Şimdi Ara

A.C XPREDATOR FAN TAVSİYESİ !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar mevcut modifye yapmış olduğum kasa raıdmax blackstorm kasa modluydu 250 tl ye sattım üstüne para koyup aerocool xpredator aldım fansız ve psu olmadan aldım fakat şimdi modifiyeye başlamadan önce işlemcinin stok fanından kurtulup yeni bir fan almam lazım ve kasa içine 8 adet fan almam lazım. Şöyle diyeyim 2 adet uv katot ışığı takıcam ve fanların hepsini uv duyarlı boya ile boyayacağım fanlar ledsiz ve siyah olsun istiyorum ve yüksek hızda dönmesini istiyorum lütfen önerileriniz nelerdir söylermisiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iyide hocam bu marka türkiyede varmıdır ilkkez duydum vallahi :)
  • Yani aslında fireball'da var çalıştığım yerde fakat burdakiler kama flex ve s flex var sadece. Eğer ses sorun değilse kasayı bırakın havalansın bu gentle typhoonlardan sonra

Problemsiz bir sitedir daha önce alışverişim oldu hepsiburadadan daha önce geliyor siparişiniz ingiltereden
  • KASAYI DÜN ALDIM BENDE FAN HASTALIĞI VAR SES HİÇ SORUN DEĞİL KASANUN KAPAĞINI AMFIBIDEN PLEXİ YAPTIRICAM ŞU ŞEKİLDE FAN YERLERİ YAPTIRICAM 12 CM LİK FANLAR AMA FANLARIN KUVVETLİ HAVA ÜFLEMESİ LAĞZIM DİMİ BU ÖZELLİKTE BİLDİĞİN ÜRÜNVARSA ONU ALICAM
  • O RESİMDEKİ BEYAZ YERLER 12 CM FAN YERLERİ YAPILSA NASIL OLUR SENCE ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Eğer yüksek hız istiyorsanız

Gentle Typhoon adından da bellidir

http://www.quietpc.com/products/casefans/gt-120-5400
    http://www.quietpc.com/products/casefans/gt-120-4250
    http://www.quietpc.com/products/casefans/gt-120-3000

Muhtereem insanları 250 CFM Delta fan varken yanlış yönlendirme

http://www.frozencpu.com/products/8147/fan-500/Delta_Mega_Fast_120mm_x_38mm_Fan_-_252_CFM_-_Bare_Lead_PFB1212UHE-F00.html

Şakası bir yana Türkiyede Ses Performans açısından tam olarak tatmin edecek fan pek yok Noctua lar var 50 tlye yakın onlardan.Ben Shark serisini tavsiye ediyorum hem fiyatı uygun hemde güzel fanlar ama 14 cm fan delikleride ona göre yaptırmanız lazım.Yanlız dedigim gibi pek sessiz sayılmazlar ya kontrolcü ye baglamanız lazım yada 5v 7v vermeniz lazım.

http://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=shark

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

O kadar fan deliği açılabileceğini sanmıyorum kasaya. Orijinalinde zaten 4 tane var daha fazlasının eklenmesi mantıklı gelmiyor ama size kalmış bir şey tabi eğer sığdırabiliyorsanız yaptırın derim.

@£mre

Abi frozencpu fena kargo geçiriyor o yüzden tavsiye etmiyorum oralardan. Çok lazım olursa Xoxide ya da advantionline kullanıyorum Yoksa 7160 RPM rüyalarıma girdiydi bir ara ama iki fana 15 dolar kargo isteyince yamuluyor cüzdan
  • valla çok sağolasın bu shark serisi güzel gibi duruyor sanki pervane kanatları diğerfanlara göre daha fazla peki yukardaki kasaya dediğim gibi fan takılma işlemi yapılabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

valla çok sağolasın bu shark serisi güzel gibi duruyor sanki pervane kanatları diğerfanlara göre daha fazla peki yukardaki kasaya dediğim gibi fan takılma işlemi yapılabilirmi ?

