bu amerikalılarda fazla oluyo arttık..kendileri yapamıyo yapanlara engel oluyorlar....xbox cıkardı mıcrosoft yuzune bakan yok...gec kaldın amerika bu sektore girmakte yasasın japonya
quote:
Orjinalden alıntı: selchuk_
boyle bırsey duydum ama sadece kol ıcın konsol ıcın deıl sony onun ıcın tıtresım patentı fılan alacaktı veya artık joysticki deıstırır.
hem boyle bır yaptırım olursa japonyada amerıkan mallarına karsı bır yaptırım uygular neden olmasın kıı..
dediğin gibi olay titreşim patentinden kaynaklanıyor. bu haber tam 2 ay önce verilmişti sony tarafından.
quote:
Orjinalden alıntı: saygin21
bu amerikalılarda fazla oluyo arttık..kendileri yapamıyo yapanlara engel oluyorlar....xbox cıkardı mıcrosoft yuzune bakan yok...gec kaldın amerika bu sektore girmakte yasasın japonya
Tekel yasaları var ama Dünyada Tekelleşmeye çalışıyorlar bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: saygin21
güzel yazmışsın walla :) eğlendim falla :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme