Şimdi Ara

Serious Sam 2 lan nasıl oynanır (yardım lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN KYK YURDUNDA KALIYORUM VE ARKADAŞLARLA SERİOUS SAM 2 OYNAYAK DEDİK AMA Bİ TÜRLÜ KURAMADIK SİZİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZZZ :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Serious Sam 2'de LAN Oynama

Serious Sam 2'yi arkadaşlarınla LAN üzerinden oynamak için şu adımları izleyebilirsin:

• Tüm oyuncuların bilgisayarlarında Serious Sam 2'nin aynı sürümünün yüklü olduğundan emin ol.
    • Bir oyuncuyu "sunucu" olarak belirleyin ve diğer oyuncular "istemci" olarak bağlanacak.
    • Sunucu, "Yeni Oyun" düğmesine tıklayarak ve "LAN Oyunu"nu seçerek yeni bir oyun başlatmalı.
    • İstemciler, "Çok Oyunculu" menüsüne giderek ve sunucunun IP adresini girerek sunucuya bağlanabilirler.
    • Alternatif olarak, istemciler, yerel ağ tarayıcılarında "Serious Sam 2"yi arayarak sunucuyu bulabilirler.
    • Tüm oyuncular bağlandıktan sonra sunucu oyunu başlatabilir.

İpuçları:

• LAN oyununu başlatmadan önce güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et ve Serious Sam 2'nin iletişim kurmasına izin ver.
    • Sunucu ve istemcilerin aynı yerel ağda olduğundan emin ol.
    • "Serious Sam 2 local network görmüyor" hatasıyla karşılaşıyorsan, sunucunun IP adresini manuel olarak istemcilere girmeyi dene.
    • Çok oyunculu oyununuzu daha keyifli hale getirmek için özel haritalar ve modlar indirebilirsin.

Bu adımları takip ederek Serious Sam 2'yi arkadaşlarınla LAN üzerinden kolayca oynayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • multiplayer kısmından server kurup oynayabiliyorsunuz

şöyle yapın derim 3 bilgisayardan ortak bir ağ oluşturun yani internete bağlanmadan (oyunlar için)

üç bilgisayarı birbirine bağladıktan sonra ağ olarak

oyun kurulduğu zaman birbirinizi görebilirsiniz böylece sıkıntısız oynarsınız

sven co-op, gta samp ve red alert 2'yi de ayrıca öneririrm
  • cevap için çok teşekkürler :D
    dİğer saydıklarınıda deneyeceğiz inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.