Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Şampiyon geliyor yolu açın demiştik haftalar öncesinde

Napoli'den bahsediyorsun di' mi?

Akşam TV8'i aç

bence izleme roma haşat edicek

beyler bu dzeko size gelicekti gelse muhteşem bir forvet hattı olurdu İbra - Dzeko - Robinho extra pato var

• Milan kendi kendine aradaki puan farkını eritti ama sanmam bi başkasının şampiyon olabileceğini.

Bu arada Hyperion hocama selamlar

• Özet

Bonera oynamasın artık yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 6 Şubat 2011; 20:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Milan kendi kendine aradaki puan farkını eritti ama sanmam bi başkasının şampiyon olabileceğini.

Napoli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Milan kendi kendine aradaki puan farkını eritti ama sanmam bi başkasının şampiyon olabileceğini.

Napoli

AS Roma

• Inter - Roma başlıyor.
  • Sneijder ne yaptın sen
  • İzleyinde futbolcu görün
  • quote:

İzleyinde futbolcu görün

Simplicio ne yaptı læ

Julio Cesar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 6 Şubat 2011; 21:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

bu sene affetmicek milan , şampiyonluk bizim

• Önümüzdeki 7 maç, koyuyla yazdıklarım oldukça kritik ve belirleyici maçlar olacak bir bakıma:

Parma
    Chievo (d)
    Napoli
    Juventus (d)

Bari
    Palermo (d)
    Inter

Ben, şimdiden takım şampiyon diyemem. Cidden kritik maçlar var ve kıçımızda olan bir Napoli. Sezon başı daha ortada transfer yokken bu sene şampiyonuz diyebiliyordum ama bu tamamen olaya kırmızı-siyah bakmaktan, aşırı fanatik olmamdandı, ben bu ise Inter şampiyon tarzı şeyler de diyemem zaten. Bu maçlar ise önümüzdeki haftalarda zirveyi belirleyecek maçlar olacak. Napoli maçına 5 puan gibi bir farkla girebilsek harika olurdu aslında. Genoa deplasmanından puan kaybı bekliyordum zaten, ancak takım çok Ibrahimovic'e endeksli oynuyor be. Bugün 3 kişi bastı adama kilitlendik. İkinci yarı Pato da kayboldu, Robinho her zamanki gibi kayıp, Cassano'nun hala dermanı yok, formsuz. Hücum hattı çok zengin diyoruz da isim kalabalığı var, ismi kadar oynayabilen tek isim ise Ibrahimovic. Cassano'nun da artık toparlanması lazım tamam 10 hafta oynamadın da 1 aydır antreman yapıyorsun be babacım, ilk maçına göre çok fark var da diyemem hani. Orta sahada van Bommel-Gattuso-Flamini'den kurulu olup çok fazla bir şey üretemeyince puan kaybı kaçınılmaz oldu. Pirlo'nun dönmesi gerek. Bir de şu takımda giden dönmüyor, ona sinir oluyorum, Galatasaray sağlık ekibini mi kullanıyordur Milan da nedir. Şaka bir yana ağır sakatlanıyor gidenler.

• İnter gibi eşşek takım olamaz dünyada. Roma 10 kişi kalmış, maç 4-1 olmuş git 2 gol ye maç 4-3 olsun son 10 dakika strese gir

Leonardo Benitezin tüm etkilerini kaldırmış gibi, kolay gol yiyorlar hala o kadar. Allah Liverpool'ada bir Leonardo nasip eylesin.
  • Inter alem takımdır, neşe kaynağı. Eskiden ne güldürürdü hele.

Tottenham karşısında da aynı golden 3 tane yiyip 4-0'dan 4-3 olmuştu maç.
  • 5-3 yaptılar rahatladılar. Çok zevkli maç oldu ama.

Zanetti, Cambiasso ve Eto'o mükemmel oynadılar. Sneijderin golüde harikaydı.
  • yani tamam maç üst olur belliydi de, Inter-Roma maçından 7+ çıkmasını beklemezdi herhalde kimse.
  • Oha 5 de olmuş.
    Puan durumuna bakabileceğim bir yer var mı, Fanatik kafayı yemiş Napoli'yi falan atmış 18 takım yapmış ligi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oha 5 de olmuş.
    Puan durumuna bakabileceğim bir yer var mı, Fanatik kafayı yemiş Napoli'yi falan atmış 18 takım yapmış ligi.

www.football-italia.net
    Page not found | Football Italia
    http://www.football-italia.net/atable.html

• Bakmaz olsaydım :(
    Sağol hocam, Napoli geliyor gümbür gümbür. İtalyada her takım birbirinden beter yine Inter olursa şaşırmam valla.
  • Şampiyon kesin Milan'da. Beni düşündüren CL. Gattuso'nun dönmesi iyi oldu ayrıca.
  • Bu arada demin Inter'in forumdaki fan sayfasın baktım da ilk mesaj yani konunun açılış mesajı hoşuma gitti.
    Bi de bizimkine alıcı gözüyle bi bakyım dedim ne göreyim ?! Milan arması yok la bi tane bile ilk mesajda.

Reznov hadi iş başı dostum güzel bi Milan arması koyalım lütfen ana mesaja
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.