Şimdi gördügüm kadarıyla petekli gibi yan kapak vidalama işlemi yapılabilir oraya ama petekler engeller biraz hava akışını.Ayrıca yana fazlasıyla yeterli olur 2 tane fan fazlası luzumsuz olur hattta sirkülasyonu bile bozabilir çünkü mantıken hava çıkışının hava girişinden daha fazla olması gerekir.Ama dedigim gibi peteklere vidalıyabilirsin begenmezse plexi yaptırırsın yada kapagı kestirirsin.

@2kol3bacak

Tehlikeli iş parmaga filan kaparsa kim vurduya gider adam

• YAN TARAF PLEXİ OLACAK AMFIBIYE GÖNDERİCEM YAPTIRICAM ALTTAKİ O İKİ FANI İPTALMİ EDEYİM YANİ ANLADIM
  • Yan tarafa 2 fan yeterlidir demek istedigim yani yoksa onun haricinde bu kadar fan ekstra gürültü ve güç tüketiminden başka bir şey getirmez .Tavsiyem orjinaldaki gibi 4 adet fan yeri yapın yeterlidir.Vida deligi olarakda hem 12 hem 14 olursa daha fonksiyonel olur.
  • VALLA HOCA BENİM MEVCUT KASAMDA İŞLEMCİ SICAKLIĞI BOŞTA 39 DERECELERDE METİN2 GTA IV VE BF3 GİBİ OYUNLARA GİRDİĞİM ZAMAN 60 LARI GÖRÜYOR ONU DÜŞÜRMEK AMACIM
  • Üçüncü parti işlemci soğutucusu kullanıyor musunuz?

Sisteminiz nedir?
  • İşlemci yükte 60 derece gayet normal millet su sogutma setleriyle o degerleri alıyor .Boşta ise fazla biraz sıcaklıgı ama işlemci sıcaklıgına etki edebilecek onlarca neden var.Yan tarafa çok kuvvetli fanlar takarsanız havanın orada sıkışıp sıcaklıgı iyice arttırma ihtimalide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 16 Mayıs 2012; 16:31:17 >
  • HAYIR STOK LA BİRLİKTE GELEN FANI KULLANIYORUM İŞLEMCİ FANINI YENİLEMEDİM SU SOĞUTMA ÖNERİYOLAR AMA RİSKLİ OLDUĞU İÇİN NORMAL FANLI SOĞUTUCULARDAN ALICAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

İşlemci yükte 60 derece gayet normal millet su sogutma setleriyle o degerleri alıyor .Boşta ise fazla biraz sıcaklıgı ama işlemci sıcaklıgına etki edebilecek onlarca neden var.Yan tarafa çok kuvvetli fanlar takarsanız havanın orada sıkışıp sıcaklıgı iyice arttırma ihtimalide var.

İŞLEMCİYİ NEKADAR ÇOK SOĞUTSAK SİSTEM OKADAR HIZLI ÇALIŞMAZMI ? YANLIŞMI BİLİYORUM BİR KONUDA SU SOĞUTMALI VARDI ADAM SU KABINA BUZ DOLDURUYOR İŞLEMCİ ISISI 7 DERECE OLMUŞTU BUNUN ZARARI YOKMU NASIL YAPIYORLAR BUNU BÖYLE ANLAMIŞ DEĞİLİM HALA KARARSIZIM VALLAHİ
  • Hayır daha hızlı çalışmaz sadece az ısınacagından diger bileşenlerde az ısınır daha stabil olur sistem.Ayrıca su ve hava sogutmada oda sıcagklıgı aşşagısına düşemezseniz .Sonuçta sürekli elinizde buz kalıbıyla gezecek haliniz yok.
  • HOCAM BURDAN İŞLEMCİ ISISI HANGİSİ

• Cpu yazan işlemci sıcaklıgı fakat hayli yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.