Şimdi Ara

Usb alıcısı olmayan kablosuz mouse var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopa usb takılmadan çalışan kablosuz mouse var mı? Direkt Mac in bluetoothuna görüp çalışan?

• www.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr : macbook uyumlu mouse
    https://www.amazon.com.tr/macbook-uyumlu-mouse/s?k=macbook+uyumlu+mouse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook m1 için Mx Anywhere 3 aldım, 2 bin TL küsür fiyat. ama hemen iade ettim çünkü tıklama sesi o kadar yüksek ki komşuyu uyandırır. kullanılacak gibi değil.

sonra 670 liraya gri renk Logitech M650 Signature mouse aldım, beğendim. ama şöyle bi sorun oldu. dongle ile bağlarsan normal çalışıyor gecikme olmuyor ama macbook'un kendi Bluetooth'u ile bağlarsan mouse imleci hafif gecikmeli şekilde hareket ediyor. bu durum da insanı delirtiyor. sonra araştırdım, başkaları da başka mouse'ları Bluetooth ile bağlayınca bu sorunu yaşamışlar. araştırınca hemen çözüm bulamadım ama tam ümidimi kesmişken bi çözüm buldum. mac fare ayarlarından "imlecin yerini bulmak için imleci hızlıca kaydır" ayarını devre dışı bırakmak gerek. bunu yapınca imleç gecikmesi ciddi oranda azalıyor ve kullanılabilir hale geliyor.

Macbook çok stabil diyenlere de selam olsun. Apple sağolsun kendi markası olan mouse'u takınca sorun yapmazken başka marka mouse'ları dongle kullanmadan takınca sorun çıkartıyor. rezillik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Magic Mouse :)

• Ben macbook'da kullanmak için şubat ayında 400 Tl'ye şunu almıştım:
    İnce, kaliteli ama fiyatı yüksek

• Bluetooth mouse diye bir şey duymadın mı hiç

• Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse, Bluetooth veya 2.4 GHz Alıcılı, Sessiz, İnce ve Modern Tasarım, Dizüstü/Notebook/iPad/Bilgisayar/Mac/Chromebook için, 18 Ay Pil Ömrü, Bej
    amazon
    Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse, Bluetooth veya 2.4 GHz Alıcılı, Sessiz, İnce ve Modern Tasarım, Dizüstü/Notebook/iPad/Bilgisayar/Mac/Chromebook için, 18 Ay Pil Ömrü, Bej
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6G822V?ref_=cm_sw_r_apin_dp_A2Z2XPDXGF3WGZQV2QGT

şu işimi görür mü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    piyasada yok ki, çok az var.

ve asıl sorun şu: ürün detaylarında dongle ile mi çalışıyor yoksa doğrudan bilgisayara mı bağlanıyor bu açıkça yazmıyor. çoğu zaman bunu anlamak için uzun uzun araştırman gerekiyor.

ben de kolayca bulup alacağımı sanmıştım ama araştırınca deliye döndüm. üreticiler ve online satıcılar kendi ürünlerini doğru düzgün açıklamadıkları için bütün bunlar oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt

Görür ben kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.