Merhaba arkadaşlar. 12 bölümde takıldım. Bir adam var geminin içinde o adamı öldürmem lazım korumaları görmemeleri lazım. Suya atllıyorum, Gemiye yaklaşıyorum alarm çalıp tekrar başa geliyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Bir türlü öldüremedim.
Resimler aşağıda...
ya en azından sen 12 ye gidebildin ben bir bölümde takıldım kerhane gibi bir yere giriyorum baba asıldıktan sonra orada bir kadın anlatıyor bişeler sonra doşarda turluyoruz muhafızlardan gzlenerek eve geri dönüyoruz ama sonra çıkıyorum sokaka başları kapalı devam edemiyorum hiç bir yere bir yardım lütfen çılfdırmak üzereyim ya
biraz paintimsi oldu ama
Çokteşekkür ederim.× Geçtim sonunda yuppi.)
ya ben memory 5 takıldım yardım lütfen yardım yardım
ben anlatiyim istersen
ilk önce b,nadan atlamadan sağa doğru git hani üstünde durabileceğin 3 tane direk var oranın hemen arkasında bi çıkıntı var zar zor keşfetmiştim
direklerin üstüne çık tabanca moduna al adama kitlen oyun hatası ne kadar uzak olursa çıkmıyo o çıkıntıya gel ateş et
adamlar şaşırıyo 3-4 tane böle öldür dikkatli kullan özellikle büyükleri indir sonra o çıkıntıdan ilerleyerek yani biraz düz gittiğinde geminin burnuna gelmiş olacaksın arkasından dolaş geminin "kıç" tarafındasın
bir baya bi bekle dolaşan adam gelirse tut suya at
sonra geminin limana bakan yan tarafı değil denize bakan yan tarafına tutun kıç tarafına tutuna tutuna ilerle
sonra geminin arka tarafından çıkınca dolaşan adam varsa kafanı çıkar herif bakıyo seni görüyo geliyo baya bi gelsin sonra eğil tut aşağı at suya sonra diğerini de aynen öle yap
sonra geminin arkasından çıktığınde iki tane adamın sırtı dönük sana onları suikast yap öldür
merdivenlerden inme çıkıntıya çık adamı öldür adamı öldürürken çok küçük bir an geliyor görüyorlar zaten o sırada hançeri geçirmiş oluyorsun adama
yapamassan oyuna girip ss li halini göstermeye çalışırım