Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Xbox Series S'e bir zam daha geldi: Series X'te değişiklik yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Series S'e bir zam daha geldi: Series X'te değişiklik yok

Bildiğiniz üzere son günlerde dolar kurunda ciddi bir yükseliş var. Bu yükseliş ile birlikte de birçok üründe olduğu gibi Xbox tarafında da ürünlere zam geldi. Ancak geçtiğimiz saatlerde Xbox Series S'e bir zam daha geldi.

Xbox Series S 5.799 TL

Geçtiğimiz hafta Xbox Series S, 3500 TL civarından 5.599 TL'ye yükseltilmişti. Ancak bu sabah saatlerinde MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda ürün 3.900 TL'ye kadar düştü. Stoklar bitince de fiyatı 5.799 TL'ye çektiler. Yani son zammın ardından 200 TL'lik bir zam daha gelmiş gibi duruyor.

Ayrıca Bkz.Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu

Xbox Series X'e baktığımızda ise fiyatın hala 9.499 TL olduğunu görebiliyoruz. Ancak şu anda mağazalarda stok bulunuyor. Yani stok bitince bir zam gelme ihtimali var diyebiliriz, aynı Xbox Series S'te olduğu gibi. Bu fiyatların da dolar 10 civarındayken belirlendiğini belirtmekte fayda var. İlerleyen günlerde yeni bir zamla karşılaşmamız da mümkün. Ayrıca PlayStation 5'in yeni resmi fiyatı da hala açıklanmdı.

• daha zam gelmemiş. zamcık bu oranlar.

• karaborsa ve fahiş fiyat artışların adı zam olmuş!

• bu piyasanın böyle olacagını adım gibi biliyordum zamanında 3500 tl den ithalatcı garantili series s ve 7500 den sony eurosia garantili disc li ps5 cihaz satın aldım biri kara borsa fiyatlarında geziyor diger cihaz da x2 fiyatlarına yaklastı ve stok yok yazık gunah bu ulkenin insanına elin 7 yabancısı hoplatıp zıplatarak aldıgı cihazları bizim insanlarımız alamıyor olanda kara borsaya düşüyor insan gibi fiyatlara degil tek kelime ile yorumsuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 26 Kasım 2021; 14:18:24 >
  • yılbaşından sonra bir daha bakın

• İtopya'da hala 4000 TL, bütçeniz ve ihtiyacınız varsa alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 26 Kasım 2021; 15:19:42 >
  • Dolar 20 TL olunca ne kadar olur acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ihtiyacım olmadığı halde series s'e yükselmiştim (6600k+gtx980 nedeniyle o da, bir halt olduğundan değil yani) , fiyatına göre çok iyi cihaz, belki alırım falan diyordum. Malum parti dedi ki, ekonomide birşey deniyoruz, ihtiyacın olmayan birşeyi sırf almak istediğin için alamazsın.

• Bu ülkede oyun oynayıp gündemden uzaklaşmak bile haram….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • apple ne zaman oyun konsol işine girer diye merakla bekliyorum. ???
    şu an ps3 ten beri kendi sistemi için işlemci üretebilen 1 tane firma bile bulmak zor ! özetle ! bir dönem biten PC modifikasyonu arcade oyun makineleri misali oyun konsol sistemleride teknik üstünlük açısında gidebileceği fazla bir yok kalmadı.

• Eskiden konsol alınır ama oyunlar çok pahalı diyorduk, simdi konsol bile alınmıyor yakında oyunlarada zam gelir AAA oyunlar 1000 liradan satışa çıkar konsol tarafinda, umarım steam kur güncellemesi yapmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.555 TL oldu.

• Doların düşüşüyle bir indirim gelecek mi bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.