Şimdi Ara

Level 22 De takıldım yeni hatiramı bulamıyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elemriel

Sana bir önerim var o da şu; çantanı aç beyaz yuvarlak bir item olacak ortasında mavi bir sembol yılan gibi. Hearthstone adı. Kullan onu seni ilk başladığın yere gönderir belki ordan sonra gideceğin yeri bulursun.

evet ama ne yazık ki onu bankaya attım :( Kısa bir süreliğine atayım dedim başıma neler geldi
  • Kusura bakma okumamıştım tüm yorumları. O zaman şey yap bu çantaların olduğu yerin solunda ayrı bir menü olması lazım. Küçük küçük ikonlar olmalı. Kırmızı soru işaretine tıkla. Oradan auto-stuck ya da stuck ile ilgili bir şey var mı bak. Direk unlock methodu ile seni belki, bir ihtimal HS'nin kayıtlı olduğu yere gönderir.

Bir de yorumları okurken bir şey dikkatimi çekti "sınıfıma uygun item düştüğünde nasıl anlayacağım, bir sürü şeye need dedim kullanamadım ucuza sattım keşke altına tıklasaydım zengin olurdum."

O altına tıklayınca tıklama parası vermiyorlar malesef . Onun olayı Need/Greed. Şimdi Need > Greed. Yani need seçerek zar atanlar, altına basarak zar atanlara göre öncelik kazanır item üzerinde. Need dediğin zaman, Greed diyen yani altına tıklayandan düşük bir zar atsan dahi o item sana gelir.

• O stuck u bende denedim bir kaç sefer ama hep öldüm..Bir ihtimal HS ışınlanabilirsin demişsin sürekli denersem ışınlar mı :)
    Benim anlamadığım oyunda düşünmedikleri şey yok bir bunumu düşünememişler..Veya bir çözümü var biz mi bilmiyoruz onu anlayamadım..

Anladım şu need olayını yani 2 kişi Need derse şansa bakar..O yüzden Boşuna Need dersem atılma ihtimalim doğar.
    Peki Altın işaretini tıklayınca aynen isportacıya sattığım gibi mi muamele ediyorlar :D
  • Yok altına bastığın zaman şunu diyorsun: "Ya ben bu itemı alsam da olur almasam da, easy."

Need diyenler öncelik kazanıyor. Onlar da şöyle diyor: "Aç köpeklik yapmayın beyler bize lazım bu"
  • quote:

Yok altına bastığın zaman şunu diyorsun: "Ya ben bu itemı alsam da olur almasam da, easy."

Need diyenler öncelik kazanıyor. Onlar da şöyle diyor: "Aç köpeklik yapmayın beyler bize lazım bu"

Anladım meseleyi teşekkürler ,oyunda yeni olmak güzel bir şey değil..Sonuç olarak şu an ne yapmam gerekiyor şu maptan kurtulabilmem için ?
    Ticket dedikleri şey öneri veya oyun ile ilgili belli takım sıkıntıları olanlar için yapılmış bir iletişim formu mu ?
    Eğer ticket bu anlama geliyorsa ben bir mesaj atayım bunlara bakalım ne yapacaklar?
  • Evet ticket denilen şey tam açıkladığın gibi. Deneyebilirsin bu yöntemi evet. Elwyn Forest'tan nereye gitmek istiyorsun ? Valla aç haritayı duskwood yazan yere yollan, ondan sonra Duskwood'un alt tarafına yani Stranglethorn Vale'a geç. Ordan da Grom'gol Base Camp e akıt kendini ve zepplin ile Orgrimmar'a geç. Sonra o portal senin bu portal benim dön dolaş Orgrimmar'da.
  • quote:

Evet ticket denilen şey tam açıkladığın gibi. Deneyebilirsin bu yöntemi evet. Elwyn Forest'tan nereye gitmek istiyorsun ? Valla aç haritayı duskwood yazan yere yollan, ondan sonra Duskwood'un alt tarafına yani Stranglethorn Vale'a geç. Ordan da Grom'gol Base Camp e akıt kendini ve zepplin ile Orgrimmar'a geç. Sonra o portal senin bu portal benim dön dolaş Orgrimmar'da.

Elwyn Forest'tan Orgrimmar'a gitmek istiyorum ama şunu söyliyim ben hordeyim ve tüm muhafızlar felan bana saldırıyor..bu şekilde Orgrimmar'a gidebilir miyim zaten amacım o oraya gitmek..Ben Duskwood'a gidebildim ama yolların üstünde yine bir muhafız tarafından headshot yedim zaten tek atıyorlar :D Bunlara rağmen gidebilir miyim ?
  • Ya şimdi MoP oynamıyorum; Catada'da hiç dolanmadım haritalarda o yüzden yeni düzen nedir bilmiyorum ama sen haritada gösterilen yoldan, bu ince çizgiler, gidersen şehirlerin içine girmek zorunda kalmazsın. He yol üstünde illa görüyorsan o zaman da bak bakalım sana düşman mı gözüküyorlar. Eğer düşmanlar ise o zaman sağından solundna geniş alarak geçmeye çalış. Dediğim yol ile Orgrimmar'a ulaşman lazım eğer ki haritadaki değişiklikler eski güzergahları kapatmadıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 9 Ocak 2013; 23:17:37 >
  • quote:

Ya şimdi MoP oynamıyorum; Catada'da hiç dolanmadım haritalarda o yüzden yeni düzen nedir bilmiyorum ama sen haritada gösterilen yoldan, bu ince çizgiler, gidersen şehirlerin içine girmek zorunda kalmazsın. He yol üstünde illa görüyorsan o zaman da bak bakalım sana düşman mı gözüküyorlar. Eğer düşmanlar ise o zaman sağından solundna geniş alarak geçmeye çalış. Dediğim yol ile Orgrimmar'a ulaşman lazım eğer ki haritadaki değişiklikler eski güzergahları kapatmadıysa.

Peki teşekkür ederim bir şekilde yapmaya çalışacaz bakalım artık ne olacaksa.
  • quote:

Evet ticket denilen şey tam açıkladığın gibi. Deneyebilirsin bu yöntemi evet. Elwyn Forest'tan nereye gitmek istiyorsun ? Valla aç haritayı duskwood yazan yere yollan, ondan sonra Duskwood'un alt tarafına yani Stranglethorn Vale'a geç. Ordan da Grom'gol Base Camp e akıt kendini ve zepplin ile Orgrimmar'a geç. Sonra o portal senin bu portal benim dön dolaş Orgrimmar'da.

Şu bilgi varya mükemmel beni kurtardı Grom'gol Base Camp a Varmayı başardım(Orgrimmara ilk giderken bu şehre gelmiştim aktarmalı :D ama nerden aklımda kalsın oranın ismi ..)..Eğer söylememiş olsaydın ben Kaleye felan gidecektim ama boşa giderdim.Çok teşekkür ederim şu an Orgrimmar dayım insanın evi gibisi yok

• geçmiş olsun dönmüşsün anavatanına.. hearthstone u al hemen yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

geçmiş olsun dönmüşsün anavatanına.. hearthstone u al hemen yanına

Teşekkür ederim,aldım yanımdan ayırmam artık.. :D Oyunu çok daha iyi kavramaya başladım çok girme imkanım olmasada şu an 52 lvl im..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.