Şimdi Ara

<<modem pc arası 17 metre kablo mu yoksa kablosuz baglantyımı yapayım?<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam pc ıle modem arası yaklasık 17 metre.sımdı kablo ılemı baglanıyım yoksa gıdıp 45 lıraya pcı anten alıp mı ınternete baglanayım.

hangısınde daha hızlı ınternet e gırerım.
    bu ethernet kabloları mesafe arttıkca verı hızı dusermı?

bırde modemın antenını nasıl guclendırırım?

• Merhaba,
    Kullandığınız internet bağlantı hızı nedir bilmiyorum ama ADSL kullanıyorsanız kablolu veya kablosuz olarak bağlantıda internet hızınız arasında bir fark olmaz. Ama bahsettiğiniz 17 m'lik mesafede kablosuz bağlantıda bağlantı ve hız sorunu olup olmayacağı önemlidir. Yani yerinde denemek gerek.
    Kablo ile bağlantıda sorun olmaz. Ethernet kablosunun mesafesi ile veri hızı azalmaz. Ama teorik olarak kullanılabilecek ethernet kablo mesafesi 100 m'dir.
  • Arada duvar gibi engeller olduğu sürece kablosuz sinyal seviyesi düşecektir. Sorunsuz da kullanabilirsiniz kayıplı da kullanacağınız ortamın yapısını bilmeden burada tam net birşey söylememiz mümkün değil. Ancak kablo ile sorunsuz bağlantı kurabilirsiniz
  • arada ıkı duvar var.muhtemelen 20 cm kalınlıkta fakat kapısı var.muhtemelen bırının kapısı acık kalır.

ethernet kablosunun metresı ne kadar?

eskı sırketlerın pc lerını alanlarda bu ethernet kablosu bulunamazmı ucuz olsun bıraz
  • 0.5 tl 1 tl arası iyisi. 2 duvarda kablosuzda sorun olmaz
  • 17 metre kabloyla bağlantı hızın seni etkilemez rahat ol. Sadece ortada bir kablo mevcut olur onuda düzenli bi şekilde uzatıver bitsin. Boşa harcama paranı
  • kablosuz dha rahat!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bence kablo al bagla 17*50=8.50tl para yapar bence enfazla 45 liraya yazık ama sen ileriyi düşünüyorsan tabiki kablosuz al derim ilerde notebook almıyacaksan
  • cad5 kabloyu yani ethernet kablosunu 100 mt ye kadar veri kaybı yaşamassın.

kablosuzun rahatlığı ayrı tabi
  • A.pointle destek kurarsan kablosuz olur hemde kablo karmaşası olmaz.
  • bence kablolu al
  • Evde kullanacaksanız kablosuz daha mantıklı. 17metre az değil. Kablolu bağlantı görsel olarakda hoş durmaz kanımca.
  • ben aynı olayı yaşadım arkadaşım
    yandaki arkadaşımla bir ara ortak net kullandık
    kablomu wifimi dedik sonunda wifiye karar verdik
    arada bir kaç duvar vardı modemi uygun bir yere aldık duvar sayısını en aza indirdik
    ve sıkıntısız kablosuz kullandık 2 yıl boyunca
    modem olarak philips denedik olmadı robotic denedik olmadı en son kararımız airties rt205 oldu ve wus300 adaptörlerle süper performans aldık

bu işin pahalı kısmıdır aklında bulunsun.
    ucuz ve sağlam yolu ise kablodur.ama ortalıkta göz kirliliği yapar sadece.

saygılarımla...
  • sorun degıl goz zevkınden feragat ederım.yeterkı net hızı dusmesın.
    sımdı yaklasık 20 metre kablo alıyorum.fakat net hızı dusmnıyecek dımı?

emınısınız yanı.

bırde bu ethernet kablolarının kalıtesı-kalıtesızı varmı?
    metresı 50 kurusa var.bıldıgın ıcınde 8 ıletım kablosu bulunan kablo fakat 8 ıletım kablolarına baktıgımda bıraz sert.bu sıkıntı yaratmazmı?

ekleme:
    ayrıca modem antenını nasıl guclendırırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 21 Kasım 2009; 14:40:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.