Şimdi Ara

YouTube’a Başlamayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi YouTube’a başlamayı düşünüyorum. Yüzümün görünmeyeceği fikirleriniz varsa dikkate almak isterim. Yoksa çıkıp sokakta garip şeyler yapmak açıkçası pek istemiyorum 😁 .

Bir tane fikrim var aslında. Ama bunun için de resim yeteneği gerekiyor. Benim o yeteneğim yok, bu sorun çözülür mü bilmiyorum. Ama çözülürse de tutacağını düşünüyorum çünkü hiç görmedim böyle bir şeyi Türk kanallarında. Yalnızca bir tane yabancı kanal var o da tam istediğim gibi yapmıyor aslında.

Önerileriniz var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Aynen öyle düşünüyorum bende. Ama şöyle bir fark ki makyaj videosu, vlog tarzı şeyler değil de dediğim gibi Türkiye’de pek olmayan şeyden bir kanal yapacağım eğer başarabilirsem.

Bir de şu sıkıntı olacak farklı bir şey olacak dediğim gibi. Ama bana hoş gelen bir şey size falan hoş gelmeyebilir. Aynı şekilde de reklamı yapamazsam sadece 50-100 kişiye izletebileceğim bir kanal olur. Amacım para kazanmak bu süreçte, aynı zamanda da eğlenebilmek.

• benim de montaj işlerine ilgim var, mesleğimle ilgili çok video çekip izlenebilirim diye düşünüyorum ama yoğun iş temposunda zor olur, düzenli bakmak lazım kanala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dünyanın en harika fikrini de bulsan tek başına hiç bir yere gelemezsin malesef

• Death Note kullanıcısına yanıt

Tek başlayıp duruma göre artık birilerini alabiliriz. Sonuçta kimse bir grup olarak başlamadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.