Şimdi Ara

9GAG vs 4chan , kim kazanır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

9GAG vs 4chan , kim kazanır ?

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2015)
Giriş
  • 4chan olmasa 9gag diye bir site olmayacaktı. Dünkü boklar.
  • yeni yetmeler ile 4chan kıyaslanır mı
  • 4chan.

bi keresinde gaia online forumla ufak bi atışmaları olmuştu,GD'ı mahvetmişlerdi.
    gerçi Gaia da altında kalmamıştı.

edit: trendler elbet değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 21 Aralık 2011; 2:53:35 >
  • 9gag kendi halinde facebook ile ünlenmiş bir site. Başarılı içerikleri olsa da sayıları arttıkça seviyeleri düştü DH'de olduğu gibi. 4chan ise tamamen özgür ve her çeşit insanın olduğu bir yer. Bunun iyi tarafı hemen her konuda güzel içeriği sahip olması, kötü tarafı ise insanların çoğunun aptal olması ki bu dünyanın bir gerçeği ve değişmez. 4chan'in şu anda yapmakta olduğu saçmalık inci'nin DH'ye saldırdığı zamanki gibi bir şey. 9gag onlara cevap vermeye çalışacak kadar organize bir grup değil zaten. Olması da gerekmez vizyonları bu değil. 4chan kendi kendini rezil etmekte ve ne kadar berbat bir yer olduklarını göstermekte şu an.
  • /b/ internet dünyasının en hastalıklı en pis en iğrenç yeri.9Gag vote page de gördüklerimden sonra buna şüphesiz emin oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

9gag kendi halinde facebook ile ünlenmiş bir site. Başarılı içerikleri olsa da sayıları arttıkça seviyeleri düştü DH'de olduğu gibi. 4chan ise tamamen özgür ve her çeşit insanın olduğu bir yer. Bunun iyi tarafı hemen her konuda güzel içeriği sahip olması, kötü tarafı ise insanların çoğunun aptal olması ki bu dünyanın bir gerçeği ve değişmez. 4chan'in şu anda yapmakta olduğu saçmalık inci'nin DH'ye saldırdığı zamanki gibi bir şey. 9gag onlara cevap vermeye çalışacak kadar organize bir grup değil zaten. Olması da gerekmez vizyonları bu değil. 4chan kendi kendini rezil etmekte ve ne kadar berbat bir yer olduklarını göstermekte şu an.

Tamamiyle katılıyorum.

+9GAG gayet olgunca karşıladı ve seviyeyi hiç düşürmediler.Bu saldıranlar zaten 4chan'ın salak tayfasını oluşturuyor.

• 4chan olmasa 9gag olmazdi, newfagler haddini bilsinler

edit: az baktimda neler oluyo diye; 4chan sa[ik tayfa is basinda fakat 9gag iplemiyor gormezden geliyor.

kotu olur bu 4chan icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 21 Aralık 2011; 2:40:33 >
  • 4chan olmasa 9gag olmazdı diyorsunuz da, boynuz kulağı geçmiş ki böyle bir savaş açma gereği duymuş 4chan. 9gag alır.
  • 9GAG is under some planned maintenance, signup/+post/vote will be resumed very soon.

tabi tabi
  • Bobiler.örg alır
  • 4chan'in FB sayfasındaki ankette bile 9gag önde
    başka lafa gerek yok sanırım
  • 4chan ile 9gag karşılaştırılamaz bile. 9gag dediğin eğlencesine girersin bi bakarsın ne var ne yok gülersen-gülmezsin çıkarsın sonra ama 4chan öyle değil. bir kere çok büyük bir platform. Haksızlıklara karşı kendilerini koruma cesareti gösteriyorlar. Mesela şu meşhur protestolar sırasında biber gazı sıkan polis fotoğrafını 9gag alıp esprili olarak kullandı 4chan araştırıp polisin tüm bilgilerini yayınladı. Az önce girdim mesela amerikanın bi yerinde evsiz bi adama saldırmışlar. Bir video var ellerinde videodan yola çıkarak saldırganın adresini, numarası yayınladılar. Ve adamlar bildiğin hastalıklı insanlar istediklerini yaparlar. 9gag ile bu yüzden karşılaştırılamaz bile.

