Şimdi Ara

A (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocarman

nedir bu ashe yav her oyuna yeni başlayanın sevgilisi :D skorun iyi ama itemlerin yanlış. yukardakilerin dediklerini uygula. ayrıca ashe falan pek kasma anca ilk lvllarda okadar kill alırsın o da adamların noobluğundan 15ten sonra yerler ashle seni

Ashe ad carry dir arkadasım ashle gittigin lane de karsına graves , vayne tarzı bi ranged ad + support gelir ve onlar da ashe gibi cabuk oldukleri icin ezilip gitmessin :)
  • ITEMLERIN GZHELMHIS QANQA XDXD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lungey

quote:

nedir bu ashe yav her oyuna yeni başlayanın sevgilisi :D skorun iyi ama itemlerin yanlış. yukardakilerin dediklerini uygula. ayrıca ashe falan pek kasma anca ilk lvllarda okadar kill alırsın o da adamların noobluğundan 15ten sonra yerler ashle seni

Ashe ad carry dir arkadasım ashle gittigin lane de karsına graves , vayne tarzı bi ranged ad + support gelir ve onlar da ashe gibi cabuk oldukleri icin ezilip gitmessin :)

birkere ashe kırılgan bir herodur eğer ad carry diyipde dayanıklı hero istiyorsan graves alacaksın. ayrıca bu işler lanede bitmiyor arkadaşım tf da önemlidir ki ashe in stun ve slowu tf da yarar sağlar fakat o karmaşada ölmesi 3 saniye fln alır. kaç lvl sın bilmiyorum ama yüksek lvllarda genelde takımlar uyumlu olur ki rankedda pek tercih edilmez çünkü kasırmazlar 3 saniyede alırlar aşağı ha takım kötüyse o ayrı. [istersen bi ranked ashe gir ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocarman -- 13 Mayıs 2012; 23:02:02 >

• quote:

quote:

quote:

birkere ashe kırkılgan bir herodur eğer ad carry diyipde dayanıklı hero istiyorsan graves alacaksın. ayrıca bu işler lanede bitmiyor arkadaşım tf da önemlidir ki ashe in stun ve slowu tf da yarar sağlar fakat o karmaşada ölmesi 3 saniye fln alır. kaç lvl sın bilmiyorum ama yüksek lvllarda genelde takımlar uyumlu olur ki rankedda pek tercih edilmez çünkü kasırmazlar 3 saniyede alırlar aşağı ha takım kötüyse o ayrı. [istersen bi ranked ashe gir ]

Kardesim sanırım yeterince ranked girdim ad carry yi pek tercih etmiyorum ama iyi pozisyon almıs bi ashe kesmek teamı mal degilse biraz zordur basicleri %30 slow + stun ulti ve bu sırada ashe kosan olaf degilse genelde olmus olur

• quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Şimdi hemen kalkıyorsun en yakın köprüden (viyadüklerde kabul olur) atıyorsun kendini

adam yeni başladım demiş ve belli ki tek oynuyor yardım edip ögretebilecek biri yok niye bu tavır?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

birkere ashe kırkılgan bir herodur eğer ad carry diyipde dayanıklı hero istiyorsan graves alacaksın. ayrıca bu işler lanede bitmiyor arkadaşım tf da önemlidir ki ashe in stun ve slowu tf da yarar sağlar fakat o karmaşada ölmesi 3 saniye fln alır. kaç lvl sın bilmiyorum ama yüksek lvllarda genelde takımlar uyumlu olur ki rankedda pek tercih edilmez çünkü kasırmazlar 3 saniyede alırlar aşağı ha takım kötüyse o ayrı. [istersen bi ranked ashe gir ]

Kardesim sanırım yeterince ranked girdim ad carry yi pek tercih etmiyorum ama iyi pozisyon almıs bi ashe kesmek teamı mal degilse biraz zordur basicleri %30 slow + stun ulti ve bu sırada ashe kosan olaf degilse genelde olmus olur

tamam uzatmak istemiyorum da sen benim dediklerimi aklında bulundur

• Sadece 3 tane kill al sonra bir tane blood al bitti en kolay karakter bunlar birde o skoru hard yüksekliği olan bir karakterde dene bakalım sadece vurup öldürüyosun+ben olsam seni saniyeler içinde öldürürdüm ashe çok düşük bir gücü olan bir karakter ama böyle devam edersen biyerlere varabilirsin
  • Oynamaya devam et
  • Tavsiye yapmak isteyen kişiler neden item isimlerini kısaltarak yazarlar anlam veremiyorum.Arkadaş kendide söylemiş oyuna yeni başladığını.Bu kadar kısa sürede terimleri öğrenmesi tahmin edersiniz ki mümkün değil.İtem isimlerini olduğu gibi yazarsanız yeni başlayan oyuncular daha az sıkıntı çekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiva

Oyunu daha yeni başladım yaklaşık 1 hafta oldu. Sadece yorumlarınızı merak ediyorum. Diğer karakterlerle oynamadım daha önce. Ashe için ideal bir skor mudur oyun sonlarına build'i nasıl yapmam gerekir merak ettiğim sorular bunlar.

Build'in bu şekilde olmasının sebebi oyunun uzaması attackd. arttırmak istemem ve benim sıkılmam önerileri dikkate alırım.

A

edit:resim ufaktı ,build açıklamam

DAHa 1 haftalıksan oynaman çok iyi item buildin de iyi tabi 1 haftalık olduğunu varsayarsak ben ilk hafta asheye direk ayakkabı bile almadanfrozen heart çıkyıodum.

