Şimdi Ara

windows\system32\winload.efi ACİL YARDIMINIZ GEREKİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper dizüstü bilgisayarıma 2-3 gün önce güvendiğim bir siteden oyun indirdim oyun yüklemedeyken yorumlara bakıyordum ve şuan yaşadığım sorunun aynısını yaşayan biri vardı fakat diğer tüm yorumlar olumluydu ben de yüklemeye devam ettim. Oyunun setup'ı tamamlandıktan sonra benden yeniden başlatmamı istedim ve herşey burda başladı zaten. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat geri açılmadı beni otomatik onarım sekmesine attı yeniden denedim yine aynı şey oldu hata olarak

windows\system32\winload.efi

Bu yazıyordu araştırdım biraz secure boot'u kapatmam gerektiği yazıyordu fakat ya bulamadım ya da işe yaramadı security boot yazan bir şeyi kapattım oysa

Komut satırına birkaç kod yazmam gerekiyormuş sanırım fakat şuan bilgisayarı açtım ve kurtarma ortamına girmek için F1'e bastığımda bilgisayar kendini kapatıp yeniden açtı ve yine kurtarma ekranına geldi ne yapsam kurtarma ortamına giremiyorum yardım eder misiniz?

Ayrıca indirdiğim dosya .iso dosyasıydı belki bi faydası olur söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisbakr11 -- 5 Mayıs 2020; 15:45:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Neredeyse bütün hata çözümlerinde komut satırına girin diyorlar ama ben komut satırına giremiyorum

• Yardımcı olabilecek yok mu?

• boot dosyası bozulmuş olabilir.
    biraz uğraştırır.
    windows format cd si ile onarım yapılması lazım.
    internette windows boot repair diye arat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.