Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milan-Lazio maçı başladı ama konu ölü. İlginç.

11ler;
    MILAN: Abbiati; Oddo Bonera Yepes Antonini; Flamini Thiago Silva Emanuelson; Robinho; Pato Ibrahimovic.
    LAZIO: Muslera; Lichsteiner Biava Dias Radu; Brocchi Ledesma Gonzales; Hernanes; Kozak Sculli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Milan-Lazio maçı başladı ama konu ölü. İlginç.

11ler;
    MILAN: Abbiati; Oddo Bonera Yepes Antonini; Flamini Thiago Silva Emanuelson; Robinho; Pato Ibrahimovic.
    LAZIO: Muslera; Lichsteiner Biava Dias Radu; Brocchi Ledesma Gonzales; Hernanes; Kozak Sculli

teşekkürler hemen izlemeye başlıyorum
  • BUDUR BEEEEE!!!

Süreleri açıklanmadı ama Bonera ve Legrottaglie SAKAAATTT!!! YAŞASIN!
  • Legro hayırlı olsun mu diyim geçmiş olsun mu diyim
  • Milanlılar Legroya nasıl bir beddua ettiyse adam ilk maçında off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

BUDUR BEEEEE!!!

Süreleri açıklanmadı ama Bonera ve Legrottaglie SAKAAATTT!!! YAŞASIN!

Legrottaglie daha gelir gelmez sakatlandı ona üzüldüm doğrusu ama Bonera
  • Legrottaglie 1 hafta yok, Genoa maçını kaçıracak.

Luca Modric ilk Milan maçını kaçırabilirmiş ama Gareth Bale oynayacak.

Allegri ŞL kadrosuna Didac Vila yerine Inzaghi'yi ekledi, Inzaghi Mart'ta dönecek ve eğer her şey tahmin edildiği gibi giderse Tottenham'dan sonra çeyrek finale çıkılırsa oynayabilecek.

quote:

GOOD NEWS: BONERA: didn't broke his cheekbone

Bu mu lan iyi haber.

van Bommel'in yanı sıra Gattuso ve Seedorf da Genoa maçına dönecekmiş.

Ganso işinden çok bahsediliyor, büyük ihtimalle yazın Milan'da. Milan'ın 25 m euro hazırlayacağı söyleniyordu en son. Robinho da geçenlerde Ganso için Milanlı tarzı bir yorum yapmıştı.

Robinho çok top eziyor be. Dün de bakıyorum da. Robinho'yu sevmiyorum tamam, ama bakıyorum sahada ne faydası var, yok. Ibrahimovic ile uyumlu da değil. Ama Allegri ne görüyorsa Pato falan çıkıyor, gol lazım halbuki, Robinho hep oyunda. Ya şu adama sene başı verilen 18 m euro'ya acıyorum cidden. Yıllar sonra tek bir adama o kadar para harca, gelen Robinho olsun. Şurda Pazzini gitti be abi aslan gibi, onu falan alabilseydik keşke sene başı. Cassano'nun da hala form tutabildiği söylenemez.

Dün takım cidden gayet iyi oynadı, önceki Ibra sayesinde kazandığımız bazı maçlara göre çok daha iyi futbol vardı. Pozisyonlara girdik, gol çıkmadı, Ibrahimovic'in pozisyonu da çok büyük şanssızlıktı. Bir de ne kadar top varsa Flamini'ye geldi.

Bu akşam Napoli Chievo'yu yenerse, ki yenecektir, fark 2 puan. 3-4 hafta sonra Napoli maçı olması lazım, o çok fena maç olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Legrottaglie 1 hafta yok, Genoa maçını kaçıracak.

Luca Modric ilk Milan maçını kaçırabilirmiş ama Gareth Bale oynayacak.

Allegri ŞL kadrosuna Didac Vila yerine Inzaghi'yi ekledi, Inzaghi Mart'ta dönecek ve eğer her şey tahmin edildiği gibi giderse Tottenham'dan sonra çeyrek finale çıkılırsa oynayabilecek.

quote:

GOOD NEWS: BONERA: didn't broke his cheekbone

Bu mu lan iyi haber.

van Bommel'in yanı sıra Gattuso ve Seedorf da Genoa maçına dönecekmiş.

Ganso işinden çok bahsediliyor, büyük ihtimalle yazın Milan'da. Milan'ın 25 m euro hazırlayacağı söyleniyordu en son. Robinho da geçenlerde Ganso için Milanlı tarzı bir yorum yapmıştı.

Robinho çok top eziyor be. Dün de bakıyorum da. Robinho'yu sevmiyorum tamam, ama bakıyorum sahada ne faydası var, yok. Ibrahimovic ile uyumlu da değil. Ama Allegri ne görüyorsa Pato falan çıkıyor, gol lazım halbuki, Robinho hep oyunda. Ya şu adama sene başı verilen 18 m euro'ya acıyorum cidden. Yıllar sonra tek bir adama o kadar para harca, gelen Robinho olsun. Şurda Pazzini gitti be abi aslan gibi, onu falan alabilseydik keşke sene başı. Cassano'nun da hala form tutabildiği söylenemez.

