Şimdi Ara

Warcraft 3 yeni başladım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar warcraft 3 oynuyorum bu aralar ama hero nasıl çıkartılır filan bilmiyorum building filan kuruyrum altın odunda kazanıyorum ama güçlenme neye bağlı _

• oynamayalı uzun zaman oldu ama hero çıkartan bir bina var onu yapacaksın.
  • Bende yeni konu açmayayım, yazayım şuraya..
    aktivasyon için falan internet gerekiyormu?
    Dota yı offline oynayabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Bende yeni konu açmayayım, yazayım şuraya..
    aktivasyon için falan internet gerekiyormu?
    Dota yı offline oynayabilir miyiz?

Dota yı offline botlarla oynayabilirsinhttp://www.mediafire.com/?dlhz1h258ys067p buradan indir direk sonra dotanın yüklü olduğu yerde maps klasörünün içine at ve oyunu kur keyfine bak leaver yok feeder yok miss

• arkadaşlar soruma cevap alamadım hala?
  • Hocam her ırk için farklı taktikler var. Orclarda 1v1'de mesela önce barrack sonra altar basıp 3-4 grunt ve far seer(wolf skiline vereceksin.)çıkartıp adamın townunu erkenden basıp bitirebilirsin. Fakat tamamen bitirmen lazım yoksa toparlaması zor olur bu taktikte.

Ben genelde oynadığım şekli anlatayım;

-Night elflerde ilk 5 wisp'i gold'a yollar sonra wisp çıkarmayı fullerim. İlkiyle altar sonra ancient of war çıkartırım. Biri sürekli ev yapacak başka bir şey yapmayacak. Ve mümkünse goblin shoptan goblin shredder(ağaç toplayan eleman) al. Wispler yavaş topluyor ağaçları. Chimaera çıkartabilirsen oyunu kazanırsın.

-Humanlarda ilk 5 eleman gold'a sonra 1'i barrack 1'i altar 1 tanede sürekli farm yapacak. Ben genelde Divine Shield skili olan heroyu alırım(ismini hatırlayamadım.). Blacksmith'te araştırmaları tamamla, hero 5 level olsun. Bu şekilde knight çıkartırım. Heronun armor skiliyle beraber toplam 15 armor her knight'ta. Bu şekilde kazanırım. Ama zaman gerekir bunu yapabilmek için. Yada magic atack olan üniteler çıkartıp blood mage'i seçersin. Rakip heroya ethereal(banish - 2. skili) atıp magic damage ile coşarsın. Bu bence pek sağlam değil - Bir taktik daha aklıma geldi. Bunu genelde combat sırasında yaparsın 1v1'de yaramaz çok kişili olması lazım(en az 4v4 bence arkadaşlarının adamları oyalayabilmesi için). Genelde savaşlarda bütün üniteler savaşa gider rakip townlar boş kalır(towerlar haricinde koruyan olmaz.) Archmage çıkartıp 5-6 tane siege barrage yaparsan diğer takım arkadaşların rakipleri oyalarken sen onların binalarını hızlıca yıkabilirsin. Ama yinede sakat bir taktik. Ve heronun en az 6 level olması gerekir.

Undead'lerde ardarda bina üretimi en iyi olaylardan birisi. 5 tane acolyte(altın çıkartan eleman) 10 - 15 tanede ghoul çıkartırsın. Sonra necromancer ve meat wagon lazım. Necro ve meat wagon'ların araştırmalarını mutlaka yap. Savaşta ise önden ghoul'ları sür onlar öleceklerdir. Necrolarda Raise Dead skili var(cesetlerden skeleton çıkartır.) Bunu otomatiğe al skill doldukça adam çıkarsınlar. Bu şekilde sayı olarak üstünlük kurar ve kazanırsın. Ceset yetmezse Meat Wagonlardan ceset bıraktırırsın.

Orclarla pek oynamadım o yüzden fazla taktik bilmiyorum. Kolay gelsin iyi eğlenceler.

Edit: Eklemek istediğim bazı şeyler var.

Eğer human yada night elf'sen goblin shoptan goblin shredder almalısın. Wispler ve peasantlar odun toplamada kötü bence. 200 odun toplar tek seferde, baya iyidir.

