Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

2 ay yok yahu ne 8'i?

He’ll be absent for six, seven or even eight months, as stated in the club’s official press release.
  • Weeks olması lazım onun. Neredeyse her yer 2 ay diyor dünden beri, dün paylaşmıştım zaten.

football-italia.net
    Page not found | Football Italia
    http://football-italia.net/feb03t.html
  • quote:

Weeks olması lazım onun. Neredeyse her yer 2 ay diyor dünden beri, dün paylaşmıştım zaten.

football-italia.net
    Page not found | Football Italia
    http://football-italia.net/feb03t.html

Resmi sitedeki bilgi

• Resmi sitenin İngilizce sürümünde bilgi yanlışı olabilir. Siteyi İtalyanca açarsan da o haberden 6,7 veya 8 hafta uzak kalacağı anlamı çıkıyor. Resmi siteyi geçtim, yabancı kaynaklarda baktığım çoğu yer 8 haftadan bahsediyor.
  • Düzeltiyorum o zaman
  • Haberin İtalyanca'sını okudum , Carnage haklı. 7,8 hafta deniliyor resmi sitede.
  • Bugün bir rüya gördüm. Milan - Inter ligde karşılaşıyor. Son dakikalarda durum 4 - 4. bizim T.D. Leonardo oyuncu değişikliği yaparak Materazziyi oyuna alıyor.

Son dakikada Inter köşe vuruşu kazanıyor. Ve Materazzi kafayla gol atıyor. Maçı 5 - 4 Inter kazanıyor.

Milano şehrindeki Tüm Inter taraftarları Giuseppe Meazza stadına koşuyor, (aralarında ben de varım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Bugün bir rüya gördüm. Milan - Inter ligde karşılaşıyor. Son dakikalarda durum 4 - 4. bizim T.D. Leonardo oyuncu değişikliği yaparak Materazziyi oyuna alıyor.

Son dakikada Inter köşe vuruşu kazanıyor. Ve Materazzi kafayla gol atıyor. Maçı 5 - 4 Inter kazanıyor.

Milano şehrindeki Tüm Inter taraftarları Giuseppe Meazza stadına koşuyor, (aralarında ben de varım)

Hmm. Serin bir rüya olmuş

• quote:

Bugün bir rüya gördüm. Milan - Inter ligde karşılaşıyor. Son dakikalarda durum 4 - 4. bizim T.D. Leonardo oyuncu değişikliği yaparak Materazziyi oyuna alıyor.

Adı üstünde rüya. Ne güzel söylemişsin işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Adı üstünde rüya. Ne güzel söylemişsin işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Hmm. Serin bir rüya olmuş

Harbiden serin olmuş

Zlatan'ı alan Şampiyon olur.Çözüm çok basit

• Bu Ibra insansa ben insan değilim arkadaş.Pasa bak yahu.
  • Saçma sapan bir gol yedi Milan.
  • Milan ve Lazio lanet olsun size.
  • Şampiyon geliyor yolu açın demiştik haftalar öncesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Şampiyon geliyor yolu açın demiştik haftalar öncesinde

Napoli'den bahsediyorsun di' mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Şampiyon geliyor yolu açın demiştik haftalar öncesinde

Napoli'den bahsediyorsun di' mi?

Akşam TV8'i aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

-Mario Yepes taraftarın yeni gözdesi olmuş. İlginç. Çok tepki çekmişti çünkü.

Bugün bir pozisyonda Servet'i izliyorum sandım forma numaralarıda aynı (Topa vuramadığı pozisyon)
  • Maçı kaçırdım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.