Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
254.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam ya gif ten aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Yok hocam ya gif ten aldık

Google önbellekten çıktı çat diye, o kadar kötüde değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Yok hocam ya gif ten aldık

Google önbellekten çıktı çat diye, o kadar kötüde değilmiş.

İyi geceler hocam

• Reznov gitmiş gene. Lem 3 puan aldıydı, ne diye çizittirdiler gene Lem reznov akıllanmadın hala. BJK maçı öncesi bendemi kurtulsam uyarı puanlarından?

Milan - Parma maçı var akşama herkes uyuyor.
  • Şimdi kalktım . Lakers maçı vardı sabah 6da yatınca yeni uyandık tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 12 Şubat 2011; 15:39:07 >
  • Pirlo dizinden tekrar sakatlandı demiştim, ne kadar uzak kalacağı ile ilgili açıklama geldi, 6 hafta yok.

Tam dönecek derken adam ne kadar önemli maç varsa kaçıracak abi bu nedir ya. Bir hamama falan götürün takımı sakatlanan sakatlanana maşallah.

quote:

Not only does this rule Pirlo out of both Champions League legs against Tottenham, it also means he’ll miss Serie A clashes with Napoli, Juventus, Palermo and possibly the derby against Inter on April 3.

Ben de yaktım 3 ışığı, bir ara tamamlayayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Şubat 2011; 17:30:24 >

• Bonera oynamıyor yahu OYANMIYOR !!!

Bu arada 2 ayda 3 ay sonra uyarı puanları düşüyor. Yani benim de 3 puanım var ama 1 ay daha dayanırsam ters bişey yapmadan silincek o puanlar.
  • Seedorf !
  • Veeee Cassano !!!

Ekleme: Maçı izleyen kimse yok mu kardeşim nerdesiniz ya !?

Reznov beni görüosan al bi fake gel şuraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 12 Şubat 2011; 19:20:10 >
  • Benim Milan maçı kaçırdığım pek görülmemiştir ama maç sırasında yazmam ben pek foruma, maçtan sonra falan.

Şimdi erken goller oldu maçın suyu çıktı diye geldim yazayım dedim.

Cassano'nun golü güzeldi. Erken 2-0 olunca rölantiye girdi takım, Salı da Tottenham maçı olunca doğal.

Milan-Tottenham demişken Tottenham cephesinde VDV, Bale ve Modric kesin yoklar bu arada.
  • 1dk ile kaçırdım ne güzel ms1 yazacaktım mis gibi 1.20 oran gitti
  • İddiada Hamburg maçı tuttu, Milanda vermezse maçı artık Palermo maçı var tek zor maçım. Palermo - Fiorentina alt dedik, o yatarsa İnterin kesin kazanması gerek.
  • quote:

İddiada Hamburg maçı tuttu, Milanda vermezse maçı artık Palermo maçı var tek zor maçım. Palermo - Fiorentina alt dedik, o yatarsa İnterin kesin kazanması gerek.

Palermo'ya ben MS1 dedim ama o maçın olduğu kupon Blackpool üst, Arsenal üst gibi iki maç yüzünden yattı bile, ikisi de iki golde kaldı hele Blackpool'un maçı nasıl alt biter yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

İddiada Hamburg maçı tuttu, Milanda vermezse maçı artık Palermo maçı var tek zor maçım. Palermo - Fiorentina alt dedik, o yatarsa İnterin kesin kazanması gerek.

Palermo'ya ben MS1 dedim ama o maçın olduğu kupon Blackpool üst, Arsenal üst gibi iki maç yüzünden yattı bile, ikisi de iki golde kaldı hele Blackpool'un maçı nasıl alt biter yahu.

Arsenale güven olmaz. 4-0'dan maç veren takıma oynanmaz.

Diplerdeki takımlarda artık son puan alma şansları olduğu için artık daha dikkatliler. Koparlarsa, toplanamazlar.

• 4-0 bu arada maç. Robinho buldu kek takımı attı 2 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

4-0 bu arada maç. Robinho buldu kek takımı attı 2 tane.

Cassano Robinhodan çok iş yaptı o gollerde
  • Cassano yavaş yavaş kendine geliyor mu desem yada kek'i buldu afiyetli götürdü mü desek ne desek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Cassano yavaş yavaş kendine geliyor mu

Bunun cevabını öğrenmek için Tottenham eşleşmesini veya ligdeki Napoli, Juventus, Palermo, Inter periyodunda ne yapacağını görmek gerek sanırım.
  • Yavaş yavaş form tutması, muhteşem başlayıp hemen dağılmasından iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.