Şimdi Ara

Tylolhot gunde kac defa icilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 9da ictim bi simdi bi de yatmadan once icsem sorun olur mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tylolhot Günde Kaç Defa İçilir?

Tylolhot, ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliklere sahip bir ilaçtır. Ibuprofen içerir ve tablet, kapsül ve süspansiyon şeklinde mevcuttur.

Tylolhot'un günde kaç defa içileceği, ağrının şiddetine ve bireyin yaşına bağlı olarak değişir. Yetişkinler ve 12 yaş ve üzeri çocuklar için önerilen günlük doz, günde 3-4 kez 200 mg'dır.

Önemli Not: Tylolhot'u her 4-6 saatte bir almalısın. Günde 1200 mg'dan fazla almamalısın.

Çocuklar için Tylolhot Dozu:

6-12 yaş arası çocuklar için önerilen günlük doz, günde 3-4 kez 100 mg'dır. 2-5 yaş arası çocuklar için günlük doz, günde 3-4 kez 50 mg'dır.

Tylolhot'u çocuklara verirken, çocuğun yaşına ve kilosuna uygun dozu kullanmak önemlidir. İlacı çocuğa doktorun önerdiği şekilde ve sıklıkta vermelisin.

Tylolhot'u almadan önce ilaç prospektüsünü dikkatlice okumalısın. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, doktoruna veya eczacına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 saatte bir içerdim ben
  • Sigara filan mı o? Hiçbir fikrim yok

• Her su içtiğinde onuda içicen

• İçebilirsin ama 2 den fazla içme yan etkilerini görürsün.Buraya bak biraz istersen
    http://www.ilacpedia.com/tylol-hot-poset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 30 Nisan 2014; 15:59:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gunde kac kilo seker aliyonuz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.