• arkadaş bi kişi cangıl yapmadımı karşıdan oku attıkdan sora arkanda kimse bitmedimi senin bu nedir !!! karşındaki kimse ashe yi bilmio heralde :D yanlız karşı takımda ibretlik agam ben ilk haftalarda bile ashe yi kevgirre çevirirdim :D bi haftada sadece itemlere bu kadar skor epic oluo...
  • biraz heyecan var tabi ..en yüksek skorun herhalde bende bunu ilk Xin ile yaşamıştım şimdi builde bakıp katılıyorum gülmekten ss'leri mevcut hala moralim bozuk olduğundan bakıyorum

ayrıca ashe için ''kağıt gibi'', ''içinden geçerim'', ''cangıl wolfları gibi xd'' zaten 450 ip'lik champ agagagag'' tarzında yazanlara ayrıca üzlüyorum. moscow 5 'ın dünya şampiyonasında bot lane i emanet ettiği ad carry rolundeki adam bilmiyor oynamayı da sen mi biliyorsun!

şahsım adına Xin ve Ashe ile oynamakta zorlanıyor ve pek beceremiyorum.

rehberini kendin deneyerek bul derim, build&guide oku ve streamları takip et, yanına support BLİTZ alabilirsin gerçekten zor champ kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLTorToise -- 14 Mayıs 2012; 2:57:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Şimdi hemen kalkıyorsun en yakın köprüden (viyadüklerde kabul olur) atıyorsun kendini

adam yeni başladım demiş ve belli ki tek oynuyor yardım edip ögretebilecek biri yok niye bu tavır?

Katılıyorum ben yeni başladığımda itemlerimi karman çorman alıyordum deneme yanılma yoluyla
  • Lütfen ilk ve son konun olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Lütfen ilk ve son konun olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

/>

.

• Yaptığız gerçekten ayıp. "İlk oynadığız hero" gibi konularda "Benim veigardı full ad kasardım xaxaxa" yazmayı biliyorsunuz, başkası hata yapmışsa -üstelik yeni bir oyuncu- hemen "oynama sen bu oyunu, başka konu açma" tarzı yorumlar. Ne hakkınız varki adamın üstüne gitmeye bu şekilde?

İbret-i âlem için sallandıracaksın bunların ikisini Taksim'de, bak bakalım troll kalıyor mu etrafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Yaptığız gerçekten ayıp. "İlk oynadığız hero" gibi konularda "Benim veigardı full ad kasardım xaxaxa" yazmayı biliyorsunuz, başkası hata yapmışsa -üstelik yeni bir oyuncu- hemen "oynama sen bu oyunu, başka konu açma" tarzı yorumlar. Ne hakkınız varki adamın üstüne gitmeye bu şekilde?

İbret-i âlem için sallandıracaksın bunların ikisini Taksim'de, bak bakalım troll kalıyor mu etrafta

Açıkçası bu forumda 2-3 yıldan beri takılıyorum(acc kullanmadan) bu insanların nasıl davrandıklarınıda biliyorum o yüzden pek umursamıyorum. Düzgün yorum atanlar olduktan sonra onların ne yazdıkları önemli değil zaten.
  • quote:

quote:

Yaptığız gerçekten ayıp. "İlk oynadığız hero" gibi konularda "Benim veigardı full ad kasardım xaxaxa" yazmayı biliyorsunuz, başkası hata yapmışsa -üstelik yeni bir oyuncu- hemen "oynama sen bu oyunu, başka konu açma" tarzı yorumlar. Ne hakkınız varki adamın üstüne gitmeye bu şekilde?

Açıkçası bu forumda 2-3 yıldan beri takılıyorum(acc kullanmadan) bu insanların nasıl davrandıklarınıda biliyorum o yüzden pek umursamıyorum. Düzgün yorum atanlar olduktan sonra onların ne yazdıkları önemli değil zaten.

Sırf eğlenmek için birini hedef alan alaylar çok zavallıca. İlkokuldaki çocuklar gibiler. Başkalarını güldürmek istiyorsan da bu işi Nicholai gibi yaparsın. Bu şekilde yapacaksan hiç yapma daha iyi

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 14 Mayıs 2012; 11:51:58 >

• quote:

quote:

en güzelini yapıyosun tebrikler. Builde yalnış ama olsun daha yenisin ashe hakkındaki kötü yorumlara ınanma onları yapanlar oyunda acemilik çağını yeni yeni atlatanlardır genelde :) hiç bir zaman iki adet phantom dancer ve iki adet infinty edge kasma.en az bir slotunu defansif item için ayır.slot 6 tane varya ıtemlerı koyuyoruz ona deniliyo belki bilmiyosundur diye söyledim yalnış anlama :) oyun hakkında herhangi bir şey sormak istersen pm atabilirsin yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

quote:

quote:

en güzelini yapıyosun tebrikler. Builde yalnış ama olsun daha yenisin ashe hakkındaki kötü yorumlara ınanma onları yapanlar oyunda acemilik çağını yeni yeni atlatanlardır genelde :) hiç bir zaman iki adet phantom dancer ve iki adet infinty edge kasma.en az bir slotunu defansif item için ayır.slot 6 tane varya ıtemlerı koyuyoruz ona deniliyo belki bilmiyosundur diye söyledim yalnış anlama :) oyun hakkında herhangi bir şey sormak istersen pm atabilirsin yardımcı olurum.

Aslında baya bi eski oyun kültürüm(bu tarz oyunlarda) var söylediklerin için sağol. Itemlerin stocklanmadığını bilmediğim için 3 tane IE koydum. Oyunda zaten acc'm 9lvl diğerleri de benim lvlin civarındaydı o yüzden pek defans ı önemsemedim orda beni alabilen WW vardı ona ne kadar fazla çalışırsam kardır dedim vurdum o şekilde yani tekrardan sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasheot -- 14 Mayıs 2012; 13:43:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.