Şimdi Ara

Modem adaptörü nerede satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Airties RT-205 modemimin zannediyorum adaptörü bozuldu. Modemin "Power" ışığı yanıp sönüyor.

Yeni adaptör alacağım. Fakat nereden alınır bilen var mı? İnternette satılıyor mu?

Modemin güç girişinde, 12V/1A yazıyor. Bu özellikleri sağlayan tüm adaptörler çalışır mı?

Teşekkürler yardımınız için...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Modem Adaptörü Nerede Satılır?

İnternet bağlantın için gerekli olan modem adaptörünü çeşitli yerlerden satın alabilirsin. Bu yerler arasında şunlar bulunur:

• Elektronik mağazaları (örn. MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar)
    • Bilgisayar mağazaları
    • İnternet üzerinden satış yapan platformlar (örn. Amazon, Hepsiburada, Trendyol)
    • Telekomünikasyon şirketlerinin bayileri (örn. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell)

Modemi satın aldığın yere bağlı olarak, Türk Telekom modem adaptörü gibi özel adaptörler de bulabilirsin. Ayrıca, modem güç adaptörü veya modem güç kablosu gibi ek bileşenleri de bu yerlerden temin edebilirsin.

İhtiyacın olan modem adaptörünü bulmak için, "modem adaptörü nerede satılır", "adaptör nerede satılır", "modem güç adaptörü nerede satılır" veya "modem adaptörü nereden alınır" gibi anahtar kelimeleri kullanarak çevrimiçi arama yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım bence pc tamircilerinde buna benzer adaptör bulunur ama netten 1/1 almak istiyorum dersen sanahttp://www.sanalpazar.com/Airties-Rt-205-12v-1a-Modem-Adaptoru__isp10138027 bu linkin yardım ediceginden eminim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.