Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan

quote:

Galliani: “We will also buy him one of them.” Them = a left back

Klose forma şansı bulamıyor pek benim bildiğim, kaptan yapmazlar onu. Lahm veya Schweinsteiger olabilir.
  • SAMPDORIA: Da Costa; Zauri, Volta, Accardi, Ziegler; Poli, Palombo, Tissone, Guberti; Macheda, Maccarone.
    MILAN: Roma; Oddo, Papastathopoulos, Yepes, Antonini; Van Bommel, Thiago Silva, Emanuelson; Merkel; Pato, Robinho.
  • Sampdoria - Milan İtalya Kupası maçı az sonra NTV Spor da başlıyor...

EKLEME: İstiklal marşımızı bir yana koyarsak en çok beğendiğim milli marş İtalyanınki...Schumi sayesinde dinleye dinleye aşina oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 26 Ocak 2011; 18:31:23 >
  • Milan çok iyi oynuyor. Pato coştu.
  • Reznov yine çizdirmiş kendini.

Maç 2-1.

Domenico Di Carlo şu Sampdoria'yı ne biçim bir takım haline getirdi yahu. Maçları izlenmez bir takım yaptı, nerede Del Neri'nin takımı nerede bu. İyi de oyuncuları var ama şu defansif anlayışı yok mu, tatsız tuzsuz takım oldular. Geçen sene böyle değillerdi.

Yeni favorim Palermo. Maçları zevkli geçiyor, göze hoş gelen, çok iyi oyuncuları var; Pastore, Ilicic, Miccoli, Hernandez, Nocerino vb. gibi. Saymayayım şimdi bütün 11'i. Haftasonu da Inter'le oynayacaklar.

Sampdoria'yı geçersek (Dk. 87) Palermo ile oynayacağız yarı finalde.

• Reznov ne adamsın be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Reznov ne adamsın be

Adam daha yeni dönmüştü tatilden.
  • van bommel çok mantıksız bir transfer 33 yaşındaki adam ne yapacaksın ki git milan genç takımdan cıkar genç futbolcu oynat oynat dursun tecrübe kazansın ha van bommel iyi değil mi tabi iyi ama şimdiki milana uymaz.

ha bu arada coppa italia yine bizim fazla uğraşmayın cicişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

van bommel çok mantıksız bir transfer 33 yaşındaki adam ne yapacaksın ki git milan genç takımdan cıkar genç futbolcu oynat oynat dursun tecrübe kazansın ha van bommel iyi değil mi tabi iyi ama şimdiki milana uymaz.

ha bu arada coppa italia yine bizim fazla uğraşmayın cicişler

6 aylığına geldi adam, orta saha sakatlardan geçilmiyorken, orada Silva oynatılıyorken mantıklı bir transfer. Ben de sevmem Bommel'i, saatli bomba gibi her an takımı eksik bırakma ihtimali olan biri ama şu an, takım şampiyonluğa giderken genç futbolcu alıp da tecrübe kazandırılacak dönem değil.
  • valla siz memnun iseniz laf yok ama 33 yaşındaki adamın ne kadar katkı yapacağı malum amann neyse

evet coppa italia en cok kazanan biziz bu senede bizim
  • Millet kusura bakmayın bir yanlış anlaşılmadan dolayı çizildim. Doğuş saolsun

Neyse öncelikle maçın sadece ilk 20 dk seyrettim fazla yorum yapamayacağım maç hakkında ama Oddo çok iyiydi gördüğüm kadarıyla.

Linkler kırık çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 26 Ocak 2011; 22:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Millet kusura bakmayın bir yanlış anlaşılmadan dolayı çizildim. Doğuş saolsun

Neyse öncelikle maçın sadece ilk 20 dk seyrettim fazla yorum yapamayacağım maç hakkında ama Oddo çok iyiydi gördüğüm kadarıyla.

Maçın özeti

http://www.youtube.com/watch?v=cGysyJ8jjog

Doğuş mevzusu ne yahu?

Ben BJK maçını izledim, yabancı dillerde maç izlerken zevk alamıyorum. Kazanmak iyi olmuş

• quote:

quote:

Maçın özeti

Doğuş mevzusu ne yahu?

Ben BJK maçını izledim, yabancı dillerde maç izlerken zevk alamıyorum. Kazanmak iyi olmuş

Şu doğuşun küfürlü bi röportajı vardı. Onu gif yapmışlar. Hoşumuza gitti avatar yaptık. Yönetim olmaz dedi. jpeg versiyon denedik. 2 şehit verdik ben kurtuldum asil hala ölü

• quote:

quote:

quote:

Maçın özeti

Doğuş mevzusu ne yahu?

