Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

Bala bak ya bize Roma onları yenersek Inter size gelenlere bak bi de.

merak etme gencay tur bizim interi de yeneceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bilmiyorum bilgin var mı o konuda ama genç oyuncular için co-ownhership sistemi vardır İtalya'da. Atıyorum X takımı ve Y takımı var. X takımı ligin büyük takımı, Y normal takımı olsun. Oyuncunun haklarını, yani bonservisini yarı yarıya bölüşüyorlar. %50'si büyük takım olan X'te, geri kalanı Y'de oluyor. Sene sonu veya gelecek sezon da oturup bonservisinin geri kalanı için birbirlerine teklif yaparlar ve kim daha çok parayı verirse bonservisinin kalanını da alıyor ve oyuncunun tamamına sahip olmuş oluyor. Tabii bu sistemde büyük takımlar çok daha avantajlı oluyorlar doğal olarak. Paloschi'de de durum bu. Yarısı Parma'daydı, artık Genoa'da. Milan'ın ne zaman kıymetinin farkına varacağını merak ettiğimiz bir futbolcu.

- Galliani sol bek transferi konusunda bir açıklama yaptı. Aradıkları, alacakları oyuncunun İtalyan olmayacağını, İtalya'da hiç oynamadığını ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceğini söyledi. En güçlü aday Espanyol'un 21 yaşındaki sol beki Dídac Vilà. Galliani'nin bugün geç saatlerde bu konuda görüşmek için Espanyol ile bir araya geleceği söyleniyor. Dídac Vilà kim tanımıyorum, o yüzden bir fikrim yok hakkında, çok fazla da tanıyan yok zaten. RB admini bile tanımıyor oyuncuyu.

- Inter 10 milyon euro + Jonathan Biabany karşılığında Sampdoria'dan Giampaolo Pazzini'yi almaya çok yakın. Pazzini cidden çok iyi bir transfer olacaktır, Pazzini dediğimiz adam İtalya'nın en iyi forvetleri arasında şu anda bence.

- Milan ve Inter, San Siro'yu upgrade edip 2014-2015 ŞL Finali'ne aday olmayı planlıyor.

Bunlar iyi haber

• quote:

Palermo da boş değil ama, bir Inter değil tabii.

Fark yapmaz finalde gelsinler kupayı alırız ellerinden.

Bir de kaybediyormuşuz, ne fena olur la.

• quote:

quote:

Palermo da boş değil ama, bir Inter değil tabii.

Fark yapmaz finalde gelsinler kupayı alırız ellerinden.

Bir de kaybediyormuşuz, ne fena olur la.

Inter benitez'in yarattığı depremlerden kurtulabilir mi orası kesin değil.

Roma'ya yorum yok oyuncularının kalitesinden belli her şey

YENİ TRANSFERLERİMİZİN AÇIKLAMALARI

MILANELLO - The first words spoken in the press conference to officially present both Marc Van Bommel and Urby Emanuelson came from Adriano Galliani: "They are two Dutch internationals, two great signings, two players that certainly improve the squad of Milan. Two athletes different from each other, with two different pasts. One is a youngster of 24 who has played more than 150 games for Ajax and the other is a player who in 2010 played in the Champions League final and also the World Cup final. Moreover, Van bommel, who is exceptionally consistent and has plenty of experience, played every single minute for Holland in the World Cup, extra time included. So far Milan have sold three players, ronaldinho, Onyewu and Montelongo and so three have arrived, cassano, Emanuelson and Van Bommel. This has made the squad more competetive but not larger. Yestreday our two new signings helped Milan to brilliantly overcome Sampdoria in the Italian Cup. We are also looking for a left back because we have Zambrotta out with an injury and so if we can find someone between now and Monday night then we will bring them in otherwise we'll stay as we are. If we find a left back then Emanuelson will avoid playing in that position. Finding the players isn't a problem it is agreeing on the money with the club that is the problem and so sometimes objectives change. At the moment we have an objective in mind and we are trying to conclude a deal with someone who doesn't play in the Italian League. In any case the January transfer window with Cassano, Van Bommel and Emanuelson has been very successful and if we can find a left back then great otherwise we will continue as we have been so far in what has been such a successful season so far, with the team first in the league, in the semi finals of the Italian Cup and also through to the knock out stages of the Champions League. My vote towrads the coach nad the team at this moment in time is ten, we are on course to hit all our goals, then we'll see where we are in May when the trophies are handed out. Criscito? I can rule him out completely. we did think about working with Italian clubs but it was ruled out. If we do bring in a left back he will not be from the Italian league. Our main goal is the Italian league, the scudetto, we are leading after 21 games and we hope to continue in this way. We'll see what happens from now to the end, we have lots of injuries but also lots of positive things like the young players from the youth team who are improving and the new arrivals. I hope that Milan can hold on until the end."