Goblin Zeplin almalısın mutlaka. Ayriyeten her ünitenin yeteneklerinin kısayolları farklıdır. İstersen ezberle yada warkey indir skill kısayollarını q-w-e-r şeklinde ayarla.

Heroda tp sc olsun. Tam öleceği zaman tp sc basarsan hero ölmekten kurtulur. Tabi ünitelerinde seninle birlikte döner.

Bazı mekanik üniteler ağaçları yıkabilir. Undeadlerde meat wagon, Night elflerde Glave Thrower(araştırmasını yapman gerekir). Ground attack'a tıkla yer seç onlar atak yapacak ve ağaçlar yıkılacak. Tabi zeplin ile direk üstünden uçabilirsin.

Blood mage ilk skilide ağaçları yıkar. Ultisi(phoenix) baya sağlamdır ve sadece yumurta şeklindeyken öldürülebilir.

Umarım yardımı dokunur. İyi eğlenceler yeniden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S430 -- 2 Mayıs 2013; 19:26:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

Hocam her ırk için farklı taktikler var. Orclarda 1v1'de mesela önce barrack sonra altar basıp 3-4 grunt ve far seer(wolf skiline vereceksin.)çıkartıp adamın townunu erkenden basıp bitirebilirsin. Fakat tamamen bitirmen lazım yoksa toparlaması zor olur bu taktikte.

-Night elflerde ilk 5 wisp'i gold'a yollar sonra wisp çıkarmayı fullerim. İlkiyle altar sonra ancient of war çıkartırım. Biri sürekli ev yapacak başka bir şey yapmayacak. Ve mümkünse goblin shoptan goblin shredder(ağaç toplayan eleman) al. Wispler yavaş topluyor ağaçları. Chimaera çıkartabilirsen oyunu kazanırsın.

-Humanlarda ilk 5 eleman gold'a sonra 1'i barrack 1'i altar 1 tanede sürekli farm yapacak. Ben genelde Divine Shield skili olan heroyu alırım(ismini hatırlayamadım.). Blacksmith'te araştırmaları tamamla, hero 5 level olsun. Bu şekilde knight çıkartırım. Heronun armor skiliyle beraber toplam 15 armor her knight'ta. Bu şekilde kazanırım. Ama zaman gerekir bunu yapabilmek için. Yada magic atack olan üniteler çıkartıp blood mage'i seçersin. Rakip heroya ethereal(banish - 2. skili) atıp magic damage ile coşarsın. Bu bence pek sağlam değil - Bir taktik daha aklıma geldi. Bunu genelde combat sırasında yaparsın 1v1'de yaramaz çok kişili olması lazım(en az 4v4 bence arkadaşlarının adamları oyalayabilmesi için). Genelde savaşlarda bütün üniteler savaşa gider rakip townlar boş kalır(towerlar haricinde koruyan olmaz.) Archmage çıkartıp 5-6 tane siege barrage yaparsan diğer takım arkadaşların rakipleri oyalarken sen onların binalarını hızlıca yıkabilirsin. Ama yinede sakat bir taktik. Ve heronun en az 6 level olması gerekir.

Undead'lerde ardarda bina üretimi en iyi olaylardan birisi. 5 tane acolyte(altın çıkartan eleman) 10 - 15 tanede ghoul çıkartırsın. Sonra necromancer ve meat wagon lazım. Necro ve meat wagon'ların araştırmalarını mutlaka yap. Savaşta ise önden ghoul'ları sür onlar öleceklerdir. Necrolarda Raise Dead skili var(cesetlerden skeleton çıkartır.) Bunu otomatiğe al skill doldukça adam çıkarsınlar. Bu şekilde sayı olarak üstünlük kurar ve kazanırsın. Ceset yetmezse Meat Wagonlardan ceset bıraktırırsın.

Orclarla pek oynamadım o yüzden fazla taktik bilmiyorum. Kolay gelsin iyi eğlenceler.

Eğer human yada night elf'sen goblin shoptan goblin shredder almalısın. Wispler ve peasantlar odun toplamada kötü bence. 200 odun toplar tek seferde, baya iyidir.

