önemi yok. zaten wowda amacını sen belirlersin, hikaye ise single bir oyun gibi oynarsın kimseyi takmazsın, pve ise 100 olduğunda düşük seviyeden yüksek seviyeye birçok zindan ve büyük zindanlar seni bekliyo olacak. pvp için ise çeşit çok gene
  • WoW'a her zaman başlayabilirsin. Ben uzun aralar verip dönüyorum, yeni char yapıyorum. Döndüğümde illa bir şeyler değişmiş oluyor ama kısa sürede alışıyorum.
    Sorunlu olduğu noktalar var ama en azından bence pay to win değil. Yeni modülden sonra ben de bırakanlardanım ki yıllardır çok savunucusu olmuşumdur. Buraya kadarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle başlamanı tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paketlerin tümü ve aylık ücret sorun olmayacaksa başla tabiki.
    woW dan sonra başka bir MMORPG oynamayacaksın zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onora

WoW'a her zaman başlayabilirsin. Ben uzun aralar verip dönüyorum, yeni char yapıyorum. Döndüğümde illa bir şeyler değişmiş oluyor ama kısa sürede alışıyorum.
    Sorunlu olduğu noktalar var ama en azından bence pay to win değil. Yeni modülden sonra ben de bırakanlardanım ki yıllardır çok savunucusu olmuşumdur. Buraya kadarmış.

Amaçlarını söyleseler ona göre adımlar atardım,tamam anladım yeni paket moblar elbette zorlaşacak fakat bu insanlar itemleri nerden elde edecek ?önceki modülde 18 k gear'ı olan insanlar epic dungeon atamıyor,87 k hp ile ilk slotda düşüyorum hadi diyelim dungeonlardan item kasamıyorum craft yaparak item yapıyım hani kara buz ? icewindale görevleri bile yapılamıyor ki hele yeni paket dedikleri şey tam rezalet 100 tane şundan kes 50 tane bundan kes kanser ola ola 70 level oldum zamanım emeğim boşa gitti ne diyeyim kimse başlamasın bu oyuna....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.