Emanuelson's first words were: "The first game yesterday was definitely hard work, I have spoken lots with the coach over these two days, and we spoke about the technical issues that I then faced yesterday evening. My new team mates have helped me a lot, they welcomed me and also congratulated me after the game in Genoa. I was also happy with the way i played."

Then it was the turn of Van Bommel: "I didn't get the chance to train before yesterday's game because the day before the match I was still in Munich to discuss the contract. I really have to compliment Mr Galliani, the coach and all my team mates because it wasn't easy for me to fit in straight away and their warm welcome made it a lot easier for me. It really felt like a family. My situation at Bayern had changed a little recently but I just want to look ahead. when Mino Raiola said that Milan wanted me I talked about it first of all with my family but I was certain that I wanted to come to a great club with lots of tradition for Dutch players. I am very happy to be here."

Emanuelson then added: "My favourite position is the one I played in last night, as a left sided midfielder but I can also play as a left back. The decision is up to the coach, if he decides that way then it is fine with me."

İngilizcesi olan çevirebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 27 Ocak 2011; 21:34:43 >

• Çeviririz çevirmesine de traştır be onun çoğu kısmı, likit halde cümle cümle okudum ben, pek kayda değer şey yok.

FM'de Bonera, Antonini, Abate falan bütün gereksizlerden kurtulmuştum önceki sezon, inşallah gerçekte de gittiğini göreceğiz bunların, özellikle Abate ve Bonera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 27 Ocak 2011; 21:37:30 >
  • quote:

Çeviririz çevirmesine de traştır be onun çoğu kısmı, likit halde cümle cümle okudum ben, pek kayda değer şey yok.

FM'de Bonera, Antonini, Abate falan bütün gereksizlerden kurtulmuştum önceki sezon, inşallah gerçekte de gittiğini göreceğiz bunların, özellikle Abate ve Bonera.

Şu Abate'ye kötü demeyin be hocam ben onda var bişeyler ,

Müthiş

• İtalya Seria A takımlarından Inter, Tottenham Hotspur'a Gareth Bale için 40 milyon sterlin teklif etti.

İngiliz basınında yer alan habere göre, İtalyan ekibin 21 yaşındaki Galli solbek Bale'i sezon sonunda renklerine bağlamak için Londra temsilcisine 40 milyon sterlin önerdi.
    Video sporxtv.com

Hızlı ve öfkeli: Gareth Bale izle

2014 yılına kadar Tottenham Hotspur ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde Gareth Bale en pahalı Britanyalı futbolcu olarak tarihe geçecek. Transfer rekoru, 2002 yılında Leeds United'tan 29 milyon sterline Manchester United'a giden Rio Ferdinand'a ait.

Bale, İspanyol ekibi Real Madrid'in de transfer listesinde bulunuyor. Başkent temsilcisi daha önce Zinedine Zidane'ı 45, Kaka'yı 56, Cristiano Ronaldo'yu da 80 milyon sterline renklerine bağlamıştı.

