Şimdi Ara

Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
25.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mafia2 de 14 bölümde mona lisa cafeye gidip joe yu kurtarma görevi var. ama cafenın kapısı açılmıyor(normalde goreve gıdınce otomatık vıdeoya gırmesı lazım) sinir oldum ne denediysem olmadı silahsız girdim v.s olmuyor oyunu bitiren arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum

• muhtemel oyun "kürekli" olduğu içindir.Oyundan kaynaklı değil anlicağın.
  • crackle düzelirmi peki?
  • Araba çalış satman gerekiyor, paranı 27,000'e tamamlamalısın. Haritanın üst tarafında B harfi ile işaretli yerde ezici var ona çaldığın arabayı ezdireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr_kfks

Araba çalış satman gerekiyor, paranı 27,000'e tamamlamalısın. Haritanın üst tarafında B harfi ile işaretli yerde ezici var ona çaldığın arabayı ezdireceksin.

öncelikle cevap için teşekkürler sanırım yanlış anladın

orayı geçtim joenun evine gidiyorsun zili çalıyorsun falan joe evde yok.
    oyunun başında maymuncuk satın aldıgımız yaşlı amcaya gidip joe yu soruyorum 2 adam onu götürdü diyor.sanırım dıger mafya kacırmıs ve otekı mafyanın cafesı olan mona lisaya nın yolunu tutuyorum.
    ama kapı bi türlü açılmıyor.27.000 i geçik param var yemek v.s silahtan azalmış olabılme ihtimaline karlşın tekrar araba parçalayarak 27.000 üstüne çıktım ama yine açılmıyor otomatık videoya gecmesı lazım.

paraya bir daha bakıcam ama 27.000 üstündeydim

• 84 kişi bakmış sadece 2 arkadaş yazdı kimse bilmiyormu yokmu bitiren 2 gündür kaldım öle ya
  • arkadaşım oyunlar çakma olduğu için bazen takılıyor bazı yerlerde. benimkiside uyumuyordu. o görevi baştan yap. bilgisayara res at ole bi dene gecer. ben baştan yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan09

arkadaşım oyunlar çakma olduğu için bazen takılıyor bazı yerlerde. benimkiside uyumuyordu. o görevi baştan yap. bilgisayara res at ole bi dene gecer. ben baştan yapmıştım

2010 konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 26 Haziran 2012; 23:36:28 >
  • Bilgisayarımın özellikleri:
    İşlemci:Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 Ghz 2.52 Ghz
    Ram: 3 GB
    Ekran Kartı:Intel (R) G33/G31 express Chıpset Series Bu özellikteki bilgisayarımda minimum MAFİA 2 oynayabilirmiyim? @ Acil Cevap @
  • Abi kapıyı cebindeki ingiliz anahtarı yada maymuncukla açcaksınız :D bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytahan

Bilgisayarımın özellikleri:
    İşlemci:Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 Ghz 2.52 Ghz
    Ram: 3 GB
    Ekran Kartı:Intel (R) G33/G31 express Chıpset Series Bu özellikteki bilgisayarımda minimum MAFİA 2 oynayabilirmiyim? @ Acil Cevap @

Oynarsın.
  • hahah konu hortlamış. oyunu sileli çok oldu keşke sonuna gelebilseydim. ama ne yaptıysam oradaki kapıyı açamamıştım
  • Bir şey almaya falan unutmuşsundur belki
  • Abi hapishaneden çıkana kadar oyunu rahat oynadım hapishaneden sonra yani chapter 7'Den sonra arabalara binince oyunu durdurdu diyip masaüstüne atıyor.Sorun hakkında bilgi bilmeyen cevap vermesin ltfn :)
  • oyunun sonu güzel keşke oynasaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan09

arkadaşım oyunlar çakma olduğu için bazen takılıyor bazı yerlerde. benimkiside uyumuyordu. o görevi baştan yap. bilgisayara res at ole bi dene gecer. ben baştan yapmıştım

Hafiften hort
  • 3 çıktımı 3 ?
  • Arkadaşlar aynı şey benimde başıma geldi ne yaptıysam kapıyı açamıyorum yardım ederseniz seviniriz şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluhan33

Arkadaşlar aynı şey benimde başıma geldi ne yaptıysam kapıyı açamıyorum yardım ederseniz seviniriz şimdiden teşekkürler.

Şu bölümmü?

• hayır daha geride
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.