Şimdi Ara

A.B.D'de PlayStation satılmayacakmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.chip.com.tr'nin haberine göre Playstation A.B.D'de satılmayacakmış.

Sony'nin bir Amerikan mahkemesi tarafından ABD'de PlayStation konsolu satması yasaklanmış ve Amerikan firması Immersion'a tazminat ödemekle cezalandırılmış.

Ayrıntılı bilgi :http://www.chip.com.tr/haber/oku.asp?id=1960 'da.

• e vardır bildikleri ne diyelim
  • A.B.D PlayStation için çok büyük bir pazar.PlayStation'un A.B.D'de satılmaması gibi bir şey olacağından şüpheliyim.
  • pazar olarak potansiyel güzel ama cekindikleri bişey var demek ki
  • amaannnn çok ta tın ya noolcak abi satılsn satılmasn kime dert ya sony düşünsün anaaaa
  • in_the_end dostum herkes senin gibi düşünürse forum sitelerinin bir anlamı kalmaz değil mi ?
  • sony asla Amerika gibi bir pazarı tamamen kaybetmeyi göze alamaz. Dava kaybedilmiş olsa bile bi anlaşma yolu bulur ve satışlarına devam eder. pazarı tamamen kaybetmesi demek milyarlarca dolarlık bi kayıp demektir ki bu asla kabül edilebilir bişey olamaz onlar için. bi yol bulacaklardır
  • zaten bi tek amerikada orjinal oyun satarlar. orayada ps satamazlarsa oyun moyun yapmaz yapımcılar :)
    bu işin esprisi tabi.
  • iyi omuş satmasınlar ama türkiyede hala satılacak demi
  • Ya satılmasa nolcak adamlar her türlü illegal yoldan ordan burdan alırlar yani kimse böyle bişeyi engelleyemez.
  • Tamamda arkadaşım bizene A.B.D den biz TÜRKİYE deyiz iyi olmuş A.B.D dikilere.
  • durun bakalım sony öyle paspal bi firma mı vardır bi bildigi
  • bence abd hükümeti ps satışlarından pay istiyordur. ha koskoca abd ister mi istemez mi bilmem başka mantıklı açıklaması yok gibi.
  • Magnetic dostum yorumunu sevdim...
  • Online alışveriş çok gelişmiş durumda. Verir ebaydan siparişi 2 gün sonra oynamaya başlar. Kaybenden amerika olur.
  • boyle bırsey duydum ama sadece kol ıcın konsol ıcın deıl
    sony onun ıcın tıtresım patentı fılan alacaktı veya artık joysticki deıstırır.

hem boyle bır yaptırım olursa japonyada amerıkan mallarına karsı bır yaptırım uygular neden olmasın kıı..
  • walla amerikadayim bule bisey bilmiyorum hic ule gozukmuyo haberiniz ola ama amerikada ps in degilde xbox in tercih edildiginide soylemeden edemicem
  • bence bolyle bir durum sozkonusu olamaz..maksimum para cezasi abartilabilir..sony v.s xbox..japon v.s Amerika teknoloji savasi son perde
  • Çok garip bir durum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.