Bu sezon Tottenham Hotspur formasıyla ligde 7 gol atan Bale, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile oynanan maçlardaki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Galli oyuncu, Inter'e deplasmanda 4-3 yenildikleri maçta 3 gol atmış, Londra'da 3-1 kazandıkları karşılaşmada ise 2 golün pasını vermişti.

2007'de Southampton'dan Tottenham'a transfer olan Bale, Galler Milli Takımı'nda 27 maçta 3 gol attı.

• The Guardian yazmış bunu, ne kadar güvenilir bilinmez. 40 m pound inanılmaz bir rakam, doğru olacağını, Inter'in o parayı sırf Bale'e gömeceğini sanmam.
  • SON DAKİKA

A.C. Milan comunica di aver acquisito, a titolo definitivo, dal RCD Espanyol il calciatore Dídac Vilà. Dopo il superamento delle visite mediche il difensore firmerà un contratto fino al 30 giugno 2015.

Dídac Vilà joined ACMilan from RCD Espanyol. He will sign a contract until June 30, 2015 after medical examinations.

Dídac Vilà MILAN'DA

Bu video'da ALLEGRI'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 28 Ocak 2011; 18:50:12 >

• - Ganso hakkında G. Miranda oyuncunun Haziran ayında Milan'a katılacağını onaylamış. G. Miranda kim derseniz de Ganso'nun transfer haklarının %45'ine sahip olan kişiymiş. Ganso'nun kalan transfer haklarının %45'ine Santos, %10'una da kendisi sahipmiş. Ganso için Santos 20-25 m euro arası bir rakam isteyebilirmiş.

- Dídac Vilà artık Milan'ın oyuncusu. 3 milyon euro'ya mal oldu, menajeri aynı zamanda Ibra, Robinho, Emanuelson ve van Bommel'in menajeri olan Mino Raiola olduğu için de transfer hemen sonuçlandı bir bakıma.

- Söylentilere göre Andrea Pirlo Milan'ın yeni kontrat teklifini reddedebilirmiş. Chelsea de yazın Pirlo için şansını deneyebilirmiş. Sadece söylentiden ibaret ama 2 yıl önce de almaya çalışmışlardı Pirlo'yu, teklifleri de yeterince iyi değildi ve olmamıştı. Onu isteyen yine büyük ihtimalle Ancelotti'dir ama Ancelotti Chelsea'deki geleceğini garantiye alsın önce, söylentiler doğru da olmayabilir tabii.

- Milan'ın önümüzdeki yaz için Sampdoria'dan Andrea Poli için girişimlere başlayacağı söyleniyor.

- Liverpool da Luis Suarez ile imzalamış, 27 milyon euro'ya.

• Pirlo'nun gideceğini sanmam gitmek isterse de büyük bir kayıp olur ama ben Merkel'in Pirlo gibi olacağını düşünüyorum
  • Merkel'den Pirlo olmaz usta. Kolay değil Pirlo olmak. Merkel'de tamam kumaş var gibi de en fazla iyi bir oyuncu olur, sadece iyi. 11 oyuncusu olamaz bence. Verdi'den daha umutluyum ben mesela.

Yarın Abate yok, sakatlanmış.
  • quote:

Merkel'den Pirlo olmaz usta. Kolay değil Pirlo olmak. Merkel'de tamam kumaş var gibi de en fazla iyi bir oyuncu olur, sadece iyi. 11 oyuncusu olamaz bence. Verdi'den daha umutluyum ben mesela.

Yarın Abate yok, sakatlanmış.