Şu doğuşun küfürlü bi röportajı vardı. Onu gif yapmışlar. Hoşumuza gitti avatar yaptık. Yönetim olmaz dedi. jpeg versiyon denedik. 2 şehit verdik ben kurtuldum asil hala ölü

• quote:

quote:

quote:

Maçın özeti

Doğuş mevzusu ne yahu?

Nerede gereksiz iş var o Asil yapıyor zaten.

• Uzun zamandır dolaşan bir söylenti gerçekleşti, resmi olarak Bruno Montelongo, sene sonuna kadar Bologna'da kiralık.

Biz de bu adamı River Plate'den kiralamıştık, kiraladığımız adamı Bologna'ya kiraladık. Biraz karışık oldu ama olsun.

Alberto Paloschi'nin yarısı Parma'da, yarısı Milan'daydı co-ownhership anlaşması dahilinde, artık diğer yarısı Genoa'da. Yeni yapılacak olan Criscito teklifinde Paloschi'nin haklarının da bir yerinin olacağı söyleniyor, ona işaret olabilir.
  • Maçın tekrarını izliyorum da, hani Sampdoria ne kadar geçen seneki yırtıcı-ofansif görüntüsünden uzak olsa da Oddo-Yepes-Sokratis-Antonini 4lüsü, Abate ve Bonera'nın oynadığı herhangi bir 4lüden kat be kat daha iyi. Bu kesin artık. Allegri bu noktadan sonra Abate ile Bonera'da ısrar ederse beynini Bonera'nın kenefinde akıtmış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Uzun zamandır dolaşan bir söylenti gerçekleşti, resmi olarak Bruno Montelongo, sene sonuna kadar Bologna'da kiralık.

Biz de bu adamı River Plate'den kiralamıştık, kiraladığımız adamı Bologna'ya kiraladık. Biraz karışık oldu ama olsun.

Alberto Paloschi'nin yarısı Parma'da, yarısı Milan'daydı co-ownhership anlaşması dahilinde, artık diğer yarısı Genoa'da. Yeni yapılacak olan Criscito teklifinde Paloschi'nin haklarının da bir yerinin olacağı söyleniyor, ona işaret olabilir.

Dostum burda neyi açıklamaya çalıştığını anlamadım

• Bilmiyorum bilgin var mı o konuda ama genç oyuncular için co-ownhership sistemi vardır İtalya'da. Atıyorum X takımı ve Y takımı var. X takımı ligin büyük takımı, Y normal takımı olsun. Oyuncunun haklarını, yani bonservisini yarı yarıya bölüşüyorlar. %50'si büyük takım olan X'te, geri kalanı Y'de oluyor. Sene sonu veya gelecek sezon da oturup bonservisinin geri kalanı için birbirlerine teklif yaparlar ve kim daha çok parayı verirse bonservisinin kalanını da alıyor ve oyuncunun tamamına sahip olmuş oluyor. Tabii bu sistemde büyük takımlar çok daha avantajlı oluyorlar doğal olarak. Paloschi'de de durum bu. Yarısı Parma'daydı, artık Genoa'da. Milan'ın ne zaman kıymetinin farkına varacağını merak ettiğimiz bir futbolcu.

- Galliani sol bek transferi konusunda bir açıklama yaptı. Aradıkları, alacakları oyuncunun İtalyan olmayacağını, İtalya'da hiç oynamadığını ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceğini söyledi. En güçlü aday Espanyol'un 21 yaşındaki sol beki Dídac Vilà. Galliani'nin bugün geç saatlerde bu konuda görüşmek için Espanyol ile bir araya geleceği söyleniyor. Dídac Vilà kim tanımıyorum, o yüzden bir fikrim yok hakkında, çok fazla da tanıyan yok zaten. RB admini bile tanımıyor oyuncuyu.

- Inter 10 milyon euro + Jonathan Biabany karşılığında Sampdoria'dan Giampaolo Pazzini'yi almaya çok yakın. Pazzini cidden çok iyi bir transfer olacaktır, Pazzini dediğimiz adam İtalya'nın en iyi forvetleri arasında şu anda bence.

- Milan ve Inter, San Siro'yu upgrade edip 2014-2015 ŞL Finali'ne aday olmayı planlıyor.

• Bala bak ya bize Roma onları yenersek Inter size gelenlere bak bi de.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.