Şimdi Ara

Level 22 De takıldım yeni hatiramı bulamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    22 lvl warlock charım var ama bir türlü yeni hatiraya geçemedim..Yeni haritaya geçebilmek için bütün görevleri bitirmem mi gerekiyor ?(bir kaç görev kaldı bir türlü yapamıyorum)

Yeni hatiraya ( lvl 20 - 25 arası) nasıl geçebilirim..İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey ..Yardımlarınızı bekliyorum

• klavye üzerindeki "M" tuşu ile büyük haritanın açıldığını mutlaka biliyorsundur, harita üzerindeki "zoom out" yazan yere tıklarsa, haritan büyüyecek ve bulunduğun kıtanın yada bölgenin görüntüsü çıkacaktır. Aldığın yeni görevler seni yeni haritana yönlendirecektir, yolu (güvenli olduğu için) takip edersen yeni haritana varacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

klavye üzerindeki "M" tuşu ile büyük haritanın açıldığını mutlaka biliyorsundur, harita üzerindeki "zoom out" yazan yere tıklarsa, haritan büyüyecek ve bulunduğun kıtanın yada bölgenin görüntüsü çıkacaktır. Aldığın yeni görevler seni yeni haritana yönlendirecektir, yolu (güvenli olduğu için) takip edersen yeni haritana varacaksın.

Cevap için teşekkürler..Şu an ghostlands tayım ve Hillsbrad Foothills(20- 25 lvl) a gidebilmem için Eastern Plaguelands(40-45 lvl) daha sonra Hinterlands(30-35lvl) olan haritalardan geçmem gerekiyor..Tabi bana çok saçma geldi ama nedeni nedir bilmiyorum bir türlü yeni map'a gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enlprck

Merhaba arkadaşlar..
    22 lvl warlock charım var ama bir türlü yeni hatiraya geçemedim..Yeni haritaya geçebilmek için bütün görevleri bitirmem mi gerekiyor ?(bir kaç görev kaldı bir türlü yapamıyorum)

Yeni hatiraya ( lvl 20 - 25 arası) nasıl geçebilirim..İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey ..Yardımlarınızı bekliyorum

Quest aldığın ana mekanlarda buna benzer panolar bulunur genelde.Bu panodaki questler seni yeni yerlere yönlendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: Enlprck

Merhaba arkadaşlar..

Quest aldığın ana mekanlarda buna benzer panolar bulunur genelde.Bu panodaki questler seni yeni yerlere yönlendirir.

Evet ünlem işaretleri yeni görevler verir..Şu an aldığım bütün görevleri yaptım hepsi soru işareti şekilde yani teslim etmek lazım zaten hepsini ettim 2 tanesi felan kaldı onlarda da soru işareti var ama bir türlü yapamadım..Bakalım henüz bulamadım yeni haritaya geçiş şeklini.Teşekkürler..

• Hangi realm? Hangi faction? ( alliance mi horde mi? ) belki oyundan yardımcı olabiliriz diye soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.wowhead.com

Quest içeriğinde muhtemelen hangi bölgeye gideceğini belirtmiştir. Eğer wowhead'i kullanırsan kendi başına yardıma ihtiyaç duymadan bir çok işini halledebilirsin. Questin adını search boxa yaz misal ''An Impactful Discovery''

http://www.wowhead.com/quest=14380

Burada haritada aldığın yeri ve görevi teslim edeceğin yeri/kişiyi görebiliyorsun. (Start: Thargad End: Karnum Marshweaver)

Üzerlerine tıklayınca da nerede olduklarını rahatlıkla görebileceksin, bir de böyle dene istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Hangi realm? Hangi faction? ( alliance mi horde mi? ) belki oyundan yardımcı olabiliriz diye soruyorum.

Twilight's Hammer pvp oyunda yeniyim de sorularını tam anlayamadım k,bakma :)....( sınıf Warlock)

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

www.wowhead.com

Quest içeriğinde muhtemelen hangi bölgeye gideceğini belirtmiştir. Eğer wowhead'i kullanırsan kendi başına yardıma ihtiyaç duymadan bir çok işini halledebilirsin. Questin adını search boxa yaz misal ''An Impactful Discovery''

http://www.wowhead.com/quest=14380

Burada haritada aldığın yeri ve görevi teslim edeceğin yeri/kişiyi görebiliyorsun. (Start: Thargad End: Karnum Marshweaver)

Üzerlerine tıklayınca da nerede olduklarını rahatlıkla görebileceksin, bir de böyle dene istersen.