Yahu ne istiyosunuz şu abate'den

Merkel müthiş bi oyuncu bence yaşına göre iyi işler yapıyo. Verdi'yi Emirates Cup'ta izlemiştim. Kilitli bi kutu Verdi

Edit: Milan transferi kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 28 Ocak 2011; 20:41:53 >

• quote:

- Söylentilere göre Andrea Pirlo Milan'ın yeni kontrat teklifini reddedebilirmiş. Chelsea de yazın Pirlo için şansını deneyebilirmiş. Sadece söylentiden ibaret ama 2 yıl önce de almaya çalışmışlardı Pirlo'yu, teklifleri de yeterince iyi değildi ve olmamıştı. Onu isteyen yine büyük ihtimalle Ancelotti'dir ama Ancelotti Chelsea'deki geleceğini garantiye alsın önce, söylentiler doğru da olmayabilir tabii.

- Liverpool da Luis Suarez ile imzalamış, 27 milyon euro'ya.

Pirlo Milan'la özdeşleşti valla benim için. Giderse 31ine geldiği için kariyeri bitmeden önce Avrupa arenasında tekrar gerçekçi bir başarı sağlama isteğinden olacak galiba. Ancelotti istiyor da geçen sezonki performansından çok uzak bir takım görüntüsündeler ve Ballack'ı arıyorlar. Ballack her açığını kapatıyordu Chelsea'nin. Pirlo'dan o görevi yüklenmesini bekleyecekse Pirlo'ya yazık olur.

Liverpool'un gol yolları için gerçekçi bir çözüm bulması güzel oldu bence. Ama Luis Suarez neden Avrupa'dan elenmiş ve gelecek sezon Avrupa'da boy göstermesi zor görünen, çalkantılardan yayık ayrana dönen Liverpool'a gitti; onu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Bu video'da ALLEGRI'ye

Bunu maç esnasında yapabiliyor mu? Isınırken, kale arkasından gol atsa sayılacak mı?

Ronaldinho'nun Milan'ın amaçlarına uygun bir adam olmadığı gerçeğini görmeyip, Allegri'ye laf çarpmayı her deneyene her seferinde bunu söyleyeceğim. Israrla. Evet.
  • Ronaldinho'yu ben baya severim PSG'den beri. Ama buna rağmen hakkında neler düşündüğümü bilen bilir. Ronaldinho Barcelona'daki son senesinde bitti. Orada ben de oynarım, helva gibi lig, göbek de yapmış zaten, efendim antremanda şunu yapıyordu diye takımda tutulamazdı bu adam, disiplinden ödün verilemezdi. Maç sırasında onu yapsa Tsubasa gibi ayrı çizgi filmi çıkar zaten.

Pirlo'yu her ne kadar çok beğensem de Pirlo 2-3 yıl öncesi gibi değil, hem de İngiltere Pirlo'ya göre fazla tempolu bir lig. Gerçi şu an her şey söylentiden ibaret, ben Ancelotti'nin Chelsea'deki akıbeti ne olacak bakalım.

Suarez'e ben de şaşırdım, adam gitti Tottenham'ı reddetti Liverpool'u seçti. Yani Liverpool'un toparlanması için daha çok oyuncu alıp yatırım yapması lazım. Hemen düzelmez ki L'pool. Suarez'in beklentileri nedir, ne bekliyor merak ettim ama ben Suarez olsam önüme o teklif gelse Tottenham'ı seçerdim.

• quote:

Ronaldinho'yu ben baya severim PSG'den beri. Ama buna rağmen hakkında neler düşündüğümü bilen bilir. Ronaldinho Barcelona'daki son senesinde bitti. Orada ben de oynarım, helva gibi lig, göbek de yapmış zaten, efendim antremanda şunu yapıyordu diye takımda tutulamazdı bu adam, disiplinden ödün verilemezdi. Maç sırasında onu yapsa Tsubasa gibi ayrı çizgi filmi çıkar zaten.

Pirlo'yu her ne kadar çok beğensem de Pirlo 2-3 yıl öncesi gibi değil, hem de İngiltere Pirlo'ya göre fazla tempolu bir lig. Gerçi şu an her şey söylentiden ibaret, ben Ancelotti'nin Chelsea'deki akıbeti ne olacak bakalım.

