Şimdi Ara

A.B.D buyukelcisi okulumuza geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sgtujwdgk

What can you say about american war in the middle east. You know there are thousands miles between us and middle east.

abi "between us and middle east" demissin..ben turkiyede yasamiyorum,burayi nasil degistirebilirim ?
    Bu soruyu biraz daha gelistirsek,bunu sorabilirim mesela.
  • çatapatlı tabanca al birden çıkarıp büyükelçiye doğru sık sonra kahkaha at ve seni döverek yaka paça dışarı çıkarıp karakola götürmelerinin keyfini çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Aralık 2012; 12:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janičari

quote:

What can you say about american war in the middle east. You know there are thousands miles between us and middle east.

abi "between us and middle east" demissin..ben turkiyede yasamiyorum,burayi nasil degistirebilirim ?

between U.S demis arkadas. us demek istememis. (U.S= United states)
  • Bu sana yardimci olur kardes:
    Soru 1: how did you get to become an ambassador?
    Soru 2: what did you do before?
    Soru 3: what's the most challenging part of your job?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GncFB10

quote:

quote:

between U.S demis arkadas. us demek istememis. (U.S= United states)

Simdi anladim kardes,sagol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GncFB10

Bu sana yardimci olur kardes:
    Soru 1: how did you get to become an ambassador?
    Soru 2: what did you do before?
    Soru 3: what's the most challenging part of your job?

Ben internette arastiridm daha once Moskovada ve Bukreste buyukelcilik yapmis..Daha cok siyaset,kultur kisacasi diplomasi soraulari sormak istiyorum..Tum dunyayi ilgilendiren.
  • how much is obama's in cm ?
  • Hello,mr.xx do you know Citizen?
  • Eğer İngiliz yetkililer Julian Assange'ı yakalarsa ABD'ye gönderilmesi için girişimde bulunacaklar mı?
    Esad kimyasal silah kullanırsa kendileri bir operasyon düzenleyecek mi veya uluslararası kuruluşlara bu yönde bir telkinde bulunacak mı?
    Herhangi bir yazılı antlaşma olmasa da Amerika'nın karşısında bulunan ülkelerin birbirlerine yakınlığı su götürmez bir gerçek, bu konuda ne gibi bir politika izliyorlar?
    Ortadoğuda İsrail ve Filistin arasında süren savaş durumunun Arap ülkelerini harekete geçirmesi durumunda İsrail'e yardımda bulunacaklar mı?
    Barack Obama'nın seçimdeki rakibi Mit Romney'in en büyük kozu ekonomiydi. Obama seçimlerden sonra bu konuda tam olarak nasıl adımlar atmaya başladı ve atacağı adımlar yabancı ülkeri nasıl etkileyecek?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 9 Aralık 2012; 14:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Eğer İngiliz yetkililer Julian Assange'ı yakalarsa ABD'ye gönderilmesi için girişimde bulunacaklar mı?
    Esad kimyasal silah kullanırsa kendileri bir operasyon düzenleyecek mi veya uluslararası kuruluşlara bu yönde bir telkinde bulunacak mı?
    Herhangi bir yazılı antlaşma olmasa da Amerika'nın karşısında bulunan ülkelerin birbirlerine yakınlığı su götürmez bir gerçek, bu konuda ne gibi bir politika izliyorlar?
    Ortadoğuda İsrail ve Filistin arasında süren savaş durumunun Arap ülkelerini harekete geçirmesi durumunda İsrail'e yardımda bulunacaklar mı?
    Barack Obama'nın seçimdeki rakibi Mit Romney'in en büyük kozu ekonomiydi. Obama seçimlerden sonra bu konuda tam olarak nasıl adımlar atmaya başladı ve atacağı adımlar yabancı ülkeri nasıl etkileyecek?
    Teşekkürler.

Eger imkanim olsaydi yemin ederim tum bu sorulari sorardim,cok tesekkur ederim kardesim :)
    Ama bunlarin arasindan max. 2 soru sorabilecegim,sizin cevabini en cok merak ettiginiz soru nedir diye sorsam,bu konudaki sorulardan..Ortak bir kararla secelim.

• quote:

quote:

Eğer İngiliz yetkililer Julian Assange'ı yakalarsa ABD'ye gönderilmesi için girişimde bulunacaklar mı?
    Teşekkürler.

Eger imkanim olsaydi yemin ederim tum bu sorulari sorardim,cok tesekkur ederim kardesim :)
    Ama bunlarin arasindan max. 2 soru sorabilecegim,sizin cevabini en cok merak ettiginiz soru nedir diye sorsam,bu konudaki sorulardan..Ortak bir kararla secelim.

Where did Bob go? de.

Bilen vardır bu hikayeyi

• quote:

quote:

Teşekkürler.

benim için hiç fark etmez dostum, sen istediklerini seçip sorabilirsin. bu arada eğer 1. soruya evet cevabı verirse hangi suçlardan yargılanacağını sormayı da unutma. yalnız bu soruya evet diyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum, cevabı belli gibi bir şey; o yüzden istersen eleyebilirsin bu soruyu.

• Fettullahçı terör örgütünün Türkiye'nin başına getireceği yeni Cia ajanı kim olacakmış onu sor
  • hocam politik soru sorma nede olsa sen öğrenci sıfatıyla o soruyu soracaksın adam gelipte sana devlet sırlarını söyliycek değil ya ? valla sorduğunla kalırsın u are very young to this topic der öyle apışır kalırsın !
  • All over the earth, U.S was known a reaver who invaded the Iraq, Afghanistan and all other mid-east countries for oil. What would you say about this?
  • Sana irakla, suriye ile ilgili soru sordurmazlar.
  • Fethullah Gülen'in okulları Rusya'da CIA ajanı olduğu gerekçesiyle kapatıldı.

Fethullah Gülen'in CIA ajanı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

diyebilirsin
  • Çıkar vur.
  • "Varsa şekliniz Osmanlı'ya bekleriz" de
  • asl ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.