Goblin Zeplin almalısın mutlaka. Ayriyeten her ünitenin yeteneklerinin kısayolları farklıdır. İstersen ezberle yada warkey indir skill kısayollarını q-w-e-r şeklinde ayarla.

Heroda tp sc olsun. Tam öleceği zaman tp sc basarsan hero ölmekten kurtulur. Tabi ünitelerinde seninle birlikte döner.

Bazı mekanik üniteler ağaçları yıkabilir. Undeadlerde meat wagon, Night elflerde Glave Thrower(araştırmasını yapman gerekir). Ground attack'a tıkla yer seç onlar atak yapacak ve ağaçlar yıkılacak. Tabi zeplin ile direk üstünden uçabilirsin.

Blood mage ilk skilide ağaçları yıkar. Ultisi(phoenix) baya sağlamdır ve sadece yumurta şeklindeyken öldürülebilir.

Hocam güzel yazmışsında ben yeni başladığım için çoğu kelimene yabancıyım mesela humanda divine shield skili ne hero yu çıkarmayı hala anlamadım çıktığını nasıl anlıycamı bilmiyrum. blacksmith neresi?knight ne?

• Hocam kısaca anlatmaya çalışayım. Altar'da 4 hero olur bunun dışında bazı haritalarda tavern diye shop vardır başka herolar istersen ordan hero alabilirsin.

Kısaca bütün heroları ve yeteneklerini anlatacağım.

Human

Blood Mage - İlk skili atılan yerde patlama yapar düşmanla birlikte sizin ünitelerde hasar görür dikkatli kullanın yani. İkinci skill magic damage'i arttırır yani önce 2 sonra 1 atarsanız daha çok vurur. Üçüncü skill mana çalar düşmandan. Ultisi ise Phoenix çıkartır ve sadece yumurta şeklindeyken öldürülebilir.

Ulti: 6 level'de açılan özel yetenek. Daha önce açılamaz ve kullanılamaz.

Mountain King: İlk skill çekiç fırlatır ve stun atar(kilitler). İkinci yere vurur ve slowlar. Üçüncü şansa bağlı 1 sn kilitler. Ultisi can armor atak ve magic immunity verir (yani heroya skill işlemez).

Archmage: İlk skill belli bir alana buz yağdırır. İkincisi water elemental diye ünite çıkartır(zaman kısıtlamalı) üçüncüsü yakındaki dostların mana dolma hızını arttırır. Ultisi ise 18(emin değilim buna yakın bir sayı) tane üniteyi başka bir yere ışınlar(ışınlanmak istediğin yerde mutlaka dost ünite olmalı bina olur okçu olur hiç farketmez.).

Paladin: İlk skill bir dosta can verir. İkincisi belli bir zaman boyunca dokunulmaz yapar(Divine Shield). Üçüncüsü yakındaki dostlara armor verir. Ultisi ölen 6 dost üniteyi diriltir.

Human heroları kısaca anlattım. Hero çıkarmak için mutlaka Altar kurmanız gerekir. Bu binadan sadece hero çıkartırsınız. Blacksmith humanlarda araştırmaların yapıldığı binadır. Bu araştırmalar hero dışındaki ünitelere armor atak vs. verir. Knight ise humanlarda bir savaş birimi, Barrack'tan çıkarılır. Paladin ile beraber sağlam olurlar yukarıda anlattım zaten. Paladin'de 3. skili fulleyip araştırmaları yapıp knight çıkartıp adamları ezebilirsiniz.

İngilizceniz ile oyunu çözebilirsiniz. Yinede merak ettiğiniz terim yada başka bir şey vs. olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

Hocam her ırk için farklı taktikler var. Orclarda 1v1'de mesela önce barrack sonra altar basıp 3-4 grunt ve far seer(wolf skiline vereceksin.)çıkartıp adamın townunu erkenden basıp bitirebilirsin. Fakat tamamen bitirmen lazım yoksa toparlaması zor olur bu taktikte.

Hocam güzel yazmışsında ben yeni başladığım için çoğu kelimene yabancıyım mesela humanda divine shield skili ne hero yu çıkarmayı hala anlamadım çıktığını nasıl anlıycamı bilmiyrum. blacksmith neresi?knight ne?

?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.