Bu vermiş olduğunuz kaynak gerçekten çok işime yarayacak şu an sadece 2 eksik görevim kaldı onlarıda silip yeniden alacağım ve yapacağım umarım yeni map açılır..
    Wowhead başka sitede duydum ama program olarak verilmişti güvenemedim uzak durdum..(tam hatırlamıyorum başka bir şey de olabılır)
    Bu arada yeni bir map geçmek için veya yeni map gidebilmek için bütün görevleri bitirmek zorunda mıyım ?
    Bunu birine sormuştum hayır demişti ama bilmiyorum..
    Her şey için çok teşekkür ederim..Deneyeceğim hemen

• Hocam Zygor diye bir addon var onu indir seni 90 lvl'e kadar yönlendirir.
  • Aynen zygor guide kullan çok yararlı
  • Bütün questleri bitirmene gerek yok, levelının yetmesi lazım gideceğin haritadan quest alabilmen için

• Aynen Zygor kurarsan daha rahat kasarsın hemde daha hızlı.
  • Cevaplar için teşekkürler henüz zygor denemedim youtubeden video izleyerek nereye gidebileceğim öğrenebildim çok şükür..

Benim gibi sıkıntı yaşayanlara söylüyorum önce Undercity sonra Orgrimmar şehirlerine gitmeniz gerekiyor
    http://www.youtube.com/watch?v=koTdncI4EYM

http://www.youtube.com/watch?v=ooY7mQzI5zY

Sırası ile uygulayın 20 levelden sonra kasılmak istediğiniz yere gideceksiniz..Zorlu görevler bekliyor beni :D
    Benim lvl 23 yeni geldim buraya kaça kadar kasılacağım bilmiyorum doğrusu..Bu arada herhangi bir şekilde bana buraya gelmem gerektiği söylemiyor oyun bunu hep bu şekilde araştıracak mıyım :S
    mesela undercity gitmek için o ışınlanma yeri veya orgrimmara gitmek için zeplin kullanma vs vs...:S

herkese teşekkür ederim yardımlarınız için...

• Aslında kendimizi cevap verdik sayıyorum çünkü zygor yüklersen herşeyi daha rahat yaparsın ve bu tip şeyleri araştırmak zorunda kalmazsın ama kullanmazsan senin bileceğin şey uğraşıp durursun çünkü biraz komplike bir oyun ve bütün haritaları bile açmaya kalksan rahat 1.5 gününü alır oda maksimum levelde uçsan bile ( world explorer titleye sahip olarak söylemekteyim ) ayrıca paladin olarak %492 flight speed gösteriyor sen tahmin et komplike yanını...

• Cataclysm'le gelen ve şehirlerdeki panolardan alınabilen 'Warchief : Command ...' görevleri yeni başlayanlar için oldukça yönlendirici. Orb of translocation için kısmen haklı olabilirsin ancak bazı görevlerin oyuncuyu oraya yönlendirdiğini hatırlıyorum, belki sana denk gelmemiştir.
    Command görevleri 90 levela kadar oyuncuyu farklı bölgelere göndermek üzere dizayn edilmiş. Yani levelın gerektirdiği ve zorlanmadan devam edilebilecek yerlere panolardaki görevlerle ulaşılabilir. Bu görevler 60 levela kadar genellikle her 5 levelda bir alınabilir, sonrasında bölge ve level sayısındaki azalmayla orantılı olarak daha sık harita değiştirmek gerekebilir.
    Kısaca görev/harita değişimleri için addon kullanımı zorunlu olmamakla birlikte yeterli derecede ingilizce olmazsa hem görevlerdeki lore hem de yönlendirmeler açısından sıkıntılar oluşabiliyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam Silvermoon şehrindeki korumalar Orb of Translocation'la ilgili bilgi veriyorlardı, diğer şehirlerin korumalarından farklı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Aslında kendimizi cevap verdik sayıyorum çünkü zygor yüklersen herşeyi daha rahat yaparsın ve bu tip şeyleri araştırmak zorunda kalmazsın ama kullanmazsan senin bileceğin şey uğraşıp durursun çünkü biraz komplike bir oyun ve bütün haritaları bile açmaya kalksan rahat 1.5 gününü alır oda maksimum levelde uçsan bile ( world explorer titleye sahip olarak söylemekteyim ) ayrıca paladin olarak %492 flight speed gösteriyor sen tahmin et komplike yanını...

