Şimdi Ara

A connection error has onccurred. (80435061)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Resistance Retribution en sonunda çıktı. Oyunu yükledim ve online oynamak istedim. Fakat PSN üyeliği istedi. Netten saatlerce araştırdım ve 3 farklı üyelik açıp denedim. Yinede bağlanamadım. "A connection error has onccurred. (80435061)" hatasını veriyor mail adresi ve şifre girdikten sonra. Nasıl çözüleceğini bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. İlk defa başıma geldi google da araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım...

• Biraz daha açabilirmisiniz?
    PSP nin wireless ağa sorunsuz bağlı olduğundan emin olun,
    PSP nin internet erişimine açık olduğuna emin olun,
    PSP den psn networke giriş yaparken mi bu hatayı veriyor, yoksa sadece Resistance ın online moduna girerken, üyelik girişi istediği yere e-mail,şifre girince mi veriyor?
  • PSP'm ile internet sitelerine girebiliyorum, başka oyunları oynayabiliyorum. Sadece Resistance'ın online moduna girerken, üyelik girişi istediği yerde yazıyorum e-mail ve şifremi bu hata ile karşılaşıyorum. BACK dediğimde ise "Failed to connect to the Resisdance: Retribution lobby server. Please check your network connection and try again later." diyor.
  • Ana menüdeki PSN sekmesindeki, Login PSN gibi bişey olması lazım ona giriş yaptın mı? Benim ona giriş yaptığım üyeliğimin e-mail,şifresi oyunun online mod una giriş yerinde otomatik çıkıyor,ilk online moduna girdiğimde de otomatik çıkmıştı,
    Oyunun online moduna gireceğimiz psn üyeliğimizi, daha önce psp nin ana menüsündeki psn sekmesinde login olmakmı gerekiyor acaba, tek o ihtimal kaldı sanki...(Umarım anlatabilmişimdir :) )
  • İlgin için tekrar teşekkür ederim. Yine bir değişiklik olmadı. PSPnin RSS modundan playstationa giriyorum üyeliğim ile.Oyunda giremiyorum. Oyunda bir sorun var herhalde.
  • Oyunu başka yerdende bulup indirdim yine aynı sonuç oluştu.Niye oluyor çözmüş değilim...
  • PSN desteği olmayan cfw versiyonlarından kaynaklanıyor olabilir.(PM attım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler ilgin için. En kısa zamanda versiyon yükselttireceğim.
  • bende de aynı sorun var, v 4.01 m33-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 15 Mart 2009; 21:26:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksisweden

bende de aynı sorun var, v 4.01 m33-2

PM attım.

Arkadaşlar versiyon yükseltip denediğiniz zaman, sonucunu paylaşırsanız, çözülmediyse, çözmeye çalışmaya devam ederiz, eğer o şekilde sorun çözülüyor ise de, aynı sorunu yaşayacak arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz...

Online mod da Türk clanları görmek dileğiyle , iyi oyunlar ...
  • Arkadaşlar birkaç yerde daha okudum versiondan kaynaklanan bir sorun sanırım. En kısa zamanda verssion yükseltip deneyeceğim. Umarım o zaman sorun kalkar.
  • en son versiyona terfi edin.. bende de o hata çıktı hemde 5.00 m33 te.. bende m33-6 ya terfi ettim kalktı sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisho

en son versiyona terfi edin.. bende de o hata çıktı hemde 5.00 m33 te.. bende m33-6 ya terfi ettim kalktı sorun.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. en kısa zamanda versiyonu yükselttireceğim o zaman
  • Arkadaşlar bu gün version yüklettirmeye gittim. 5.00 M33-4 versionu yüklettirdim ve sorun ortadan kalktı. İlgilenenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.