Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Şampiyonlar ligini Barça alamaz bu sene.

Biz alırız ama onlar yine de alamazlar.
    Öyle...

İşte taraftar işte şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Şampiyonlar ligini Barça alamaz bu sene.

Biz alırız ama onlar yine de alamazlar.
    Öyle...

Sen de az Barcelona düşmanı değilsin ha.

Ben de sevmem o kadar ama gerçekler de var yani ortada. Bu adamlar şu anki formlarıyla ŞL'nin en büyük adayılar.

• DInter-Palermo maçı çok zevkli maç oldu be. Inter ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçı 3-2 ile çevirmesini bildi. Pazzini ne kadar iyi bir forvet olduğunu gösterircesine ilk maçında 2 gol attı, bir de penaltı yaptırdı, daha doğrusu Munoz boşu boşuna penaltı yaptı. Eto'o attı diğer golü penaltıdan. Pastore salak gibi takımı 2-1 öndeyken penaltı kaçırdı. Palermo mal gibi 2-0 öne geçtiği maçı verdi ya ne diyeyim. Defanstan falan anladıkları yok pek. Rossi Miccoli'yi de çok erken aldı oyundan, düşünüyorum da Miccoli kalsa penaltıyı o atardı be. Gerçi Pastore'den de kaçırmasını beklemezdim ama atacağı köşeye çok baktı.
    Hep söylediğim bir şey vardır, Inter'in kıçından bal akar. Son anlarda Balzaretti gelişine oturtuyor, top Maicon'un ayağına çarpıyor, sonra Cesar'a ve gol girmiyor.

Şurda Inter yerine Milan'ı koysak maçı çevirebilir miydi, şüpheli. Uzun yıllardır baskı kurabilen bir takım değiliz çünkü.

Napoli de Sampdoria'yı dörtledi, üç gol Cavani'den. Napoli de ensemizde. Hafta içi doğru düzgün kadro çıkmıyorken Lazio maçı var bir de.

Neyse iddaa'da İY 2 demiştim Palermo maçına o tuttu en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 30 Ocak 2011; 18:12:10 >

• Inter'den bu saatten sonra hayır gelmez. Ben fark atıcağımızı düşünüyorum bir daha ki maçta.

Maç çevirmekten bahsetmişsin Carnage

Udinese maçını tekrar izle.
  • O anlamda demek istemedim, Udinese maçında 3-1'den 3-3 yapmış olmamız, Milan geriye düştüğü zaman taraftarın rahatça "kesin çeviririz!" diyebileceği anlamına gelmez.

Yavaş diyorum, Milan'ın en son üst düzey bir takıma fark attığını 2007'de gördük, farklı yenebilsek ilk Inter maçında yenerdik, pozisyonları kullanamadık.
  • O günden daha iyi durumdayız ama oyuncuların formu yükseldi.

Kadro kaliteli artık. Yeni solbek baya iş yapıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 30 Ocak 2011; 22:28:03 >
  • Üst konu talebinde bulundum

Juventus Şov

Juve zirveden uzaklaşıyor: 1-2
    Kupada Roma'ya elenerek tüm gözlerini lige çeviren Juventus, Udinese'ye kendi evinde kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha aldı.

Serie A'nın 22. hafta karşılaşmasında son haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Juventus, geçtiğimiz hafta Inter'i 3-1 yenerek formda olduğunu kanıtlayan Udinese'yi konuk etti.

Juve sonradan açıldı

Maça iyi başlayan taraf konuk ekip oldu. 11. dakikada Isla'nın güzel ortasına kafayı vuran Alexis Sanchez, topu az farkla dışarı yolladı. Baskılarını sürdüren Udinese, 13. dakikada yine tehlikeli geldi. Bu sefer Pinzi'nin ortasına zor bir açıdan kafayı vuran Armero, topu farklı şekilde auta attı. İlerleyen dakikalarda oyunu dengeleyen Juve, 20. dakikada ilk ciddi atağını geliştirdi. Hızlı çıkan ev sahibi ekipte Bonucci, ceza sahası çizgisi üzerinden kötü bir vuruş yaparak önemli bir fırsattan yararlanamadı. Yüklenmeye devam eden Juventus, kaptan Del Piero, Grosso ve Martinez ile girdiği pozisyonlardan gol sesi çıkaramayarak devreyi 0-0'lık eşitlikle tamamladı.

Udinese geriden geldi

İkinci devreye iki taraf da ofansif bir görüntü çizerek başladı. 47. dakikada Martinez'in pasında ceza sahasına sokulan Del Piero, sol çaprazdan yaptığı vuruşta kaleyi bulamadı. 49. dakikada Isla'nın taşıdığı atakta Udinese, Pinzi'nin vuruşu kaleciye takıldı. 54. dakikada Di Natale ile Juventus kalesinde üst üste pozisyonlar yakalayan konuk ekip, Buffon'u geçmeyi başaramadı. Tempoyu giderek yükselten Juventus, 60. dakikada Marchisio ile 1-0 öne geçti. Penaltı noktası üzerinden sert bir şut çıkaran İtalyan golcü, ağları havalandırmakta zorlanmadı: 1-0

Gole cevabı fazla gecikmeyen Udinese, 67. dakikada tekrar skora denge getirdi. Zapata'nın ayağından gelen golle skoru 1-1'e getiren konuk ekip, ilerleyen dakikalarda galibiyet için geldi. 85. dakikada Isla'nın ortasında Alexis Sanchez ile Udinese öne geçti. Müsabakanın son dakikalarında Bonucci ve Alexis Sanchez kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, konuk ekip sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetle Udinese puanını 36'ya yükseltirken, Juventus ise 35 puanda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 31 Ocak 2011; 0:05:24 >

• Milan'ın Nicola Legrottaglie'ye teklif götürdüğü, 1 m euro'dan az bir rakama anlaşıldığı söyleniyor. Umarım doğru değildir ya. Manyak mıyız neyiz yahu Legrottaglie nedir, ne gereği var böyle bir adama?!

• Anlam veremiyorum bu yönetime

Adam mı yok. Altyapıdan çıkar daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

oyun çıktı,nick değişmiş hemen

Edit: nick değişikliği yapıcaktım aklıma bu nick geldi viktor reznov doğrusu ama ben reznov viktor yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 31 Ocak 2011; 0:32:20 >
  • Legrottaglie: "Tomorrow I'm going to Milan to sign the contract."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Legrottaglie: "Tomorrow I'm going to Milan to sign the contract."

Yuh artık

Yaş 34

• Sokratis'e ne oldu sakat felan mı niye alakasız transfer yapıyorlar
  • Sokratis duruyo hocam. Ayrıca çok da iyi futbol oynuyo
  • Juve niye bıraktı bunu

Onu geçtim bizde işi ne

Onuda geçtim para verdilermi la buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Juve niye bıraktı bunu

Onu geçtim bizde işi ne

1 m euro'dan aza mal olmuş diyollar.
  • Olsun bari Yaş: 34
  • quote:

quote:

Juve niye bıraktı bunu

Onu geçtim bizde işi ne

Sene başındada bi kaleciye dünya para vermişlerdi. Millet genç alarak kadro derinliği kurar, Milan yaşlı topluyor

• Merkel'le, Strasser iki maç oynadı koydu tabi Galliani'ye
  • quote:

quote:

quote:

Juve niye bıraktı bunu

Onu geçtim bizde işi ne

Sene başındada bi kaleciye dünya para vermişlerdi. Millet genç alarak kadro derinliği kurar, Milan yaşlı topluyor

Karıştırdın sanırım.

Sene başında Amelia geldi, o da kiralıktı.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.