Şimdi Ara

GTA 5 Lifeinvader BUG (Lütfen yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar görevi 10. deneyişim ama her seferinde aynı buga giriyor. Atacağım SS den anlayacaksınız zaten sorunu.
    Normalde telefonu çıkarıp aramamız gerekirken daha tv yi açar açmaz ekran buga giriyor ve hiçbirşey işlemiyor oyuna. ne yaptıysam devam ettiremiyorum, replay mission bile işlemiyor.
    Yardım edin ne olur.

GTA 5 Lifeinvader BUG (Lütfen yardım edin)

• Internetten baktımda şimdi driverlarını son GTA 5 update'ine göre yapmayı tavsiye etmişler birde Çalıştır kısmından "systempropertiesadvanced" yazıp Performance → Settings → Advanced → Change → Uncheck “Automatically manage paging file size.” NOTE: This will change the size required for the pagefile and will require a reboot. olayı var ram kapasitesi artırıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 17 Nisan 2015; 23:07:21 >
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    maalesef dostum açılmıyor, sadece ESC duşu işliyor o da oyunu kapatıp açmak için.
    Birde V ye basınca kamera acıları degısıyor, W S ile kumanda oynuyor onun dışında hiçbir değişiklik yok, ses de yok oyunda hiç :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cattepiller

maalesef dostum açılmıyor, sadece ESC duşu işliyor o da oyunu kapatıp açmak için.
    Birde V ye basınca kamera acıları degısıyor, W S ile kumanda oynuyor onun dışında hiçbir değişiklik yok, ses de yok oyunda hiç :/

Mesajımı değiştirdimde tekrar bakarsan siyah ekran için verilen çözümler bunlar yeşil ekranda işe yarar belki
  • Dosya bozuk inmiş olabilir mi ? Hash değerlerini internette paylaşılmış değerlerle karşılaştırın bende 5 gb yanlış inmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyeceğim dostum bir bakalım ne olacak :/ @Cruzer26

@John Citizen onu nasıl öğrenebilirim? senin klasor ıcını cekıp koyabılır mısın bı?
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    @Cruzer26 dostum olmadı :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ticket atmaktan başka şansınız yok o zaman. Ticket attıktan sonra ticket numaranızı twitterdan @Rockstarsupport adresine sürekli tweet atın
  • Hocam konusu olması lazım gta konu başlığı altında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hallettim arkadaşlar,
    iki dakika içeri geçmiştim belki düzelir diye. geldim yukarı tuşuna bastım telefonu açtı ama yeşil ekran duruyordu. numarayı aradım patladı sesler çıktı ama ekran yeşildi hala sonra kapattı tv yi bölüm bitti.

Eğer aynı görevde takılan varsa uygulasınlar bunu @John Citizen@Cruzer26 Çok teşekkür ederim zahmet edip sizde ilgilendiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOCHIMERA -- 18 Nisan 2015; 9:35:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.