Şimdi Ara

A-DATA (2*2) 1066 cl5 mı yoksa Kingston HyperX 1066 cl5 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5

A-DATA 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM Extreme Ed CL5

merhaba arkadaşlar bu iki ramdan hangisini tercih etmeliyim sizce?

ikisi arasındaki farklar nelerdir?

aslında bende şu anda a-data varda ramin birisi problemli çıkmış
    anakartımda gigabyte ma770-ud3 yani sorun çıkarmıcaksa
    a-dataya devam etmek istiyorum.

ekran kartımda sapphire hd4830 512 rev2

pc mavi ekran hataları veriodu o hatalı ram yüzünden
    belkide uyum sağlamadı blimiyorum artık.
    yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 16 Haziran 2009; 4:51:13 >

• benzer bir sistem için bende ram arıyorum. gigabyte ep43 ds3lr anakart ve hd4830 ekran kartı var. emin değilim ama internet sitelerinden birinde hyperx'in cl5 modeli için zamanlamalar 7-7-7 olarak görünüyordu. bende güvenemeyip a-data'ya yönelmiştim. ama arkadaşların yorumları benim için de faydalı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SsDriVeR

benzer bir sistem için bende ram arıyorum. gigabyte ep43 ds3lr anakart ve hd4830 ekran kartı var. emin değilim ama internet sitelerinden birinde hyperx'in cl5 modeli için zamanlamalar 7-7-7 olarak görünüyordu. bende güvenemeyip a-data'ya yönelmiştim. ama arkadaşların yorumları benim için de faydalı olacak.
    http://www.exa.com.tr/kingston/bellekler/kingston_hyperx-326-5919.html

burda varda öle demio ama

ama bana sorarsan bende a-data dan yanayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: o_delibas

http://www.exa.com.tr/kingston/bellekler/kingston_hyperx-326-5919.html

burda varda öle demio ama

ama bana sorarsan bende a-data dan yanayım..

Alıntıları Göster
    Ben eksen den HiperX aldım. Güvenemediğim için arayıp sormuş, CL5 olduğunu teyit ettirmiştim. Gelen ramleri 1.95v ile 1066MHz 5/5/5/15 çalıştırıyorum sorun yok… Henüz OC ile uraşamadığım...

• quote:

Orijinalden alıntı: RaDReS

Ben eksen den HiperX aldım. Güvenemediğim için arayıp sormuş, CL5 olduğunu teyit ettirmiştim. Gelen ramleri 1.95v ile 1066MHz 5/5/5/15 çalıştırıyorum sorun yok… Henüz OC ile uraşamadığım...

Alıntıları Göster
    ankara nova bilgisayar ile konuştum. a-data'larda bir stok problemi varmış. fakat görüştüğüm görevli son zamanlarda a-datalar ile ilgili şikayetler gelmeye başladığını söyledi. bazı anakartlarda ısınma problemi oluyor dedi. benim anakartın da gigabyte ep-43 olduğunu söyleyince aynı anakart ile problem yaşadıklarını ve kingston hyperx ile değişim yaptıklarını söyledi. elinde stok olmadığı için mi söylüyor bilemiyorum tabi ama bana güvenilir geldi. sonuçta adam problem yaşayacağı malı satmaz. haftaya a-data'da gelecek ama ben kingston hyperx öneririm dedi bilginize.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SsDriVeR -- 16 Haziran 2009; 17:02:46 >

• quote:

ankara nova bilgisayar ile konuştum. a-data'larda bir stok problemi varmış. fakat görüştüğüm görevli son zamanlarda a-datalar ile ilgili şikayetler gelmeye başladığını söyledi. bazı anakartlarda ısınma problemi oluyor dedi. benim anakartın da gigabyte ep-43 olduğunu söyleyince aynı anakart ile problem yaşadıklarını ve kingston hyperx ile değişim yaptıklarını söyledi. elinde stok olmadığı için mi söylüyor bilemiyorum tabi ama bana güvenilir geldi. sonuçta adam problem yaşayacağı malı satmaz. haftaya a-data'da gelecek ama ben kingston hyperx öneririm dedi bilginize.

