Bildirim
Lan girişine wireless adaptörü olur mu?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slm. Access point alman lazım. Ap yi bilgisayar ile ayarlarsın client modunda. Daha sonra kabloyu tv ye takarsın olur. -
Teşekkür ederim. Bu access point. Hem verici, hem alıcı olarak 2 ünite mi? Anladığım kadarıyla vericiyi modem çıkışına, aliciyi da televizyona bağlayacağız. Doğru mu anlamisim? -
modeminizde wifi desteği yoksa modemin yanına verici gibi çalışacak bir ap yada router televizyonunuzada alıcı gibi çalışacak bir ap lazım. -
Up -
benim lg 42ld650 nin usb girişine bir airties 2310 wireless adaptör taktım ve kablosuz olarak bağladım.. sendeki tv bu olayı destekler mi bilmem ama arkadaşlarından falan emanet bir wireless adaptör temin edip denemeni öneririm.. tabii usb girişi varsa.. eğer oluyorsa kablonet modemine bir ap router takıp mevcut kablonetini kablosuz olarak yayınlayabilirsin.. tv deki wireless adaptör kablosuz olarak bağlanır..
Şöyle ki;
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrullah bozlak
Televizyonumda internet için LAN girişi var. Evde kablonet kullanıyorum. Televizyona kablo ile değil, wireless bağlantı yapmak zorundayım. LAN girişine wireless interneti nasıl bağlarım?
Not: Televizyon, Samsung B 7000 serisi
LAN girişine wireless anten takma gibi bir şansınız yok ancak kablo çekeceksiniz televizyona kadar yada bir access point alacaksınız ondan kablo çekeceksiniz. -
inşallah biriniz acil cevap verir bende everest marka wifirepaiter var yanında lan girişi var (zahmet olmazsa model bu (Everest EWR-518) bakarmisiniz anlamak icin benim modem alt katta ben ûst ksttsyım sinyal tekrarlayıcı modemi görüyor tablet ve telefonlarda everesti görüyor ve nete bağlanıyorum olay buraya kadar böyle ben şimdi bu ürünü lan girisi olan uydumun yanına koysam uydudan ip tv izlemek icin kablolu baglasam bunları acaba olurmu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim bu gece mac var ip tvden idman tv var seyretmek isterim tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 26 Şubat 2014; 16:09:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rammo
inşallah biriniz acil cevap verir bende everest marka wifirepaiter var yanında lan girişi var (zahmet olmazsa model bu (Everest EWR-518) bakarmisiniz anlamak icin benim modem alt katta ben ûst ksttsyım sinyal tekrarlayıcı modemi görüyor tablet ve telefonlarda everesti görüyor ve nete bağlanıyorum olay buraya kadar böyle ben şimdi bu ürünü lan girisi olan uydumun yanına koysam uydudan ip tv izlemek icin kablolu baglasam bunları acaba olurmu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim bu gece mac var ip tvden idman tv var seyretmek isterim tesekkurler
Modemde ip tv ayarlari tamamsa sorun olmaz sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 26 Şubat 2014; 16:30:04 >
tesekkur ederim anlatabildimmi bilmiyorum ama esas sormak istedigim bu ürünün yanındaki lan girisi sadece ap modunda kullsnmak icinmi yoksa kablisuz alıp dagıttığı sinyali aynı zamanda lan girisinden uyduya aktarabiliyormudur kafa bir milyon oldu valla sundan bir kaç gün oldu simdi acıkcası kaşındım resetledim şîmdi olmuyor ip almiyor uydu servise sordum olmaz öyle sey diyor oldu diyorum anlamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rammo
tesekkur ederim anlatabildimmi bilmiyorum ama esas sormak istedigim bu ürünün yanındaki lan girisi sadece ap modunda kullsnmak icinmi yoksa kablisuz alıp dagıttığı sinyali aynı zamanda lan girisinden uyduya aktarabiliyormudur kafa bir milyon oldu valla sundan bir kaç gün oldu simdi acıkcası kaşındım resetledim şîmdi olmuyor ip almiyor uydu servise sordum olmaz öyle sey diyor oldu diyorum anlamıyor.
Cihaz universal repeater duye geciyor
Zaten amac bu kablosuz alip hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsiniz sorun olmaz
Ayarlarda gozden kacmis birsey vardir
Kurulum ile ilgili yardımcı olucak bir cihaz.
TL-WR710N
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X