quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage İçimde bir korku var nedense. Nedense'si yok valla. Adamlar gole geliyor. Baskıyı da kuruyorlar biraz zorlayınca. Onu söylemeye dilim varmıyor be, nedense dedim geçtim.
quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage İçimde bir korku var nedense. Nedense'si yok valla. Adamlar gole geliyor. Baskıyı da kuruyorlar biraz zorlayınca. Onu söylemeye dilim varmıyor be, nedense dedim geçtim. Amelia girmesin
Abbiati gitti, değiştirin işareti yapıldı. Türkçe olarak internetten izleyen varsa PM atabilirmi bu arada?
quote:Orijinalden alıntı: HyperioИ Bi değişiklik hakkımızı gitti daha 15 dakkafa yaw. Takma kafana pato dışında adam akıllı yedek yok zaten Bugün ben robinho dan gol bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: _LegendmJ_ quote:Orijinalden alıntı: HyperioИ Bi değişiklik hakkımızı gitti daha 15 dakkafa yaw. Takma kafana pato dışında adam akıllı yedek yok zaten Bugün ben robinho dan gol bekliyorum Seedorf falan yorulunca nolcak peki ? Biraz sıkıntılı bi durum yinede be..
Seedorf yorulmaz yığılır kalır vallahi saha ortasına 45 dk lık kondisyonu var pato felan girer birşeyler olur
quote:Orijinalden alıntı: Eren milanda bir espri yok totnım bunları eler valla Milan konusuna gelip Totnım bunları elen demek ? İnterlilerle falan konuşup bunlar elenir olum demiosun abicim. Sizi eler de bari be
quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived Adam doğru söylemiş ama Tottenham eler sizi. 2. maçta Bale de dönerse hiç şansınız yok. İkinci maç 8 Mart'ta, Bale büyük ihtimalle iyileşecek o zamana.