Şimdi Ara

Sacred 1'de Yardım (acemiyim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hep MMORPG oynamıştım online oynanan rpgler knight silkroad fln şimdi bu tür oyunları oynamak istiyorum diğerlerini bıraktım en çok ilgi gören titan questi oynadım baya bitirmedim bu oyundan sonra hangisini oynamalıyım?

Edit:Oyun önerileri için sistemimi de yazayım

Intel Core2 Duo E4500 2.20GHz
    2GB Ram
    GeForce 7300GS 256Mb Ram
    Vista 32bit işletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 21 Mayıs 2009; 18:21:07 >
  • sacred in ilk oyununu oyna ikinci oyun hem kastırır hem de ilkine göre daha daha iyi değil bence
    diablo III gelene kadar II yi bitir bi kere grafiklere falan takılma sakın
    hack'n slash değil de daha çok RPG istiyosan da önerebileceğim 2 oyun Oblivion ve The Witcher olur
  • Önce Diablo 2 ve Sacred ile başla. Oyunda karşına çıkan dialogları anlamaya çalış. Sonra Oblivion, Gothic 3, Morrowind dene. Ardından NWN 2'ye bir bak. Kademe kademe ilerle, birden ağır dialog içeren oyunlara geçersen sıkılıp bırakırsın. Senin oynadığın MMORPGlere en çok benzeyenler Diablo 2 ve Sacred'dır.
  • Oyunlarda benim için grafikler fazla önemli değil o yüzden diablo fln sorun olmaz daha önceSacred 1i yüklemiştim ama oynayamadım oyunda bir sorun çıktı yükledim kurdum başlattım oyuna giriyor karakter fln seçiyorum gerçek oyuna giriyor ve ekran yavaş yavaş sönüyor bir dahada gelmiyor çok denedim sonrada sildim gitti

Şimdi tekrar sacred 1 oynamak istiyorum fakat çalışmıyor işte bu sacred 1in üzerine yüklenen ek paket falan var mıdır onu yüklersem sorun düzelebilir torrentlerde sacred underworld diye bir şey buldum o nedir bilen var mı?

Ayrıca biri bana hack n slash nedir açıklayabilir mi? daha acemiyim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 20 Mayıs 2009; 11:37:15 >
  • ben ilk dungeon siege 2 ile başlamıştım rpg işine tavsiye ederim
  • Sacred Underworld Sacred 1'in ek paketidir. Bulup yüklemeni şiddetle tavsiye ederim. Sacred 1'in orjinal patchsiz hali pek çok bug içermektedir, hatta bunlardan biri ana görevde ilerleyememene neden olmaktadır. Bu eklentiyi kurarak oyununu son haline getirebilir, sorunsuz oynarsın. Nereden bulurum falan diyorsan gog.com sitesinde Sacred Gold diye bir ürün var. Hem orjinal oyunu hem de eklentiyi içeriyor. 6 dolara satın alabilirsin. Hem de crack falan dertlerinden kurtulur sorunsuz oynarsın.

Onun dışında yukarıda arkadaşın önerdiği Dungeon Siege 2 yine türe yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyemdir. Birincisini de bulursan onu da dene derim. Diablo 2 olmazsa olmaz zaten. Titan Quest'i denemişsin zaten Silverfall ile Hellgate London'u da deneyebilirsin. Ama ekran kartını zorlayabilir bu oyunlar benden söylemesi.

Ekran kartın dolayısıyla oynayacağın oyunlar genelde en az bir kaç yıllık oyunlar olacaktır. Ekran kartını yenileyerek en fazla 100 dolara orta halli bir ekran kartı alırsan piyasadaki bütün RPGleri rahat oynayabilecek bir sisteme sahip olursun.
  • Sacred 1 sorunumu çözdüm şuanda oynuyorum canavarları fln kesiyom ilerliyom naptığımı bilmiyorum ingilizcem pek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up!
    Oyunda nerden skill aççaz görevleri nasıl bulcaz koskoca haritada çok karışık geldi oyun yardım edebilecek var mı bu basit seviye karışık olmayan oyunu bile anlamadım ben
  • İngilizce bilgisi olmadan RPG türünde fazla oyun oynayabilmen mümkün değil, benden söylemesi. NWN 2, Witcher gibi oyunları oynaman ve keyif alman için orta halli de olsa ingilizce şart. Senin için bütün oyun savaşlardan ibaret olur ki konuyu anlamadan sürekli savaş bir süre sonra bayar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Marvel_

up!
    Oyunda nerden skill aççaz görevleri nasıl bulcaz koskoca haritada çok karışık geldi oyun yardım edebilecek var mı bu basit seviye karışık olmayan oyunu bile anlamadım ben

tab a bastığında haritayı görürsün o haritada sarı okla gösterilen yerlere gitçeksin o senin ana görevin
    ha oldu da ara görevler alırsan onlarda yanlış hatıralamıyosam mavi okla gösteriliyodu onları yapmak sana kalmış ama exp. para. item isityosan yap derim
    gelelim skillere oyunda skiller level atladıklça açılmıyo. item halinde düşüyo yaratıklardan. mesela seraphimsin düşen tek kare yer kaplayan seraphim skilline sağ tıkalrsan onu öğrenmiş oluyosun level atladıkça da öçğrendiklerini geliştirebiliyosn
  • dark mesiisah of might magic i öneririm hemde şiddettele rpg hastası olupta bu oyunu oynamamak içten bile değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

dark mesiisah of might magic i öneririm hemde şiddettele rpg hastası olupta bu oyunu oynamamak içten bile değil

türkçe yamasıda var bunun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

quote:

up!

