Şimdi Ara

A Beautiful Mind vs Shutter Island (spoiler içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "A Beautiful Mind" benim için muhteşem bir filmdir."Shutter Island"a yarım saat zor dayanmıştım, bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

"A Beautiful Mind" benim için muhteşem bir filmdir."Shutter Island"a yarım saat zor dayanmıştım, bilmiyorum.

O zaman Shutter'ın tamamını izlemeni tavsiye ederim
  • İkisi de oldukça başarılı filmler.Yine de birini seçmem gerekirse Shutter Island olur.Film verdiği gerilimle ve sonu olarak birden fazla olasılığı barındırdığı için önde.A Beautiful Mind ise gerçek olaydan alınmasıyla insanı etkiliyor.
  • Shutter Island 8.2/10
    A Beautiful Mind 8/10
  • Caprioyu sevemediğimdenmidir? Beautiful Mind'i sinamada izlediğimdenmidir bilmiyorum ama bence kesinlikle Beautiful Mind. Sırf Russell Crowe'un oyunculuğu için bile bu filmi seçebilirim.
  • İkiside süperdir fakat A Beautiful Mind'ın yeri bende ayrı ^^
  • A Beatifull Mind diyorum.
  • "Bu iki film birbirlerine çok benziyorlar. Hatta neredeyse birebir diyebiliriz"

kesinlikle KATILMIYORUM

ana karakterlerin hastalığı dışında cok ayrı filmler
    o yuzden kıyaslama yapmam ikisine ayrı ayrı o veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

"Bu iki film birbirlerine çok benziyorlar. Hatta neredeyse birebir diyebiliriz"

kesinlikle KATILMIYORUM

ana karakterlerin hastalığı dışında cok ayrı filmler
    o yuzden kıyaslama yapmam ikisine ayrı ayrı o veririm.

Fikrine saygı duyarım
  • zindan adasının atmosferini daha çok beğenmiştim o yüzden zindan " diyorum
  • A Beautiful Mind gerçek bir hikaye olduğundan çok fazla oynama yapılamıyor normal olarak durağanlığı burdan ama Shutter island iyi kurgusu ve Scorsese maharetiyle daha heyecanlı.
    Neticede Oyum Shutter island
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Caprioyu sevemediğimdenmidir? Beautiful Mind'i sinamada izlediğimdenmidir bilmiyorum ama bence kesinlikle Beautiful Mind. Sırf Russell Crowe'un oyunculuğu için bile bu filmi seçebilirim.

Russell Crowe'u ben de çok severim dostum.Favori oyuncularım arasındadır.Dediğin gibi Beautiful Mind performansı gerçekten çok etkileyiciydi ama ben DiCaprio'da insan ötesi bir performans gördüm.Hatta film bittiğinde ilk tepkim "yuh be ! bukadar da iyi oynanmaz ki" olmuştu !

Karşımızda,aynı konsept üzerine kurulmuş ama kurgusal bağlamda bariz farkları bulunan iki film var.Aralarında seçim yapmak çok zor,lakin illa birini seçecek olursam Shutter Island derdim.Görselliğine hayran olmuştum.Aynı zamanda,seyirciyi birçok seçenek arasında çıkmazda bırakan çetrefilli finaline...Film basmakalıp bir sona doğru yürümüyordu.Bence fazlasıyla orjinaldi.

Tabi Beautiful Mind'i beğenmende,sinemada izlemenin etkisi de yadsınamaz dostum.Düşüncelerini paylaştığın için Eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 21 Ekim 2013; 0:32:06 >

• Bitişi itibarı ile Shutter Island daha iyiydi.A Beautiful Mind da ise şizofren olduğunu anladığı sahne süperdi.Kızın hiç büyümemesi

Oyum shutterdan yana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shutter ısland filmini 2. izleyişimde anlama rağmen güzel bir film . Shutter ısland
  • Shutter island derim bende. ama birbirine çok yakın filmlerdir.birine 9 versem diğerine 8.9 veririm diyeyim.
  • Shutter İsland diyorum.Di xaprio'nun oyunculuğu muhteşemdi.Gerdikçe germişti beni film :).

Bir sahnesinde di caprio bir evde gezinirken piyano çalmaya başlıyordu.Sonra birden kadın çığık atarak çıkıyordu.Yerde çocukları öüydü falan.Piyonun tuşuna her basıldığında daha çok gerilmiştim.

Tabi Akıl Oyunlarıda çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Russell Crowe u çok severim ama Shutter İsland daha iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.