Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
254.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allegri Pato'yu yine yedeğe çekip Ibra-Robinho arkalarında Seedorf'u düşünüyormuş. Cassano oynayamıyor zaten ŞL'de daha önce Sampdoria ile oynadığı için.

Abate ve Boateng de antremanlara başlamışlar. Abate or Oddo demiş Allegri sağ taraf için, al birini vur ötekine. Lennon var sola kimi koyacak merak ediyorum. Antonini'yi denemeli bence. Bonera'dan sol bek yapmaya çalışmasın da yine, Bonera Lennon'ın rüzgarından grip olur mazallah.
  • Lennon Bonera karşılaşması olursa zaten bilmiyorum Allegri hakkında hiç iyi şeyler düşünmem artık.
    Yeter ya Bonera'dan Sol bek zaten olmuyor Lennon dalga geçer valla onla orda..

Antonini bence de ideal seçim olur.

Sağ bek için bence Odoo olsa daha mantıklı sanki.
    Abate ile kontra atak yerse mazallah Tottenham gibi bi takıma karşı ayvayı sapıyla yedirebilirler beklenmedik bi anda.
  • Bale ve Modric yoksa İşi çok ama çok zor Tottenham'ın.

Zlatan gibi bir adamın varsa santrafor olarakda rakibin işi çok zor.Kaldıki çok eksikli Tottenham dayanamaz Milan'a.2 inci maçta sakatlar iyileşirse belki kafa tutabilirler.Tur her halükarda Milan'ın bence.

Ama bu 2 mükemmel takımın yarı finalde filan denk gelmesini isterdim.Tam kadro Milan ile Tottenham'ın.Çok zevkli bir maç izlerdik.Erken bir eşleşme oldu.
  • Sol beke Antonini sağ beke de hızından dolayı Abate. Oddo yetişemez çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedorf10

Sol beke Antonini sağ beke de hızından dolayı Abate. Oddo yetişemez çünkü

Abate'nin hızına da bir ben tanık olamadım sanırım, var da hız boş adam, ne zaman ne yapacağını bilmiyor, ve daha bir sürü şey, çapsız kısaca. Oddo'nun savunma yönü daha kuvvetli en azından. Abate hızını anca çalım yedikçe çabuk geri dönüp toparlanmakta kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Sol beke Antonini sağ beke de hızından dolayı Abate. Oddo yetişemez çünkü

Abate'nin hızına da bir ben tanık olamadım sanırım, var da hız boş adam, ne zaman ne yapacağını bilmiyor, ve daha bir sürü şey, çapsız kısaca. Oddo'nun savunma yönü daha kuvvetli en azından. Abate hızını anca çalım yedikçe çabuk geri dönüp toparlanmakta kullanır.

O da yeterli bence. Abate'nin içeri girip pas verme gibi bir özelliğide var ama. Bonera'dan iyidir. Tahminim de Bonera'nın oynayacağı yönünde

Edit: Milan'ın soyunma odası baya iyiymiş yahu

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeTwo -- 14 Şubat 2011; 23:12:42 >

• Beklenen maç günü geldi. Eğer link bulabilirsem pm ile atarım sizlere
  • quote:

Beklenen maç günü geldi. Eğer link bulabilirsem pm ile atarım sizlere

Bana da pm izleyelim bu maçı
  • Mechaniker çizilmiş
  • Ben bulacağım için sorun yok.
  • İddia'da handikaplı Milan dedim ama hayırlısı
  • Bana link atmayan ölsün. Bu kadar diyorum.

Ayrıca soyunma odası harbi iyiymiş.
    Ben oraya girsem direk hiç bişi yapmadan orgazm olurum lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 15 Şubat 2011; 19:10:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Bana link atmayan ölsün. Bu kadar diyorum.

Ayrıca soyunma odası harbi iyiymiş.
    Ben oraya girsem direk hiç bişi yapmadan orgazm olurum lan.

Pm
  • Totnımı yenacaz mı
  • Çilekli LİNK istiyorum.Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

Çilekli LİNK istiyorum.Lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

Çilekli LİNK istiyorum.Lütfen.

Seni gidi seni

• MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Yepes, Antonini, Gattuso, Thiago Silva, Flamini, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.

TOTTENHAM: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Sandro, Pienaar, Van Der Vaart, Crouch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Yepes, Antonini, Gattuso, Thiago Silva, Flamini, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.

TOTTENHAM: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Sandro, Pienaar, Van Der Vaart, Crouch.

Allah'ım şükürler olsun sana. Bonera yok

• Pato İbra Robinho

Seedorf

Gattuso Flamini(silva)

Antoinini Nesta Yepes(silva) Abate

Abbiati

bu kadro daha iyi olurmuş bale yokluğu hissedilir . lennon ortaları crauch ile buluşursa gol olur.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.