tab a bastığında haritayı görürsün o haritada sarı okla gösterilen yerlere gitçeksin o senin ana görevin
    ha oldu da ara görevler alırsan onlarda yanlış hatıralamıyosam mavi okla gösteriliyodu onları yapmak sana kalmış ama exp. para. item isityosan yap derim
    gelelim skillere oyunda skiller level atladıklça açılmıyo. item halinde düşüyo yaratıklardan. mesela seraphimsin düşen tek kare yer kaplayan seraphim skilline sağ tıkalrsan onu öğrenmiş oluyosun level atladıkça da öçğrendiklerini geliştirebiliyosn

Bu en azından iyi oldu bu bilgiler o mavilere ve sarılara gidiyordum fakat pek anlamamıştım neyse şimdi skill açmaya da çalışmıcam ama skilleri sadece canavarlardan mı düşürecez? başka biryerden satın alamaz mıyız?

@radikal1
    O oyunu da deneyecem hem csedantın dediği gibi türkçe yama olması iyi olmuş daha kolay anlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

İngilizce bilgisi olmadan RPG türünde fazla oyun oynayabilmen mümkün değil, benden söylemesi. NWN 2, Witcher gibi oyunları oynaman ve keyif alman için orta halli de olsa ingilizce şart. Senin için bütün oyun savaşlardan ibaret olur ki konuyu anlamadan sürekli savaş bir süre sonra bayar.

İngilizcem var kelimeleri görevleri anlıyorum fakat skill nerde skilleri nereden açacaz mavi ok neyi gösteriyor türü şeyleri anlamadım onlarda ingilizceyle anlaşılmıyor sanırım ama çözdüm artık oynayarak arkadaş da anlatmış zaten yukarıda
  • quote:

Sacred 1 sorunumu çözdüm şuanda oynuyorum canavarları fln kesiyom ilerliyom naptığımı bilmiyorum ingilizcem pek yok

böyle oynaması çok tatlı oluyor yahu xD hatırlıyorumda aman allahım ya o fall out'u neyse :)

sacred, diablo I,II, Legend, Dungeon siege bu 4'ü yeterli şimdilik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Sacred 1 sorunumu çözdüm şuanda oynuyorum canavarları fln kesiyom ilerliyom naptığımı bilmiyorum ingilizcem pek yok

böyle oynaması çok tatlı oluyor yahu xD hatırlıyorumda aman allahım ya o fall out'u neyse :)

Artık öyle değil anladım oyunu görevleri yapıyorum da tek sorunum skill kaldı herhalde oyunun sonuna kadar tek skill kalcam
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Artık öyle değil anladım oyunu görevleri yapıyorum da tek sorunum skill kaldı herhalde oyunun sonuna kadar tek skill kalcam

Anlamadan oynamanın tadıda bir başkaydı xD; skilsiz seni yerleer, parçalarlar, delik deşik ederler xD
  • Sacred'de oyunun başında büyücü olmuştum çok kötüydü hemen ölüyordum o yüzden artık dark elfim görevleri yapıyorum skill işine de çözdüm artık oyundaki gerekli şeyleri biliyorum ama hala bir sorun var o da şu hangi canavarın ne kadar güçlü olduğunu haritada kesmem gereken canvarların nerede olduğunu bilmiyorum bazen direk ölüyom görevleri de yaparken herhalde çok ilerlediğim için çok uzak bir görev vardı giderken 1 milyon tane canavar peşimden geldi ve ulaşamadan 3-4kere öldüm bu canavarlar ne böyle nasıl başa çıkacam yardım edin
  • Arkadaşlar dediğim gibi rpg oyunlarına yeni başladım o yüzden acemiyim çok fazla soru sordum fakat yine soruyorum karakterimde

Strength
    Endurance
    Dexterity
    Phys Reg
    Ment Reg
    Charisma

bunları nasıl vereceğimi nasıl bulabilirim hangisi ne işe yarıyor hangi karakter tipince hangisine vermeliyim ve size göre hangi karakter en iyisi ben dark elfim şuan daha önce battle mageyim çok güçsüz direk ölüyo diye vazgeçtim Lütfen yardım edin
  • Yaratığa daldığında etrafında hp barı oluyor ya işte o barın rengi kırmızılaştıkça yaratığın zorluğu artıyor. Yeşilse iyi, gri falansa çerezlik. Kırmızı ise pek bulaşma kaç derim. Görevi seç ok seni gerekli yaratıklara götürür, görevi tamamlamak için. Bu arada başlığı değiştirmişsin, hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.