Şimdi Ara

Sacred 1'de Yardım (acemiyim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dark Elf karakteri hız ve çeviklik üzerine kurulmuş bir karakter. Yakın dövüş ve tuzaklar konusunda uzman. Strengthini artırarak karakterinle güçlü vuruşlar yapabilirsin. Çünkü hasar verme seviyeni etkiler. Bunun yanında Dexterity'e de önem ver. Dexterity senin vurulabilme şansını azaltır, defence ratingini artırır. Dark Elf gibi hızlı karakterler için olmazsa olmazlardandır. Bir de concentration ve physical regeneration'a puan harca. Böylece karakterinin daha fazla HPsi olur ve combat artları ile HPsi daha çabuk artar. Combat artların hızla tekrar dolması bu karakter için çok önemli.

Keşke oyuna gladiator ile başlasaydın. Oynaması nispeten daha kolay olan bu karakter RPG olayına yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan. Ama, Dark Elf oynaması da oldukça zevklidir, özellikle onun hızına çevikliğine alışınca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Marvel_

Sacred 1 sorunumu çözdüm şuanda oynuyorum canavarları fln kesiyom ilerliyom naptığımı bilmiyorum ingilizcem pek yok

Okulda öğrendiğin çok basit bir İngilizce yeter zaten. Bilemediğin kelimeye de sözlükte bakarsın, bu kadar.

Aslında en iyi İngilizce geliştirme yolu da bilgisayardır. Ama her programın "türkçesini" yapmaya ve onları zorlamaya başladıklarından beri, herkes "ingilizcem yok" demeye başladı!... Ben orjinali Türkçe olmayan hiçbir programın Türkçesini kullanmıyorum ve şu an bildiğim İngilizcenin çoğunu bilgisayara borçluyum. Türkçe çeviri programlar (Windows dahil) malesef gençleri Türkçeye hapsediyor ve bilgisayar konusunda da cahil kalmalarını sağlıyor.

Bu arada Sacred 1'i (ve görev paketini) tavsiye ederim, çok güzel oyundu. Topçu Tüfekçi bir Dwarf yapmıştım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 22 Mayıs 2009; 10:27:14 >
  • Oyunun en zevkli kısmı combolardı. Mutlaka karakterin için combolar belirle. Hem izlemesi zevkli, hem de önemli hasarlar veriyor. Ben oyunun çıktığı yıl bayağı bir oynamıştım, karakterim 50 küsur level olmuştu, ancak eski makinemin cortlamasıyla savelerim de güme gitmişti. Makineye kurdum hala duruyor, bir ara oynarım tekrar diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Dark Elf karakteri hız ve çeviklik üzerine kurulmuş bir karakter. Yakın dövüş ve tuzaklar konusunda uzman. Strengthini artırarak karakterinle güçlü vuruşlar yapabilirsin. Çünkü hasar verme seviyeni etkiler. Bunun yanında Dexterity'e de önem ver. Dexterity senin vurulabilme şansını azaltır, defence ratingini artırır. Dark Elf gibi hızlı karakterler için olmazsa olmazlardandır. Bir de concentration ve physical regeneration'a puan harca. Böylece karakterinin daha fazla HPsi olur ve combat artları ile HPsi daha çabuk artar. Combat artların hızla tekrar dolması bu karakter için çok önemli.

Keşke oyuna gladiator ile başlasaydın. Oynaması nispeten daha kolay olan bu karakter RPG olayına yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan. Ama, Dark Elf oynaması da oldukça zevklidir, özellikle onun hızına çevikliğine alışınca.