Kullanışlı bir programa benziyor sitesinden indireyim dedim ücretli sanırım..Birde sizler bunun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ?Horde felan var yeniyim anlamıyorum pek . 3.0 versiyonunu bir siteden indirdim full diye ama 2 klasör var ZygorGuidesViewer ve ZygorTalent****or diye ..Çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Cataclysm'le gelen ve şehirlerdeki panolardan alınabilen 'Warchief : Command ...' görevleri yeni başlayanlar için oldukça yönlendirici. Orb of translocation için kısmen haklı olabilirsin ancak bazı görevlerin oyuncuyu oraya yönlendirdiğini hatırlıyorum, belki sana denk gelmemiştir.
    Command görevleri 90 levela kadar oyuncuyu farklı bölgelere göndermek üzere dizayn edilmiş. Yani levelın gerektirdiği ve zorlanmadan devam edilebilecek yerlere panolardaki görevlerle ulaşılabilir. Bu görevler 60 levela kadar genellikle her 5 levelda bir alınabilir, sonrasında bölge ve level sayısındaki azalmayla orantılı olarak daha sık harita değiştirmek gerekebilir.
    Kısaca görev/harita değişimleri için addon kullanımı zorunlu olmamakla birlikte yeterli derecede ingilizce olmazsa hem görevlerdeki lore hem de yönlendirmeler açısından sıkıntılar oluşabiliyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam Silvermoon şehrindeki korumalar Orb of Translocation'la ilgili bilgi veriyorlardı, diğer şehirlerin korumalarından farklı olarak.

İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim fakat ben pek anlayamadım doğrusu ..Ama dediğiniz gibi bende tabelaları sonradan fark ettim farklı bir yazı ile yazılmış ama mouseyi üzerine getirince isimleri çıkıyor :)
    Şu Zygor işimi kolaylaştıracaksa kurayım derim (3.0 full versiyon diye indirdim ama kurmayı pek beceremedim ) Çünkü ben 2 gün şu 20 lvl meselesi ile uğraştım :)

• Şehirlerde bulunan, görev alınabilen, Warchief's command board adındaki tabelalar benim bahsettiğim tabelalar, bilmiyorum aynı şeylerden mi bahsediyoruz.
    Zygor ve benzeri herhangi bir addon kullanmadım, normalde ücretli. Standart addonlar gibi wow/interface/addons klasörüne atmak gerekiyor olmalı bahsettiğin klasörleri, sonra oyunu kapatıp-açıp deneyebilirsin.

• normalde önceden bu tip şeyleri sorarak ögrenmek gerekiyordu ama şimdi bir sonraki haritanın leveline erişince git şu haritada şununla konuş diye yönlendirmeler oluyor.. orb hakkaten sıkıntı.. keşke bir kuşçu ile konusup direk undercitye gidilebilseydi.. orb ortalıgı karıstırıyor bende ilk elf karakterimi kasarken öle öle gitmiştim undercitye
  • bi bölgedeki görevler bittiğinde genellikle son görev seni yeni bölgeye yönlendirir. zygor mygor bence hiç bulaşma.. başlangıç olarak oyunu orjinal hali ile oyna, araştırarak çözmeye çalış, çok daha fazla zevk alacaksın. daha sonra ilerdeki ihtiyaçlarına göre addonlara başvurabilirsin, ama şu an için gerek yok. oyundaki tek amacın "bir an önce 90 olayım" olmasına gerek yok.

levelin yükseldiği takdirde yeni bölgeye kendin de gidebilirsin, illa görevleri takip etmene gerek yok. 25 lvl olduğunda 25-30 bölgesinden görevleri almaya başlayabilirsin.

oyunda flight pointler olacak(haritada kanat şeklinde görünür). oralardan haritada bir bölgeyi seçerek uçabilirsin. + undercity'nin önündeki kulelerden zeplin kalkar, o zeplinlerle farklı şehirlere gidebilirsin.

dungeonlar açılmıştır sende, I ya basarak dungeon finderı aç ve kaydol, aşağı yukarı 10-15 dk kadar sonra 5 kişilik bir grup (1tank, 1healer, 3damage dealer) toplanır ve farklı bir bölgeye ışınlanırsınız. buradaki mobları keserek ve görevleri yaparak daha hızlı level alabilirsiniz.

arada pvp de yapabilirsin, low level pvp de zevklidir ve kazanınca fena da exp vermez hani. pvp de honor point toplayarak lvl 60 a geldiğinde bazı itemlar alabilirsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.