Şimdi Ara

OpenWRT - 'unknown error (user_request)' ve '--- dBm' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam iyi sosyaller öncelikle Xiaomi AX3200 OpenWrt kullanıyorum fakat kurulum yaptıktan sonra şöyle 2 sorunla karşılaştım ilki PPPoE modda WAN sekmesinde hata olarak ya "unknown error (user_request)" diyor ya da bazen "error: Connection attempt failed" diyor fakat çok nadir internete girdiği oluyor. 2. sorun Wireless sekmesinde. Onda ise Wi-Fi 4 modunda herhangi bir sıkıntı yok ama Wi-Fi 6'da enable modda olmasına rağmen sinyal vermiyor "--- dbm" yazıyor ben, bir adet Wi-Fi 4, bir adet Wi-Fi 6 ağ açmak istiyorum 2.4ghz ve 5ghz karışık şekilde. Umarım derdimi anlatabilmişimdir, Türkiye'de OpenWrt kullanıcısı sayısı pek fazla değil umarım yaygınlaşır diyerek sözü size bırakıyorum teşekkürler.

• pppoe sorunu için local start-up bölümüne aşağıdaki satırları kaydedip yeniden başlatın bağlantı kurma probleminiz düzelecek mi haber edersiniz. düzelir ise sonrası için daha otonom bir betik paylaşabilirim.

sysctl -w net.ipv4.conf.default.rp_filter=2

sysctl -w net.ipv4.conf.all.rp_filter=2

• NuKe_MaNia N kullanıcısına yanıt

hocam kusura bakmayın ben sadece modem arayüzü luci kullanabiliyorum oradan tarif etmenizin bir yolu var mıdır?

Edit1: hocam bu şekilde olacaksa eğer işe yaramadı maalesef.

www.hizliresim.com
    fkw1jw4.jpg
    https://www.hizliresim.com/fkw1jw4

Edit2: Şu an biraz vakit geçince gelmeye başladı internet umarım hep böyle kalır teşekkür ederim ilginiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akumut -- 6 Nisan 2023; 0:58:35 >
  • NuKe_MaNia N kullanıcısına yanıt

Hocam tekrar gitti demek ki o an internet tesadüfen varmış.

• @akumut sizin problem daha genel anladığım kadarıyla başka modemle deneyin yada arıza kaydı bırakabilir siniz.

• hocam openwrt yüklemeden önce kullanabiliyordum interneti bridge modda ben sanırım kurulumda bir hata yapıyorum ama nerede onu çözemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.