Ayrıca 9gag saatlerdir çökmüş durumda. Planlanmış bakım deyip üye girişi, yeni post oylamayı filan her şeyi durdurdular fakat vote pagede halen bir sürü gore var. Daha temizleyemediler bile. 4chan'in kendini rezil ettiği filanda yok. Zaten adamlar sürekli trollük için uğraşıyor. Bu da onlardan biri ve başarılıda oldular yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 21 Aralık 2011; 3:15:58 >

• Savaşın sebebi 9gag'in 4chan'in yaptığı meme'ler üstünde hak iddia etmesi. 4chan, 9gag'in Vote sayfasını indirdi attığı resimlerle ve High Orbit Ion Cannon kullanarak server'larına saldırıyor şu an. Bir ara 4chan'a da girilmedi, aynı şekilde bir ara 9gag'e de girilmedi.

Savaşta kimin kazanacağından çok haklıya bakarsak 4chan haklı, 9gag adamların işini çalıp bizim diyor, aynısını Memebase'e de yapıyor. 9gag'de bir süre takıldıktan sonra çok sıkıcı insanlar olduklarını da farkettim, oraya gülmeye gelen insanları "Biz 9gag'iz çok havalıyız, insanları hem güldürüyor hem de ders veriyoruz" tutumuyla soğutuyorlar. Eğer tutumlardan bir çıkarım yapacaksam 4chan=inci, 9gag=ekşi. 9gag orjinal olmayan, başkasının yaptığı şeyi çalan ve kendini bir şey zanneden bir site. 4chan çok daha köklü üstelik, gerçi ben gene Memebase takılıyorum.

9gag denen siteye illet oluyorum, kendilerini harbi bir halt sanıyorlar.

Not: Kalabalık olan taraf haklı diye bir şey mi var? 9gag'e bu kadar 4chan'a şu kadar kişi giriyor diyenlere lafım. Twilight denen seri popüler de bir halt mı? Gidin onun da "başarısını" savunun o zaman. Çoğunluk genelde göz boyayan, yüzeysel şeyleri sever, 9gag'in yaptığı da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celebhol -- 21 Aralık 2011; 8:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celebhol

Savaşın sebebi 9gag'in 4chan'in yaptığı meme'ler üstünde hak iddia etmesi. 4chan, 9gag'in Vote sayfasını indirdi attığı resimlerle ve High Orbit Ion Cannon kullanarak server'larına saldırıyor şu an. Bir ara 4chan'a da girilmedi, aynı şekilde bir ara 9gag'e de girilmedi.

Savaşta kimin kazanacağından çok haklıya bakarsak 4chan haklı, 9gag adamların işini çalıp bizim diyor, aynısını Memebase'e de yapıyor. 9gag'de bir süre takıldıktan sonra çok sıkıcı insanlar olduklarını da farkettim, oraya gülmeye gelen insanları "Biz 9gag'iz çok havalıyız, insanları hem güldürüyor hem de ders veriyoruz" tutumuyla soğutuyorlar. Eğer tutumlardan bir çıkarım yapacaksam 4chan=inci, 9gag=ekşi. 9gag orjinal olmayan, başkasının yaptığı şeyi çalan ve kendini bir şey zanneden bir site. 4chan çok daha köklü üstelik, gerçi ben gene Memebase takılıyorum.

Not: Kalabalık olan taraf haklı diye bir şey mi var? 9gag'e bu kadar 4chan'a şu kadar kişi giriyor diyenlere lafım. Twilight denen seri popüler de bir halt mı? Gidin onun da "başarısını" savunun o zaman. Çoğunluk genelde göz boyayan, yüzeysel şeyleri sever, 9gag'in yaptığı da bu.

4chan=inci mi? yok artık lübnan ceyms...

• alsın 4chan kazınsın, bi tarafına soksun zaferi umrumda değil de; biraz insan olsunlar oraya yükledikleri resimlerin insancıl bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Celebhol

Savaşın sebebi 9gag'in 4chan'in yaptığı meme'ler üstünde hak iddia etmesi. 4chan, 9gag'in Vote sayfasını indirdi attığı resimlerle ve High Orbit Ion Cannon kullanarak server'larına saldırıyor şu an. Bir ara 4chan'a da girilmedi, aynı şekilde bir ara 9gag'e de girilmedi.

4chan=inci mi? yok artık lübnan ceyms...