Alıntıları Göster
    bende aynı cevabı exadan aldım.
    adamlar kingstona ii diyor ben a-data diyorum bakalım ne alcaz

• quote:

bende aynı cevabı exadan aldım.
    adamlar kingstona ii diyor ben a-data diyorum bakalım ne alcaz

Alıntıları Göster
    Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5
    aynısının cl7 olanını aldım kime sorsam kadıköyde kingston dedi ne uyum sorunu ne başka bişi yaşarsın şaşma derim kingstondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5
    aynısının cl7 olanını aldım kime sorsam kadıköyde kingston dedi ne uyum sorunu ne başka bişi yaşarsın şaşma derim kingstondan

Alıntıları Göster
    a-data oğutuculuysa ondan al ben a-data öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamrich

a-data oğutuculuysa ondan al ben a-data öneririm

Alıntıları Göster
    ben a-data aldım sorun çıkarttı sistem Amd idi a-datalarda şikayet varmış evet son zamanlarda o yüzden bende Kingston a döndüm sanada Kingston öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyana411

ben a-data aldım sorun çıkarttı sistem Amd idi a-datalarda şikayet varmış evet son zamanlarda o yüzden bende Kingston a döndüm sanada Kingston öneririm

Alıntıları Göster
    bugün bende riske girmeye değmez dedim, gittim 4gb kingston hyperx 1066mhz cl5 aldım.
  • quote:

bugün bende riske girmeye değmez dedim, gittim 4gb kingston hyperx 1066mhz cl5 aldım.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bu KİNGSTON HYPERX ramler kaçlık acaba 1066mhz mi yoksa 800mhz mi? ekran görüntüsünü koyuyorum

BENİM KUTUNUN ÜZERİNDE
    4GB PC2-8500 CL5 240-PİN DİMM KİT yazıyor

ama cpuz de farklı diyor sanki
    lütfen bi bakıverin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 17 Haziran 2009; 23:13:28 >

• quote:

slm arkadaşlar bu KİNGSTON HYPERX ramler kaçlık acaba 1066mhz mi yoksa 800mhz mi? ekran görüntüsünü koyuyorum

BENİM KUTUNUN ÜZERİNDE
    4GB PC2-8500 CL5 240-PİN DİMM KİT yazıyor

ama cpuz de farklı diyor sanki
    lütfen bi bakıverin..

Alıntıları Göster
    üzerindeki kod buysa KHX8500D2K2-4G 1066mhz'dir.
    yalnız bu ramler 1.8v ile 800mhz de çalışıyor. 1066mhz de çalıştırmak için 2.2v vermek lazım.

http://www.tomshardware.com/reviews/4gb-memory-overclocking,2024-5.html

• quote:

üzerindeki kod buysa KHX8500D2K2-4G 1066mhz'dir.
    yalnız bu ramler 1.8v ile 800mhz de çalışıyor. 1066mhz de çalıştırmak için 2.2v vermek lazım.

http://www.tomshardware.com/reviews/4gb-memory-overclocking,2024-5.html

Alıntıları Göster
    ben hyperX kullanıcısıyım ve hiç tavsiye etmiyorum hele ki o.c ile uğraşacaksan. a-data nın yanlış hatırlamıyorsam sitede video incelemes var. bi göz at derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

ben hyperX kullanıcısıyım ve hiç tavsiye etmiyorum hele ki o.c ile uğraşacaksan. a-data nın yanlış hatırlamıyorsam sitede video incelemes var. bi göz at derim

Alıntıları Göster
    bu Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5 ramlerin 1066 da çalıştığına nerden bakarız?
  • quote:

bu Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5 ramlerin 1066 da çalıştığına nerden bakarız?

Alıntıları Göster
    Cpu-z programını indir. yukarı sekmelerden memory i tıkla. dram frequency nin yanında yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

Cpu-z programını indir. yukarı sekmelerden memory i tıkla. dram frequency nin yanında yazar.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 19 Haziran 2009; 4:34:17 >

• quote:

Alıntıları Göster
    A data derim.her kartta sorunsuz çalışabilen stabil bir ram.

• quote:

Orijinalden alıntı: zbetk

A data derim.her kartta sorunsuz çalışabilen stabil bir ram.

Alıntıları Göster
    Ben A-data vitesta extreme 2*2 1066 ram kullanıyorum. Ramde şöyle bir salaklık var. 970 mhz e kadar 5.5.5.15 2T zamanlamayla 2 voltta güzel güzel çalışıyor. Ama 970 in üzerine çıkarsanız illa 2.3 volt istiyor. 1066 ının üstündede malesef stabil çalışmıyor.
  • quote:

nitekim aynı sorun bendede var..ep43 anakartım var..a-data 1066mhz de çalıştırırken hep mavi ekran alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

quote:

nitekim aynı sorun bendede var..ep43 anakartım var..a-data 1066mhz de çalıştırırken hep mavi ekran alıyorum..

Alıntıları Göster
    bende de gigabyte ep45-ud3lr si var. kinston hyperx 1066 hmz 2gb rami vardı. 800 mhz görünüyordu. voltajla 1066 yaptım bukezde bilgisayara reset atmaya ve mavi ekran problemi çıkarmaya başladı. şuanda a-data 2x2 1066 extren edition urununu kullanıyorum 1 hafta oldu şimdilik bir sorun yaşamadım. benim sana tavsiyem anakartının üretici firmasının sitesine gir ve alacağın rami oradaki tavsiye edilen ramlerden birisini seç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.