Suarez'e ben de şaşırdım, adam gitti Tottenham'ı reddetti Liverpool'u seçti. Yani Liverpool'un toparlanması için daha çok oyuncu alıp yatırım yapması lazım. Hemen düzelmez ki L'pool. Suarez'in beklentileri nedir, ne bekliyor merak ettim ama ben Suarez olsam önüme o teklif gelse Tottenham'ı seçerdim.

Pirlo da biraz Kaka'ya benzedi. Sakatlıklardan yakasını bir kurtarsa tamamen...

Ayrıca Suarez'inki salaklık noktasında bence(doğrudan haşin girmeyeyim demiştim az önce). Yani Spurs'ün elindeki jenerasyon oldukça iyi. Ligde Liverpool'dan daha iyi durumdalar, Chelsea'yi kovalıyorlar. E adamlar ŞL'de grup lideri olarak elemelere gelmiş... Önü açık bir takım...

• Ronaldinho, Ronaldinho bence şu an da da Milan'da aranan adamdır. Bu kadar sakat futbolcu varken

Suarez transferi Torres'i tutmak içindi. Torres takviye olmassa gitmeyi düşündüğünü söylemiş çünkü.
  • "İtalya Serie A takımlarından AC Milan transfere doymuyor. Daha önce Sampdoria'dan Antonio Cassano, Ajax'tan Urby Emanuelson ve Bayern Münih'ten Mark van Bommel'i kadrosuna katan AC Milan şimdi de Espanyol'un beki Didac Vila'nın transferini bitirdi.

Didac Vila'nın transferi için İspanya'da bulunan Adriano Galliani, "Savunma hattımızı güçlendirmek için bir süredir çalışmalarımız vardı. Elimizdeki raporlar ve istekler doğrultusunda Didac Vila için Espanyol ile görüşmelere başladık. Görüşmelerimiz gayet olumlu ve bana kalırsa sorunsuz bir transfer gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi'nde daha güçlü bir Milan için bek transferi kaçınılmazdı" dedi.

Marca Gazetesi, AC Milan'ın 21 yaşındaki Didac Vila için Espanyol'a 4 milyon avro ödeyeceğini yazdı.

Victor Ruiz'i de Napoli'ye satan Espanyol Kulübü iki futbolcunun satışından elde ettiği 10 milyon avroluk gelir ile içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bir nebze de olsa kurtulmayı başaracak."

Eğer çizilirsem
    Maximum_Carnage bu konu sana emanet

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

"İtalya Serie A takımlarından AC Milan transfere doymuyor. Daha önce Sampdoria'dan Antonio Cassano, Ajax'tan Urby Emanuelson ve Bayern Münih'ten Mark van Bommel'i kadrosuna katan AC Milan şimdi de Espanyol'un beki Didac Vila'nın transferini bitirdi.

Didac Vila'nın transferi için İspanya'da bulunan Adriano Galliani, "Savunma hattımızı güçlendirmek için bir süredir çalışmalarımız vardı. Elimizdeki raporlar ve istekler doğrultusunda Didac Vila için Espanyol ile görüşmelere başladık. Görüşmelerimiz gayet olumlu ve bana kalırsa sorunsuz bir transfer gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi'nde daha güçlü bir Milan için bek transferi kaçınılmazdı" dedi.

Marca Gazetesi, AC Milan'ın 21 yaşındaki Didac Vila için Espanyol'a 4 milyon avro ödeyeceğini yazdı.

Victor Ruiz'i de Napoli'ye satan Espanyol Kulübü iki futbolcunun satışından elde ettiği 10 milyon avroluk gelir ile içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bir nebze de olsa kurtulmayı başaracak."

Eğer çizilirsem
    Maximum_Carnage bu konu sana emanet

Ben ne güne duruyorum !

Şaka şaka Maximum çok daha iyi ilgileniyor forumla valla Milan konusunda benden.
    Ama sen çizdirme kendini yine de

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.