Tutum olarak benzetme yaptım çünkü kafa yapısı / tutum olarak aynılar. Maksimum özgürlük sağlamaya çalışıyor kurucuları, bu özgürlükten dolayı her türlü pislik yapılabiliyor ve bir olayda çok iyi organize oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celebhol -- 21 Aralık 2011; 10:04:31 >

• 9GAG vs 4chan demek yerine 9GAG vs /b/ demek daha doğru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

alsın 4chan kazınsın, bi tarafına soksun zaferi umrumda değil de; biraz insan olsunlar oraya yükledikleri resimlerin insancıl bir yanı yok.

Zaten sizin gibilerin girmemesi sağlıklı olduğu için böyle.

4chan ve malum boardı çok farklı birşeydir. Zencilerden, kadınlardan, gaylerden, politikacılardan, anarşistlerden, hayvanlardan, katillerden, melek gibi insanlardan, çocuklardan, beyazlardan, asyalılardan... liste uzar gider. Hepsinden nefret eden bir oluşum. Kendilerinden bile nefret ediyorlar.

Burada 3 ay adam gibi takılan birisi olsanız, sokakta gördüğünüz parçalanmış cesetlere veya tecavüze tanık olduğunuzda gülüp geçersiniz. İnternetin gerçek yüzü oradadır.

Bu insanlar -ki bunlara bende dahilim- bir tek kedileri severler. Sağda solda kedi falan öldürüp resmini veya videosunu internete vereyim demeyin. Hayatınız o dakikadan itibaren bitmiş demektir.

9gag operasyonunun nedeni belli. Adamlar 4chan memelerini kendileri yapmış gibi davranıyorlar. Bu memeler taaa 2007 den beri zaten var. Yeni birşey yok ortada.

Birde şu var. 9gag bildiğin şirketleşmiş bir website. Oysa 4chan bir tek kişinin elinden çıkmış olan ve milyonları toplamış olan bir komunite. Hiçbir reklam kaygısı yok m00t'un.

Amaç belli internet üzerinde bulunan memeleri kim veya kimler para kazanma amaçlı kullanırsa karşılarında bizi bulurlar diyor.

Koskoca Sony'i bezdirmiş bir topluluğa 9gag çekirdek gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

alsın 4chan kazınsın, bi tarafına soksun zaferi umrumda değil de; biraz insan olsunlar oraya yükledikleri resimlerin insancıl bir yanı yok.

Zaten sizin gibilerin girmemesi sağlıklı olduğu için böyle.

4chan ve malum boardı çok farklı birşeydir. Zencilerden, kadınlardan, gaylerden, politikacılardan, anarşistlerden, hayvanlardan, katillerden, melek gibi insanlardan, çocuklardan, beyazlardan, asyalılardan... liste uzar gider. Hepsinden nefret eden bir oluşum. Kendilerinden bile nefret ediyorlar.

Burada 3 ay adam gibi takılan birisi olsanız, sokakta gördüğünüz parçalanmış cesetlere veya tecavüze tanık olduğunuzda gülüp geçersiniz. İnternetin gerçek yüzü oradadır.

Bu insanlar -ki bunlara bende dahilim- bir tek kedileri severler. Sağda solda kedi falan öldürüp resmini veya videosunu internete vereyim demeyin. Hayatınız o dakikadan itibaren bitmiş demektir.

9gag operasyonunun nedeni belli. Adamlar 4chan memelerini kendileri yapmış gibi davranıyorlar. Bu memeler taaa 2007 den beri zaten var. Yeni birşey yok ortada.

Birde şu var. 9gag bildiğin şirketleşmiş bir website. Oysa 4chan bir tek kişinin elinden çıkmış olan ve milyonları toplamış olan bir komunite. Hiçbir reklam kaygısı yok m00t'un.

Amaç belli internet üzerinde bulunan memeleri kim veya kimler para kazanma amaçlı kullanırsa karşılarında bizi bulurlar diyor.

Koskoca Sony'i bezdirmiş bir topluluğa 9gag çekirdek gelir.

pardun. ölü, kanli bir cenin fotografinin size normal gelebilecegini dusunmemistim. dedigim gibi azicik insanlik.

tabi bu arada sen anlamadan bilmeden yargiya varmissin ama 4
    chani kismen hakli buluyorum zaten.

• 4chan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.