Arkadaşlar selam iyi sosyaller öncelikle Xiaomi AX3200 OpenWrt kullanıyorum fakat kurulum yaptıktan sonra şöyle 2 sorunla karşılaştım ilki PPPoE modda WAN sekmesinde hata olarak ya "unknown error (user_request)" diyor ya da bazen "error: Connection attempt failed" diyor fakat çok nadir internete girdiği oluyor. 2. sorun Wireless sekmesinde. Onda ise Wi-Fi 4 modunda herhangi bir sıkıntı yok ama Wi-Fi 6'da enable modda olmasına rağmen sinyal vermiyor "--- dbm" yazıyor ben, bir adet Wi-Fi 4, bir adet Wi-Fi 6 ağ açmak istiyorum 2.4ghz ve 5ghz karışık şekilde. Umarım derdimi anlatabilmişimdir, Türkiye'de OpenWrt kullanıcısı sayısı pek fazla değil umarım yaygınlaşır diyerek sözü size bırakıyorum teşekkürler. |
OpenWRT - 'unknown error (user_request)' ve '--- dBm' hatası
-
-
pppoe sorunu için local start-up bölümüne aşağıdaki satırları kaydedip yeniden başlatın bağlantı kurma probleminiz düzelecek mi haber edersiniz. düzelir ise sonrası için daha otonom bir betik paylaşabilirim.
sysctl -w net.ipv4.conf.default.rp_filter=2
sysctl -w net.ipv4.conf.all.rp_filter=2
-
hocam kusura bakmayın ben sadece modem arayüzü luci kullanabiliyorum oradan tarif etmenizin bir yolu var mıdır?
Edit1: hocam bu şekilde olacaksa eğer işe yaramadı maalesef.
Edit2: Şu an biraz vakit geçince gelmeye başladı internet umarım hep böyle kalır teşekkür ederim ilginiz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akumut -- 6 Nisan 2023; 0:58:35 > -
Hocam tekrar gitti demek ki o an internet tesadüfen varmış.
-
@akumut sizin problem daha genel anladığım kadarıyla başka modemle deneyin yada arıza kaydı bırakabilir siniz.
-
hocam openwrt yüklemeden önce kullanabiliyordum interneti bridge modda ben sanırım kurulumda bir hata yapıyorum ama nerede onu çözemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X