Dün takım cidden gayet iyi oynadı, önceki Ibra sayesinde kazandığımız bazı maçlara göre çok daha iyi futbol vardı. Pozisyonlara girdik, gol çıkmadı, Ibrahimovic'in pozisyonu da çok büyük şanssızlıktı. Bir de ne kadar top varsa Flamini'ye geldi.

Bu akşam Napoli Chievo'yu yenerse, ki yenecektir, fark 2 puan. 3-4 hafta sonra Napoli maçı olması lazım, o çok fena maç olacak.

Ganso'yu çok istiyorum.
    Ondan bi KAKA yaratabilirz düşüncesindeyim açıkçası.

Pazzini'yi alabilsek cidden iyi olurdu. Robinho yerine çok daha sağlam olurdu.
    Aslında Robi'yi severim. Hızlı çabuk bi oyuncu ama Ibracadabra ile pek anlaşamıyorlar cidden.
    Neyse Cassano biraz form tutsun da ondan sonra Allegri sanırım Pato İbra Cassano 3lüsü ile başlar maçlara. Yani öyle umuyorum en azından.
    Emmanuelson da iyi oldu be sanki. Ben sevdim valla adamı.Faydası olucak bize bana kalırsa.
    Pippo'yu kadroya almak ta ne kadar mantıklı bilemedim valla.
    Tamam hala atıyor gollerini belki ama ne bileyim yaşı baya kemale erdi artık. Umarım doğru karar olur.

Son olarak Ibra'nın pozisyon'unda TV'yi parçalamak üzereydim.
    Msn'den verdiğim tepkiyi Odinn biliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 2 Şubat 2011; 20:28:45 >

• TEŞEKKÜRLER NAPOLİ !
  • ibrayı robinhoyu alıyorsun sonra ortasahaya defansa aldığın adamlara bak.İyi transferler değil bence
  • Emmanuelson'u beğendim ben. Tamam net pozisyon kaçırdı ama gayet iyi kanat atakları yapyor / başlatıyor.

Yeni olmasına rağmende pek sorun yaşamıyor gibime geldi uyum açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 3 Şubat 2011; 0:47:00 >
  • İnternetim de yaşanan sorunlar nedeniyle bu hafta da forumda olamayacağım galiba

Bu arada Napoli şov

Milan o kadroyla şükretsin Lazio ile berabere kaldığına Ibrahimovic'in son dakika da kaçırdığı pozisyon olmasaydı yenerdik.

Inzaghi'yi almaları mantıklı. Forvet yok çünkü. Olası bir finalde Ibrahimovic'in ne yapıcağı belli olmaz adam yarı finalden önce kart cezalısı felan olur.

Edit: Özet

Edit: Legrotallie'nin sakatlık anı

Başlık güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 3 Şubat 2011; 14:29:19 >

• İbracadabranın o direklerden dönen pozisyonu gol olmalıydı.
    Senaryo oydu ama kader bozuldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

İbracadabranın o direklerden dönen pozisyonu gol olmalıydı.
    Senaryo oydu ama kader bozuldu .

Zlatan demek daha hoş bence o adama. Daha sert, daha ofansif duruyor. Z harfinin etkisi olsa gerek.

Bir de vaktinde TV8 spikerinin dediği gibisi var;
    ZIBARTAN IBRAHIMOVIC

• Yepes gözüme girmeye başlıyo yavaş yavaş

Adam olucak o da.
  • Yepes gelirken 34 yaşında bunu mu aldınız denmişti ama o yaşına rağmen Serie A'nın en iyi savunmacıları arasındaydı bu adam. Defans için yaş çok da önemli değil sonuçta.
  • Zlatan demek bence de daha hoş ama adamın adı da tam karizma be, Zlatan Ibrahimovic!

Ibracadabra da fena lakap değil ama Ibra ilk Milan'a geldiği zaman yeni bir lakap aranıyordu. Gelen önerilerden biri de şuydu, vİBRAtör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Zlatan demek bence de daha hoş ama adamın adı da tam karizma be, Zlatan Ibrahimovic!

Ibracadabra da fena lakap değil ama Ibra ilk Milan'a geldiği zaman yeni bir lakap aranıyordu. Gelen önerilerden biri de şuydu, vIBRAtör.

İyiymiş bu

Ibracadabra güzel bi lakap çünkü herif öyle bişey ki gittiği takım başarısız olmuyo

• Ibracadabra lafına hayranım ben valla.
    Çok güzel bi lakap.Sadece rakibimizin taraftarının bulmuş olması lakabı biraz can sıkıcı o kadar.
  • bkz: (yaratıcı inter taraftarı)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.