Yardımın için sağol zaten oyunda fazla ilerlememiştim o yüzden gladiator denerim şimdi daha sonra seçip asıl başlarım da dark elfi iyi anlatmışsın birde battle mage ve galdiator'ü bu şekilde açıklar mısın çok yardımcı olursun bana
  • Tabiki biraderim. Şimdi bu Gladiator karakteri felsefesini kodummu oturtma üzerine kurduğundan ve karizmasından ötürü (ama Diablo'nun Barbarian'ı Gladiator'ü döver ) benim favori karakterimdir (benim tartışmalara bakış açımı yansıtıyor )

Oyundaki her tür zırhı giyebilir, her silahı kullanabilir. Artırman gereken tek bir attribute vardır o da Strength'dir. Arada Dexterity'e puan ver ki attack rating'in (yaratıklara vurabilme ihtimali) artsın. Endurance çok da önemli değil çünkü zaten en baba zırhları giyebiliyorsun.

Gladiatör'ün önemli skilleri ise Weapon Lore (silahla verdiğin hasarı etkiliyor), Dual Wield (iki silahla kesip biçiyorsun). Kullandığın silaha göre Axe Lore veya Sword Lore'a puan verebilirsin. Ama, ben hangi silah olursa olsun en çok hasar verenini kullanırım dersen o zaman puan yatırma bu ikisinden birine. Onun yerine Dual Wield ve Weapon Lore'a aban. Parry özelliğine de puan yatırırarak sana olan saldırıların vurabilme yüzdesini azaltırsın. Daha güçlü bir zırh savunma puanı istersen Agility ve Constitution'a puan yatırabilirsin, ama çok da önermem.

Bir de Gladiator'un komboları çok güzel ve doğru zamanda kullanıldığında inanılmaz hasarlar verebiliyor. Yani bu kısmı ihmal etme. Bir de yaratıkların zayıf yönlerini bil, hangi elemente karşı zayıflarsa o silahla saldır, inventoryinde her bir saldırı türü için ayrı silahın olsun. Ör: Fire, Poison gibi...

Hadi şimdi yaratık kesmeye, gazan mübarek olsun.
  • Ya bir de Battle Mage sormuşsun da ben pek oynamadım bu karakterle, pek de beceremem zaten büyücü yönetmeyi action RPGlerde. Yani bu konuda yardımcı olamayacağım.

Underworld ile gelen bir karakter var Dwarf. O kadar dwarf gördüm bu kadar sevimlisini görmedim yaw. Bir de badi badi yürüyor herif. Üzerine kırmızı cübbe giydir al sana noel baba. O derece yani.

Bir dahaki oynadığımda bu karakterle oynicam. Bir elinde War Hammer, bir elinde Rifle umurunda mı dünya şeklinde takılıyor eleman. Bir de alev topu var, barbekü yapıyor eleman ormandaki bilimum börtü böcekten.
  • quote:

Ya bir de Battle Mage sormuşsun da ben pek oynamadım bu karakterle, pek de beceremem zaten büyücü yönetmeyi action RPGlerde. Yani bu konuda yardımcı olamayacağım.

Underworld ile gelen bir karakter var Dwarf. O kadar dwarf gördüm bu kadar sevimlisini görmedim yaw. Bir de badi badi yürüyor herif. Üzerine kırmızı cübbe giydir al sana noel baba. O derece yani.

Bir dahaki oynadığımda bu karakterle oynicam. Bir elinde War Hammer, bir elinde Rifle umurunda mı dünya şeklinde takılıyor eleman. Bir de alev topu var, barbekü yapıyor eleman ormandaki bilimum börtü böcekten.

Güçlü bir karakter ama tek kötü yanı ata binememesiydi. Ata bindirmeye kalkmayın çok bozuluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

quote:

Ya bir de Battle Mage sormuşsun da ben pek oynamadım bu karakterle, pek de beceremem zaten büyücü yönetmeyi action RPGlerde. Yani bu konuda yardımcı olamayacağım.

Güçlü bir karakter ama tek kötü yanı ata binememesiydi. Ata bindirmeye kalkmayın çok bozuluyor.

:) hadi ya hiç denemedim
    Dark elf rules olduğu için araştırma 0
  • Asıl Seraphim rulezz!!! Taştan karakter yapmışlar maşallah apartman topuklu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.