Şimdi Ara

SPİDERMAN 2 YARDIM LAZIM

Bu Konudaki Kullanıcılar: Sepr0n2
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biraz komik olacak ama benim 6 yaşındaki oğlum spiderman hastası geçen günlerde spiderman 2 pc
    oyununu aldık güzelde vakit geçiriyor onunla arada geçemediği yerlerde ben yardımcı oluyordum ama

banka gibi bir binanın içinde görevleri tamamladık kollu bir adamın oldugu bölüme geldik ama onun yanına gidemiyoruz girdiğimiz odanın kapısıda kapandı geri çıkılmıyor camların önünde işıklı bir panel var ağ atınca ışıklar yanıp sönüyor falan işte öyle o odadan nasıl uzun kollu adamımızın yanına gidicez yardım edin ben pek oyun ustası değilim

• Etrafta kasaları açmayı çalışan serseriler var ilk başta onları halledeceksin bazı serseliler kitli odaların içinde o odaların tavanı yok tırmanarak odaya girebilirsin sonra zate gösteriyor yolu.
  • biz o dediklerini hep yaptık zaten dediğim gibi en son bir odaya girdik geri çıkılmıyor önümüzde camın arkasında uzun kollaro olan olan eleman var ona gidemiyoruz odada sıkıştık kaldık
  • yokmu yardımcı olacak kimse
  • ışıklar yanıyo dedin ışık yanan yerlere web yapman lazım

ışıklar bitcek alttaki yeşile web yap ve fightdövüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: taharci

biz o dediklerini hep yaptık zaten dediğim gibi en son bir odaya girdik geri çıkılmıyor önümüzde camın arkasında uzun kollaro olan olan eleman var ona gidemiyoruz odada sıkıştık kaldık

Onuda kapının orada ortada kare bir kısım var o kısımın üzerine bas önünde bir panel açılacak oradaki şifreyi çözeceksin karenin üzerine gel biraz gel izlemen yolu gösterecek sana daha kolay oluyor öyle.
  • youtube da aratın bulursunuz.geçemediğiniz yerin adını yazsanız yeter...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.