Kuzenim(ust komsum) ilk 10 macima yardim et dedi() eloboost falan degil yardim. :D
Ard arda 4win aldim sonra her oyunda herkes gold plat gelmeye basladi 6. Maci kuzen ben atayim dedi atti lose aldi sonra yine win aldirttim en son oyunda 5 plat 4 gold vardi onlarida yenince gold 1 atti:D
Ozet: ilk 10 macta gold plat olma sansiniz var karsiya gelenlerin ligleri iyuyse yenince daha cok elo geliyir
hll qnq
quote:
Orijinalden alıntı: wh1terose
hll qnq
yerleştirme maçında bile yenilen arkadaşını gold1 yapman ne hoş.
Hll qnq hesap geçen sezon hangi ligteydi ?
quote:
Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Enes__38
quote:
Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo
+1
Alıntıları Göster
umarım uff karşıya challenger smurf geldi kaybettik eloboostsux diye konu acmazsın umarım
Hll qnq
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodplus
Kuzebin hesap yeni 30 oldu:D kendi hesabim platin
quote:
Orijinalden alıntı: 0p
Hll qnq
haketmiyosa zaten düşecektir oralardan
quote:
Orijinalden alıntı: Esperus
Aynen rank atmaz zaten artik:D
quote:
Orijinalden alıntı: NaughtyPLYR
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodplus
Kuzebin hesap yeni 30 oldu:D kendi hesabim platin
Alıntıları Göster
benım smurf u kasıyorum suan 9-1 ıle gold 3 attı( yeni 30 hesap)
quote:
Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM
benım smurf u kasıyorum suan 9-1 ıle gold 3 attı( yeni 30 hesap)
benım sılver arkadasları bu vesıle ıle duo gırerek altın yaptım onedenle oyunlar sılver gold sevıy s
quote:
Orijinalden alıntı: 16ilker16
quote:
Aynen rank atmaz zaten artik:D
bizim arkadasta oyleydi 1 ay sonra mecbur atıyosun 0 lpde geçen kaybetti 1 aydaha bekleyip kazanamazsa bay bay
quote:
Düşene kadar kaç kişiye oyun kaybettirecek. Ya da sezon sonuna kadar 28 günde 1 girse her türlü gold çerçeve geliyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: AWOLNATION
quote:
Düşene kadar kaç kişiye oyun kaybettirecek. Ya da sezon sonuna kadar 28 günde 1 girse her türlü gold çerçeve geliyor zaten.
ahh anasını satayım biz arkadasın gazına gelip 6da 4 yapıp bronz2 başladık sezonu silver 2 bitirdik alamadık şanlı köstümü filan bu sezondaki ranked atanlar bence daha şanslı genelde golddan aşaada olmassın
quote:
Evet beyler hll qnqlari alayim
Kuzenim(ust komsum) ilk 10 macima yardim et dedi() eloboost falan degil yardim. :D
Ard arda 4win aldim sonra her oyunda herkes gold plat gelmeye basladi 6. Maci kuzen ben atayim dedi atti lose aldi sonra yine win aldirttim en son oyunda 5 plat 4 gold vardi onlarida yenince gold 1 atti:D
Ozet: ilk 10 macta gold plat olma sansiniz var karsiya gelenlerin ligleri iyuyse yenince daha cok elo geliyir
helal qnq hesabı vereyım 3-4 win al
quote:
Orijinalden alıntı: The Navigator
quote:
Alıntıları Göster
lan eskiden 10/10 ile gold5-3 arasına atardı en fazla. Naptılar bu yerleştirme sistemini mi kurcaladılar? 9/10 g1 nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
lan eskiden 10/10 ile gold5-3 arasına atardı en fazla. Naptılar bu yerleştirme sistemini mi kurcaladılar? 9/10 g1 nedir?
Mobildeyim ss atarim sonra 6 7 mac full goldlarla platla oynadim kazandim ondan olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: tabzana
quote:
Evet beyler hll qnqlari alayim
helal qnq hesabı vereyım 3-4 win al
Nick ver ekliyim qnq duo girerz yarn hesabi vermene gerek yok:D