Şimdi Ara

30 yaşında wow'a başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortaokul lise zamanlarımda Knight online oynardım. Şimdi bakayım dedim wow halen varmış. Başlasam kavramak etmek çok mu zaman alır? Bir de günde 1-2 saat oynamak yeterli olur mu?

• Günde 1-2 saat ile hiç birşeye yetişemezsin. Daha fazla vaktiniz varsa oynayabilirsiniz.

• Evet retail'da hiçbir şeye yetmez 1-2 saat ancak sadece 1 aylık üye olup Classic Anniversary serverına girebilirsin. Classic'te öyle koşturma yok, herkes kendi hızında oynuyor. Gezmeli tozmalı chill. Seversen devam edersin, sevmezsen de bir aylık sub parası vermiş olursun sadece.

• Başlarsın 2 saatlik de oynarsın yeter.

• Yaş 35 evli ve çocuk olmasa 1dk durmam 😀
  • 36 yaşında casual olarak başladım

2 haftadır oynuyorum.

bilmediğim yığınla şey var ama sıkıntı yok yavaş yavaş öğreniyorum.

çoğunlukla solo takıldığım için bm hunter açtım

oynaması zevkli hırs yok.

• ben neredeyse 42 oluyorum. 2006 da başladım halen daha oynuyor sayılırım günde 1-2 saat düzenli oynarsan Delves ler var onları yapıp kendini tatmin edebilirsin ama mythic pluslar biraz zor gibi görünüyor. şahsen aşağı yukarı aynı vakit aralığına sahip olduğum için delves ler şimdilik beni tatmin ediyor.

Ha dersinki ben mythic plus dungeonlarını kasıcam . mythic raid falan yapıcam . günde 1-2 saat ile zor iş o. wow da contenti tam anlamı ile yaşamak günümüzde deli zaman istiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günde 2 saatte oynarsın diyenler, 5.000 saati geçmiş.. hesabı doymuş oyuncular. Bu sebeple başlangıç için 2 saat ayırmayla ne oyundan keyif alabilirsiniz nede ne oynadığınızı anlarsınız. Şöyle 3 aylık tatilde oyunu aralıksız oynamalisiniz.

Zaten oyunun en büyük sorunu bence bu. Aşırı zaman talep ediyor. Bu yüzden oynamıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • wow tehlikelidir dayıııı 1-2 saat diye başlarsın bi bakmışsın pc başında saç sakal karışmış 'haydi beyler key yok mu' diye gezersin valla :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.