Şimdi Ara

System_service_expection win32kbase.sys mavi ekran hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sizlerden bir sorunum hakkında yardım almak istiyorum.

Windows 10 64bit işletim sistemi kullanıyorum. Hangi oyuna girersem gireyim 5 dakika sonra periyodik olarak oyundan atıyor ve 2-3 denemeden sonra mavi ekran hatası alıyorum. System_service_expection win32kbase.sys ve page_fault_in_nonpaged_area şeklinde bi ondan bi ondan farklı farklı hatalar alıyorum. 2-3 gündür çok çabaladım araştırdım denemediğim yöntem kalmadı.

Yaptıklarım: Bilgisayarın içini temizledim macun sürdüm, temiz bir windows sürümü ile format attım, bütün driverlerimi güncelledim. Chkdsk /f /r ile diskimi kontrol ettim, memtest86 ile 17 saat boyunca ramleri test yaptım ancak henüz %50sine bile gelemeden elektik gittiği için kapandı ancak herhangi bi hata almadım. İşlemci sıcaklığını kontrol ettim.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp > gelişmiş ayarlar > sanal bellek > sistem yönetimli boyut kısmını işaretleyip bilgisayarıma res attım. 5 Dakikada atarken şuanda 30-40dkda bir oyundan atmaya başladı. Lütfen bilgili birisi bana yardımcı olsun eğer isterseniz minidump klasöründeki .dmp uzantılı hata dosyalarınıda gönderebilirim.

• Hd tune ile bir diskinizi yine kontrol edin.Hdtune health bölümüne bakın ve ardından error scan yapın(Quick olmasın.).Sitesinden indirmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 11 Haziran 2016; 17:53:49 >
  • Arkadaşlar teşekkür ederim sorunu uzun uğraşlar sonucu çözdüm. Belki başka arkadaşlarada yardımı dokunur diye anlatıyorum. Biosumu en güncel sürümden 1 önceki sürüme güncelledim ve daha sonra ram mhz mi 1866'dan 1333'e çektim ve sorun çözüldü. Anakartım ve ram'im 1866 mhz yi desteklemesine rağmen böyle bi probleme sebep oldu. Hem anakartımı hemde ramimi servise göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr1me -- 13 Haziran 2016; 5:22:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.